Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rybkaa áno prvý mesiac to bol no robila som aj graf a merala teploty zapisovala. A teraz mám ovu od lauritky. No mohol ten duphaston stopnut ovu? To som tu čítala.
@butterfly333 na to pozor, duphaston blokuje ovulku, hoci neviem či by to dokázal deň vopred....to sa už nedozvieme...pco sú polycystické ováriá, teda že sa ti vytvorí vajko, rastie, ale nepraskne alebo sa vytvorí veľa maličkých vajíčok, ktoré nedorastú do takej veľkosti, aby praskli. Teda to vyzerá, akoby ovulácia prebehla, lebo mmôžeš mať pozitívny test, ale ak folik nepraskne, tak sa teplota nedvihne alebo naopak skáče. Môže hodiť tvoj minulý graf?
@butterfly333 tie od lauritky sú najlepšie testy, ja mám tiež také, takže s tými by už také problémy nemali byť.
@rybkaa ok hodím no je to odfotene tak dúfam že to uvidìš.
@butterfly333 jaj už si spomínam na tvoj graf 🙂 no tak tvoj vyzerá úplne v poriadku, ovulka je tam jasná, aj sa teplota držala hore, takže zrejme budeš v poriadku, len testy budú na vine 🙂 tak uvidíme,čo ukážu tieto druhé 🙂
@katickaaa nepila si ani alkohol? ten dvíha bt...ak nie, tak možno ti len pomalšie klesá progesterón po ms, aj keď tie teploty sú riadne vysoko, možno ešte spadnú dole, ak by bola ovu skôr, tak by teda musela byť ešte počas ms, keďže si dnes len 7 dc a už je druhý deň vysoká. Teplomer je v pohode? Keď si ním odmeriaš telesnú teplotu, je normálna? Prípadne skús ešte iný teplomer, už sme tu mali kočku, ktorá tiež takto lámala rekordy a nakoniec mala pokazený teplomer 🙂
@rybkaa ďakujem tak to mi odlahlo a asi som to pokašlala ja s tym duphastonom. Tak dúfam že sa zadari tentoccyklus. Len neviem či mám merať BT a stresovat sa
@butterfly333 vidis ja som este len zacala merat a uz stresujem 😀 mozno je nevedomost niekedy lepsia 😉
@katickaaa áno to máš pravdu.Pri prvom aj pri druhom tehu žiadne ovu testy meranie nič. A teraz sa len stresujeme. To je to najhoršie.
@rybkaa ahoj matiii...som aj zabudla ti napisat aj podakovat...prisli este v ten den...taky ujo postar mi to sem doniesol ...dakovala....inac grafy uz nerobim...sa nechceme stresovat...raz teplota hore...potom dole...tentoraz to nechame na nahodu...o 2 tyzdne by som mala mat vysledky z onkocytologie ne to hpv - cko tak uvidime ci je tam nejaka zmena alebo nie....
@katkatonkova tak držím palce, aby to bolo všetko ok 🙂 a som rada, že testy dorazili 🙂
Tak ako každý mesiac dorazila návšteva :(
Ahojte, tak krvacanie sa v sobotu zmenilo len na spinenie , ani vlozku nebolo treba. Vcera nic uz, vecer sme sa s drahym pomojkali, nic ma nebolelo, ani nikde netlacilo. A dnes rano na WC na papieri spinenie. Zajtra musim po uradoch, ale asi si zavolam na gyn,. nech ma prezrie :/ Trosku citim pobolievanie , ked stlacim brucho, ale to moze byt kludne aj z toho, ze si brucho stale stlacam 😕
Ahojte, tak ja takto zatial. Nechty okusane, hystericky hladam kazde pichnutie v podbrusku, sustredim sa, ci ma nahodou nezacinaju boliet prsia a uz prezeram grafy na ff s podobnymi teplotami ako mam ja. 😀 Je tu este niekto podobne postihnuty?
http://www.fertilityfriend.com/home/4f0574
Ahojte koceny...
@zarzisia no to je nejake zvlastne, lepsie bude ak naozaj skocis u dr. ked budes moct...
@rybkaa dakujem za povzbudenie...No mm to stale este nepredychal, lebo kuchyna a vsetko okolo nej je pre mna srdcovka a o to viacej ho to trapi...A nie z bytu nejdem brat nic, ani kuchynu, ani spotrebice, to je uz tiez taka stara haraburda, co ani poriadne uz nefunguje...Doska je stale v stadiu riesenia...Drz palce, nech sa nam to nejako podari cez tu poistku urobit...
@katickaaa no pocuj, inak na zaciatok cyklu mas naozaj vysoke teploty...No som zvedava ako to bude s Tebou cely cyklus, co tie teploty budu robit...
@bosoriak tak ja som velmi podobne postihnuta, ale momentalne som v klude, lebo som len 8DC 😀
ahojte babulky. Tak čo, ako sa tu mte? Čo nové? Dlho som tu nebola. V piatok som mala poradnu, tak drobec bol dolu hlavkou, dufam, že si to nerozmyslí eštee, bo sa mi zda, že toto tretie tehu mam už maternicu tak rozťahanu, že tam ma akosi vela miesta na premety ešte :-P
Baby, tak som minuly tyzden plakala, ze ma najskor pozvali na pohovor a potom mi napisali, ze miesto je obsadene....a dnes mi volala pani, ze maju chybu v systeme a prisli na to az dnes, ze pohovor presuvaju 🙂 Tak cakam na mail o tom, kedy pohovor bude 🙂

@katickaaa vitaj 🙂 máš teploty dosť vysoko, takže si už po ovulke v očakávaní či príde ms alebo tehu? 🙂