icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

engiii
Autor odpoveď zmazal
engiii
30. sep 2023

@bejka90 🤗

zanzilady
30. sep 2023

@majulka098 no minuly mesiac som mala 17 dni lf🤔 ale jasne aj mne sa to mení🙂

zanzilady
30. sep 2023

@bejka90 anooo je to naozaj len take svetlo ružové - hnedé ale bez krvi 🥹 testy máš krásne 🙂 keď ja budem mat takto na digi tiež nebudem testovať ☺️aaaa potom píš že na kedy ta objedná

majoralka
30. sep 2023

@zanzilady aj ja som mala spinenie dva dni, gyn mi povedal, ze to sa len babo zavŕtava do maternice 😊 držím palce nech vsetko dobre dopadne 🤞🍀🫶
@bejka90 super, krasne testiky 👏🫶 prijemne tehulkovanie 🤰

majoralka
30. sep 2023

Dievčatá, brala som Norethisteron, po ňom som mala cyklus 31 dňivý a tento druhý cyklus bol 23 dňový….myslíte že to je tým? Teplotu som nemerala, ale tento cyklus budem merať zas

zanzilady
30. sep 2023

Ešte pre môj dibry pocit som si urobila teraz vecer, druha foto. Keďže ráno som nejaké rozdiely nemala, a viac z vás ma vecer testy silnejšie, tak som chcela porovnať, takze prvý je ráno cca o 10teho a druhý teraz. Už som pokojná 🥰

dracik07
30. sep 2023

@zanzilady krásne čiarky 😍

engiii
1. okt 2023

@zanzilady ahoj ako dnes ?

bejka90
1. okt 2023

@majoralka dakujem pekne 🙂 a k tomu norethisteronu netusim vobec :( rada by som ti poradila ale fakt neviem. Nenasla si o tom nejake diskusie ?

bejka90
1. okt 2023

@engiii ty si netestovala?
@zanzilady ja som tiez zvedava co nove dnes?🙂

engiii
1. okt 2023

@bejka90 ja som dnes robila ešte raz digi pre muža pretože nechcel tomu veriť či som si kúpila poriadny test .ten čo som robila v piatok digi ten som mu ešte neukazovala a nevedela som ,že do 24 h znak zmizne 🫣a dnes tiež ukázal 2-3 tak mal usmev na tvári.. ,ale ešte sa môže hocičo stať tak si to necháme dlhšie pre seba

bejka90
1. okt 2023

@engiii anoo to len 24 hodin ukazuje.takaa skoda:( no nevadi hlavne ze ukaze co ma 🙂 tak drzime si prsty ;))

engiii
1. okt 2023

@bejka90 ako som mala termín MS v piatok a včera ma dosť bolelo podbruško čítala som,že je to normálne tak dúfam, že je lebo ja si už moc nepamätám pri prvom čo som mala nemala je to 13 rokov 🫣
😊Držíme si prsty 🍀❤️

zanzilady
1. okt 2023

@engiii
@bejka90 dnes som robila clearblue, zajtra teda budem volať Dr tak som zvedavá na kedy ma objedna 🥰

engiii
1. okt 2023

@zanzilady super teším sa 🤗a dnes si už nešpinila?

zanzilady
1. okt 2023

@engiii troooosicku ano. Ale skoro vôbec. Ale keďže včera bola sobota a has som sa necítila ísť na pohotovosť kvôli tomu, na Ig som napísala jednej gynekologicke a ta ma upokojila 🥰a keď zajtra zavolám Dr uvidím či ma bude chcieť hneď aj vidieť kvôli tomu, alebo mi dá nejaké tabletky alebo čo 🙂

engiii
1. okt 2023

@zanzilady tak super 😊som hovorila ,že je to bežné ja som to tiež mala a všetko dobre dopadlo🤗 len človeku to nedá stále to vrta v hlave je tam strach tak sa chce informovať a ukludnit

zanzilady
1. okt 2023

@engiii áno presne tak, a niektoré dievčatá hneď najhoršie scenáre, a presne to podľa mna nie je dobre, vystresovať sa. A potom radiť druhým aby vlastne tiež boli v strese.

zanzilady
2. okt 2023

Ahojte, tak dnes hneď ráno som volala Dr. Rovno že mám prísť radšej. Zobrala mi krv, a urobila Sono - zatiaľ nič nevidela ale že je sliznica vysoká. Že podľa hcg sa dohodneme kedy mám prísť zas. Ale preistotu mi dala duphaston a kľudovy rezim. Som vlastne aj trochu pokojnejšia.

bejka90
2. okt 2023

@zanzilady ahojki no ja som volala dr, tak mam termin presne o2 tyzdne, to budem 7tt+4 tak hadam uz uvidime vsetko co treba. Daj vediet teba na kedy objednal ;)

zanzilady
2. okt 2023

@bejka90 noo tak už len vydržať toe 2 týždne :D zatiaľ mi predbežne povedala že v piatok - že by už mohlo byt vidno gestacny, ale uvidí sa podľa toho hcg 🙂

engiii
2. okt 2023

@zanzilady ahoj som rada za teba teraz už si oveľa kľudnejšia🙂

@bejka90 ja som volala dr a objednal ma tiež za 2 týždne 16. Snáď to nejako vydržím lebo z prace ma aj podbruško bolelo počas dňa tak mám strach čo bude za dva týždne

zanzilady
2. okt 2023

@engiii a akú máš prácu ?

engiii
2. okt 2023

@zanzilady v kuchyni na škole

zanzilady
2. okt 2023

@engiii jaaaj tak toho máš v praci asi veľa :( tak sa veľmi nenamáhaj, ak sa to vôbec dá :(

engiii
2. okt 2023

@zanzilady ono sa to aj dá len mne vadí už len to státie keď stojím ťahá ma spodok.. som rada keď si sadnem

zanzilady
2. okt 2023

@engiii to ti verím. 🥹

zanzilady
3. okt 2023

Ahojte, tak volala mi sestrička Hcg mám 285.2. Som 18dpo. V piatok zas Sono či už niečo bude vidno 🙂

engiii
3. okt 2023

@zanzilady jeeej 😊potom daj info ako na Sone..
Ja som 21 dpo a čakať do 16teho to bude večnosť.. môj dr robí u nás len pondelok utorok a povedal ,že to je skoro ešte budúci týždeň .nech ten čas rýchlejšie ubehne 🙂