Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 ja normálne neviem teraz či nemám halucinácie keď ma vysmial 😀🙈 tak som povedala te urobim digi a bude jasno
@zojeva je tam..ja som tiez takto zacinala ❤️🥰chlapom pokial oci pomaly nevypali tak neuvidia🤣ja som pri takomto top teste mala vsak digi negativ mozno pockaj aby si nebola sklamana
@zuzanaa2010 veď mi povedal kým mu čiarka oko nevybije nie som tehotná 😀 počkám ešte teda…aspoň do zajtra aj keď asi pondelkový bol lepši
@zojeva ja som 9dpo spravila a ukazalo
1-2 takze kludne skus
@saxano2222 ahoj ďakujem 🙂 no tak 40dnove mávam
@bejka90 ahoj ako si?
no ja som dnes rano vstala s pocitom ako keby kazdu chvilu ms aj krize chvilu boleli
ale som takto 13dpo
@katkaholiova ahoj no ty sa pekne drzis aj testy mas pekne tmave 🙂 ja dnes posledne meranie a odkladam uz teplomer. Test takto neviem ci je taky ako vcera alebo slabsi... idem ich prilozit k sebe :D ale bola.som o 1 rano na wc tak moznoze som mala aj menej koncentrovany moc ako vcera... ae inak pohoda akoze nemam ziadne priznaky zatial, len ked dlhsie stojim, tak ma picha v podbrusku
@katkaholiova vyzerá to super. Ty mávaš taký krátky a slabý menzes,alebo si to do grafu len tak zaznacila?
@kakatulik ja mavam taky slaby a aj kratky.raz rocne je dlhsi inak max 3-4dni
@bejka90 aj ty sa pekne drzim.uz dufam ze to bude ok
este stale ma boli brucho ak ked mam ms
@katkaholiova len je slabsi ten dnesny test ako vcerajsi ale tak eufamz e to bude tym nocnym wc :(
@katkaholiova
@bejka90
Baby len tak ďalej 🙂
@zojeva čiarku vidno, niet o tom pochýb ale testovala by som rovnakou značkou aby si vedela odsledovať tmavnutie ;)

@zojeva vidno 😍 chlapi sú slepí 😜