Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majoralka
super 👍🏻 pekna teplota na 11DPO, tak nech sa to drzi v tych vywsnach aj nadalej 😎
Ahojte, čo prosím znamená "Luteal line" ako mam vyznačené na grafe? Začala som merať prvý cyklus, moc tomu nerozumiem. 🙈
https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_23hjPp.png
@saxano2222 ďakujem 😊 som sa bala aka bude teplota a prekvapila ma 😂 bolia ma prsia a kríže
@bejka90 nie neskusala, skúsim zajtra na 12dpo a podľa teploty 😊 a ty ako, testujes este?
@majoralka hej hej testujem este stale nemam rovnako silne ciarky tak som trosku v strese z toho a na tych dr.maxoch akoby ani nesilneli posledne 3 dni :( tak som skusila vcera a dnes top test a na tom vidno ze je dnesny o trosku silnejsi ako vcera....zas sa zacinam citit choro asi som velmi lietala cely vikend tak som dnes odpisana :( takze etse do piatku potestujem objednam sa ku gyn a potom to uz necham tak....a na teba som zvedava zajtra dufam ze sa k nam pridas 🙂
@bejka90 ja som mala na 10DPO neg. test, na 13 slabucky a aj na 16DPO poriadne viditelnu ciarku. viac som ani netestovala (nemala som 2rovnake //) a objednala sa na prehliadku. Neboj bude to dobre, kazdemu rastie hcg inak a hlavne ze silneju tie testy obden 🙏🏻❤️
@saxano2222 tak praveze mi na tych maxoch prislo ze na 14dpobol akoby silnejsi test ako 16 :(tak som sa vystresovala :( ale moznoze som viac hodin nebola na wc v noci ako vcera napr..aspon taksi to dohovaram :D
@bejka90 urcite to tak bude, ak ides v noci na wc, menej/viac pijes atd. a hlavne ak behas aj k malemu. vsak ani sa nenazdas a pojdes na sono kde uvidis blikajuce ❤️
@saxano2222 no dufam ;) a ty v ktorom tt si teraz?
@katkaholiova ahoj, no ako? Bola si na krvičke? 🥰
@aleskandra bola cakam na vysledky.na sone este nic nebolo vidno o tyzden kontrola
@katkaholiova super, daj potom vediet 🙃
Dievčatá, ak mi moc neklesne teplota, tak ráno by som chcela ten test skúsiť…ale mám doma len dr.max a mamatest, ktorý je lepšie použiť na 12dpo?
@majoralka mne prvy ukazal ekne mamatest..dr max bol slabsi..skus ten mamatest
@zuzanaa2010 aj ja praveze uvazujem, ze skúsim ten mamatest a mozem nim za dva dni potom porovnať… 😇 teda, ak bude čo porovnať 🙈
Mam celkom dost takeho hustého kremoveho vytoku, bolia ma prsia, az skoro pália, tak som fakt zvedava 💁♀️
@bejka90 ja som prave ukoncila 15ty tyzden, este sme to nikomu ani neoznamovali len s manzelom vieme ❤️ a tu s vami v online priestore sa tesim ;)
@saxano2222 kks to ako ste tak dlho udrzali?ja som v 22tt a teda moja mama to poznala na mne skor ako doktorka a okolie uz od 10tt ale mne bolo stale zle..a my sme velmi aktivni a zrazu ma nikde nebolo nic som nejedla tak ma postupne odhalili🤣
@majoralka ale akoze po vsetkych testoch za takmer 3 roky fakt najlepsi pre mna bol top test z dm...ked som nebola tehu nikdy ziadny duch ani kanalik a teraz ked som bola pekne ukazal a tmavol..
@saxano2222 fiha uz tolko??? A to este ste nikomu nepovedali? Dobreeeee ;) Tolko by som nedokazala tajit..budem rada ak vydrzim do toho juna :D
@zuzanaa2010
@bejka90
minuly rok som rodila v 20tt, takze pre mna je to nejaka prva pomyselna meta, aj ked stat sa moze cokolvek aj v 40tt. a este to sami spracuvavame a dufame ze to zvladneme 💪🏻 a kedze robime 50:50 z domu, tak sa to da. mame idealne podmienky na tajomstva 😝😉 u nas to uz nebude take vesele oznamovanie ako tehu predtym…. je to tazske vysvetlit.
ale vy vymyslite nieco vesele pre dedkov, babky krstnych 🥳🥳
@majoralka bré ránko 🙂 neviem či mi šiši ale ja tam niečo vidím. Naozaj nič ?
@marinecka95 ja neviem 🙈 keď ja mám vždy ducha na testoch 🤣 takto je v negatíve 💁♀️
@majoralka podľa mňa tam straší nejaký 👻.
Uvidíš zajtra 🫶

Bre ranko 🙋♀️ po oddychovke od merania, sa stále držím hore 😊👏🤞🍀