Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzanockamt myslím, že môže takto ovplyvniť vonkajšia teplota BT, ale môže to byť aj prirodzeným kolísanim hormónov.
Tak zdá sa, že už mám po ovulke. Uvidím či to ďalšie teploty potvrdia. Aj sme sa celkom trafili, tak už nezostáva nič, len čakať. 💆 Sama som zvedavá. Na prvé tehotenstvo som čakala 7 rokov, druhé vyšlo na prvý šup a teraz zatiaľ 3 mesiace.. To čakanie je riadny adrenalín. 😆 Uvažujem, že nasadíme nejaké doplnky, len som už zabudla za tú dobu, že čo sa zvykne užívať pred ovulaciou a čo po...viem, že som pila alchemilku a užívala nejaké kapsule, ale za nič si neviem spomenúť kedy a čo. Viete mi prosím poradiť?
Ahojte, mal tu niekto biochemické tehotenstvo? Ako vtedy vyzerá graf? Deň pred krvácaním klesne prudko teplota, alebo postupne klesá, či ako? Mne mešká druhý deň menštruácia, teploty sa mi držia hore (aj keď si myslím, že sú tie hodnoty nízke na tehotenstvo, očakávala by som okolo 37 aspoň), ale vôbec sa mi nepáči, že mám stále slabé čiarky. Pri predošlých dvoch tehotenstvách som v deň očakávanej menštruácie mala už peknú čiarku. V čase počatie som užívala zrovna 2 balenia 3dňových antibiotík, neviem nakoľko mohli ovplyvniť plod. Fotky sú z dnešného rána. Niekto skúsenosti?
@fiora94 ahoj ja som mala v oktobri...2-3 dni mi meskala ms a ciarky som mala slabsie ako je tvoja. Prikladam graf. Ale.podla mna z grafu to nevies usudit a zbytocne nestresuj s farbou ciarok ;) kym nemas nejake.spinenie alebo nieco tak by to malo byt ok 🙂 si len 12dpo ja so maj v normalnom tehu mala taku slabsiu ciarku nie silne kolajnice
@fiora94 no ja v tom čase (15dpo) som mala takmer koľajnice už, ja len mne napadá jedna vec, mimomaternicové tehotenstvo ešte, by som zašla za doktorom, ale tak o týždeň, teraz neuvidí nič aj tak... Ale nebolo by na škodu zavolať tam aspoň... A možno len testy s málo farbivom
@majulka098 tiež mi to napadlo, ale nechcem myslieť hneď na to najhoršie. Každopádne doktorka tento a budúci týždeň má dovolenku a nemám ani šajnu kto zastupuje, keďže nie som z toho mesta kde ordinuje.
@fiora94 tak zavolať sa dá stále do ambulancie, prípadne do danej polikliniky na recepciu, že kto má zástup ... ale ako píšem, teraz by aj tak nič nevideli 🤔
@majulka098 to najskôr od 7ho týždňa, nie? To keď sa vrátia budem akurát v 7tt, ak dovtedy vydržím.
@fiora94 v 5-6tt už vidno, u koho ako, u mňa v 7tt bolo srdiečko už ... Na 14dpo som bola kvôli špineniu a pozitívnom teste, ale to bolo len vysokú sliznicu vidno
@julianka007 no to cakanie je hroznee cakas kym.pride ovulaciaa...potom zasa cakat kym zacnes testovat a ked nič tak zasa cakat na ms a kedy uz skonci🤣🤣...ja tiez cakam na ovu som 8 dc v utorok idem na sono a podla toho mi povie ci vobec ovu bude 😃
@fiora94 tak toto pekna ciarka 🙂
@majoralka skoda no🙂...ale mozes si vypit na dovolenke 😃😃 ja cakam na ovu zatial nic 😀
@majoralka no co ako skusala si dalsi test?
@dena12345678910 ahoj, nie neskusala, ani nebudem uz, dnes ideme na dovču, tak si idem užívať a nestresovat 🤣
@bejka90 naživo je vidno, ale nevadi 😊 ďakujem za názor
@bejka90 ano aj ja som mala duchov na slniecku minuly mesiac aj predtym sami to stalo