icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

karolli111
2. máj 2023

@engiii ano niekedy telefon vie narobit sarapatu, hlavne ked rychlo piseme. Ved ja tiez by ma to ani nenapadlo keby mi sestricka nevolala 😬

engiii
Autor odpoveď zmazal
engiii
3. máj 2023

@karolli111 už idem dole

karolli111
3. máj 2023

@engiii ahoj, to je skoda 🥺 ja tiez posledny vykrik do tmy, trosku stupla ale to je nic 36.66. To uz viem a citim sa riadne na ms. No tak pokracujeme v dalsich cykloch ☺️

linda5678
3. máj 2023

Ahojte dievcata, uz vas tu v tejto skupinke dlhsie sledujem, no az teraz som sa odhodlala trosku sa rozpisat. Vsetkym tehulkam zo ❤️ blahozelam a nam ostatnym drzim 🤞, ze sa nam urcite raz tiez postasti. Ale teda aktualne sa aj ja podla teplot pripajam k cakaniu na MS, hoci uplne neviem ako mi FF (pouzivam ho 1.cyklus) vyhodnotil ovu a dlzku lutealnej fazy, cize sa necham prekvapit kedy ta ms realne pride 😀

linda5678
3. máj 2023
engiii
Autor odpoveď zmazal
engiii
3. máj 2023

@karolli111 mávajú aj pri nízkych teplotách tehu videla som už hocijaké víťazné grafy .. to by bolo keby ti to ešte skočí 🙏
U mňa je divne ,že mávam silné bolesti pred ms aj týždeň pred a teraz fakt nič a termín mám za dva dni 🤔

karolli111
3. máj 2023

@engiii ano citala som to tiez kdesi no to by musel byt riadny zazrak ale moc tomu neverim, mne to takto ku koncu skoro vzdy blbne 😅 uvidime este zajtra no. Mna pichaju vajecniky uz raz jeden raz druhy ja to tak mavam pred ms. Ale aj po ovu. A ked ti ustupili priznaky pms tak to znie dobre. To vela bab malo ze prestali tesne pred ms a bolo to nakoniec tehu 🥰 musime verit 🍀🤞🤞🤞🙏

engiii
3. máj 2023

@karolli111 robila som si dnes aj test a nič .. no dufajme ďalší mesiac 🍀

karolli111
3. máj 2023

@engiii no ja som z tych testov uz vycerpana po poslednom ifv uz to necham len fakt keby ms nedosla teraz. 😬 Jasne bojujeme dalej 🤞

eliska1986
3. máj 2023

@engiii aj tí to mešká?

engiii
3. máj 2023

@eliska1986 nie nemeška ja mám termín v piatok MS

engiii
3. máj 2023

@eliska1986 a tebe mešká a test negativ?koľko ti mešká ?

eliska1986
4. máj 2023

@engiii vyše mesiaca mi to meška

kotiska
4. máj 2023

Ahojte, toto je môj graf tento mesiac, je to ok, že teplota mi po ovulacii nevyskočí hore ale ide to takto postupne? Už 9 mesiacov nič, každý ďalší cyklus je hrozný. ☹️https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_RARQ5y.png

saxano2222
4. máj 2023

@kotiska
graf je uplne super, postupny narast progesteronu tak ako sa “aktivuje” zlte teliesko. pre zaujimavost prip em moj posledny vitazny graf. velmi podobny.
nechcem davat falosne nadeje len tym chhcem podotknut ze tam nemusi byt velky prudky vyskok

zojeva
4. máj 2023

@kotiska to je podľa mna pekný graf a pekný nárast, ako stúpa hladina progesteronu, ja som mala tiež pomaly nárast a pri tehu som sa nedostala nad 36,8 😊 držím prsty ❤️

majulka098
5. máj 2023

@kotiska pridávam aj môj graf, som v 10tt .. jeden skok a potom to šlo slimačím tempom 🤣

kotiska
5. máj 2023

Ďakujem vám baby ❤️ Dúfam, že to už tento mesiac vyjde 😊

karolli111
5. máj 2023

Ja uz cakam mrsku dnes alebo v noci. Ked nie zajtra skusim test ale teploty su nizke 🥴

linda5678
5. máj 2023

@karolli111 podla mna si stale dost vysoko 🤞Mne ma ms tiez prist dnes ale mam vyraznejsi pokles teplot ako ty. Test som pre istotu robila uz rano kedze vecer ideme na oslavu, no snehobiely, takze verim, ze ms mi pride co najskor - idealne rovno na tej oslave 😅😂

karolli111
5. máj 2023

@linda5678 ale mas ich vysoke aspon, sak uvidis neskor 🤞🍀 mna tak uz boli brucho ako keby som ich uz mala 😂 u mna vacsinou v noci chodia tak uvidime. Drzim ti palce aby ms nedorazila, ale aj sa zabav ☺️

zuzanockamt
5. máj 2023

Ahojte, myslíte, že to vyzerá na ovuláciu na ten 15.DC? Som veľmi zvedavá na zajtrajšiu teplotu.

engiii
6. máj 2023

@zuzanockamt ahoj podľa mňa áno 😊aj test máš pozit držím 🤞

engiii
6. máj 2023

@eliska1986 aha 🤔 aj ste sa snažili tehu? Test si skúšala ? Môže sa stať vekom.ze to sem tam rapluje už 🤔ja som mavala cyklo 28-29-30 teraz posledné 3 mesiace 32-33 a teraz čakám na ms dnes som 31 a teplota mi vyskocila zo včera 36.74 dnes na 36.87 čo by mala byt už nízka pred ms tak neviem tiež čo to mám snad do zajtra príde

engiii
6. máj 2023

@kotiska graf máš pekný ide hore držím 🤞🤗

mamelka
6. máj 2023

@katkaholiova ahoj. Práve som natrafila na fotky kde si mala krásny graf a // išla som gratulovať. Tak ma to potešilo, snazili sme sa spolu ak pamatas, ale čítam od teba spravu ... 😪 mrzí ma to. Daj tomu Katka čas je to čerstvé, ak chces kludne napis ked sa budes chciet vyrozprávať, mne pomohlo toto aspon trosicku. Ja som mala kyret v novembri 2022 v 12tt. Zle som to znášala... drz sa

karolli111
6. máj 2023

Dobre ranko dievcata, tak ja uz bezim z kopca. Test beloba, ale skusila som, takze pokracujem dalej 😬 Vam drzim silno 🤞🍀 nech sa Vam cim skor podari, budem Vas sledovat 🥰

linda5678
6. máj 2023

@karolli111 Dakujem pekne, aj ja Tebe drzim prsty 🤞 Ak aj nie v tomto tak v nasledujucom cykle to uz musi vyjst 🍀🍀 Mne sa ms pomalicky spusta, ale veeelmi pomalicky na moje pomery, teplota stale podobne, tak som zmatena este viac 🤷‍♀️