icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
24. nov 2014

@vejula ahoooj no vidíš, tak sa predsa len pretočilo, teším sa, že je všetko oki 🙂 vidíš, ťahanie malíčka na nohe pomohlo 😀
@adamnela no držím palce, nech to teda vyjde, sú to nemalé peniaze...
@zarzisia supeeeeer, držím palce, nech to predsa len vyjde 🙂 o aké miesto sa jedná, ak to nie je tajné? 🙂
@katickaaa zase? ja som naopak nejako čudne podchladená, celý deň aj noc mám ľadové nohy aj ruky a nohy a prejavuje sa to aj na teplote, teplotu tela mám 35,5, čo som snehuliak či čo? 😀 Počuj a štítnu žľazu máš ok? vtedy bývajú vysoké teploty

adamnela
24. nov 2014

@rybkaa no diky moc, volali mi dnes, nech im poslem fotky tej dosky, tak som zvedava ako to dopadne..

rybkaa
autor
24. nov 2014

@adamnela no snáď dobre, keď ťa hneď neodbili, že sa to nedá, možno aspoň časť sa bude dať uhradiť 🙂

janulka999
24. nov 2014

@bosoriak aj ja som tak postihnuta. :D teda bola. dnes dosla mrcha, tak mi moze sibat od zaciatku... 😒

bosoriak
24. nov 2014

@janulka999 Tak ja mam este tyzden, ale uprimne, siesty zmysel mi hovori, ze mozem hladat co chcem, aj tak nic z toho. A kolko testov si minula tento mesiac? Ja zatial 5 ovulacnych. 😀
Tak nic, len otriast sa a ist dalej. Raz to musi vyjst.

janulka999
24. nov 2014

@bosoriak len 2 tehu.. v 10 a 11DPO. kedze boli jak sneh, viac som sa nesnazila pred ms. necitila som nejake zmeny, tusila som, ze nic z toho nebude.. len som tisko cakala na mrchu. a nesklamala. ☹ ty uz mas 2 deturence.. a tyzden nadeje 🙂)) ja mam prvykrat v zivote tuzbu po mimine, ale nedari sa uz cca 5 mes. asi som uz stara, nepojde to tak jednoducho.. ach, dufam ze budeme mat vsetky pekne vianoce aspon. nechcem ziadny darcek, len //.

vejula
24. nov 2014

@rybkaa určite to bude tým maličkom, som si istá 😀 Ty teraz po konizacii asi čakaš, že? Kolko cyklov vam nakazal počkať?

vejula
24. nov 2014

@adamnela dakujem 😵 a ty ako s tými tvojimi dlhými cyklami? U6 sa to trošku upravuje?

bosoriak
24. nov 2014

@janulka999 Ja by som nehadzala flintu do zita, 5 mesiacov je podla mna este v pohode. Vo vyssom veku obzvlast. My uz tiez s muzom nie sme najmladsi a snazime sa 7 cyklov, ale ja mam 35 dnove, takze vlastne o mesiac dlhsie a uz mi to lezie na mozog.
Ale naozaj, raz to vyjde, musi.

rybkaa
autor
24. nov 2014

@vejula teraz v piatok končí pôst, bude to presne 6 týždňov po konizácii, mali sme dodržať také šestonedelie ako po pôrode, takže sa už teším, holým nohy a tak 😀 bola som minulý týždeň na kontrole, krčok ako nový, ani nevidno, že bol na ňom nejaký zásah, ešte liečim mykózu, budúci týždeň mrcha, tak do vtedy len pre radosť a po nej už naplno 🙂 tak sa teším ako malá 🙂

vejula
24. nov 2014

@rybkaa jeej tak to ti verím 😵 sa teším na dalšie grafiky a testíky a čoskoro dve čarečky 😵

katickaaa
24. nov 2014

@rybkaa dnes mi dosli ovu testy tak som jeden skusila a neg. bol...stitnu, no neviem v apr. som potratila a robili mi vysetrenia tak by to snad nejak ukazalo na krvi ci sa mylim...neviem...budem merat cely cas a poradim sa po vianociach s dr. 😉

zarzisia
24. nov 2014

@rybkaa No aj keby som sa nedostala, tak ma bude tesit aspon trosku ten pohovor, lebo je to az depresivne, ze clovek posle 15 ziadosti a iba 1 sa ozve nazad! No nei je to moja vysnivana praca, ale mal by to byt poradca klienta v banke ...ale hlavne je mat pracu pre zaciatok 🙂 Pohovor mam v piatok 🙂 Moja.... dosli mi ovu testy, spravila som a za kolko podla teba moze byt ovu? AKo je mi jasne, ze bez sance sme tento mesiac, kedze najblizsie mojkanie bude az po 6.12., ale aspon by som sa ovulaciou potesila :D

rybkaa
autor
24. nov 2014

@katickaaa ano ano meraj ďalej, hádam sa to upraví. No z krvi sa to síce dá zistiť, ale musia sa urobiť špeciálne vyšetrenia na štítku, nie bežný odber a krvný obraz, tam sa tie hodnoty nezobrazia. Tak uvidíme, či sa ti ukáže ovulačná krivka a podľa toho potom prípadne pôjdeš k dr. Značíš si teploty niekam do grafu? Ak hej, tak ho sem občas hoď, nech máme prehľad 🙂 ak je ovutest negatívny, tehotná nie si a na ovulku je ešte čas, môže prísť okolo 14 dc

rybkaa
autor
24. nov 2014

@zarzisia cscscs, tak ty si si objednala od niekoho iného testy a nie odo mňa? 😀 ale nie smejem sa, to je v pohode 🙂 no vyzerá celkom pekne už, mal by pomaly silnieť, možno už zajtra alebo v stredu bude úplne silný. Koľko dc si dnes?

zarzisia
24. nov 2014

@rybkaa Aj ty mas k dispozicii esty? som cosi prespala? :O No uvidime. Aspon by som vedela, ze po ovu pride MS 🙂 to by uz bola 2. bez liekov 🙂 dnes som 12DC

rybkaa
autor
24. nov 2014

@zarzisia hej, už dosť dlho - nevadí, nabudúce budeš vedieť 😉
testuj ďalej, myslím, že čoskoro bude pozitívny 🙂

katickaaa
24. nov 2014

@rybkaa jasne znacim aj do grafu, zacala som vsetko mozne - meriam, ovu testy mam, pijem grepovy dzus, alchemilku, gel som kupila... 🙂 tak vyzbrojena som...od potratu sa snazime ale nie nejak silene tak skor prirodzene sme si to uzivali aj dovolenku sme mali, no a idem skusit aj tieto vymozenosti 😉

bosoriak
24. nov 2014

@zarzisia Ahoj, moje ovulacne su taketo den predtym, ako su pozitivne.

rybkaa
autor
24. nov 2014

@katickaaa no som veľmi zvedavá, ako bude reagovať teplota po pozitívnom teste, veď ty zhoríš dievča 😀 už teraz máš riadne teploty, čo potom? 🙂

rybkaa
autor
24. nov 2014

@jaja9891 počuj dievča a testovaniu zatiaľ odolávaš? 🙂 vidím že teplotu nemeriaš, tak som už ako na ihlách, ako to s tebou dopadne, držím palce 🙂

jaja9891
24. nov 2014

@rybkaa ahooj,dakujem,no zatial som netestovala,strach z vysledku je silnejsi ako svrbenie prstov 😀😀😀 teplotu sa mi fakt nechcelo merat,lebo vstavam vselijako....mam povolenie skusit stastny test?zajtra by normalne dosla ms...no a z liekov som uz priotravena...

rybkaa
autor
24. nov 2014

@jaja9891 udeľujem povolenie 🙂

adamnela
24. nov 2014

@jaja9891 drzim, moc moc moc moc moc palce...A pevne verim, ze na stastnom teste sa objavia 2 ciarocky 🙂

jaja9891
24. nov 2014

@rybkaa
@adamnela
och zeny strasne sa bojim...citim sa i napriek liekom na ms dnes uz ...no skrz utros by nemala dojst nie?

rybkaa
autor
24. nov 2014

@jaja9891 ak berieš utros to sa ti ani neoplatí merať, bo ten dvíha teplotu....tak aj príznaky na tehu sa podobajú na tie na mrchu, takže to môže byť aj aj 🙂 treba len veriť, zajtra budeš koľko? 7 dní po ET? to by už mohlo byť vidno nejaké dušíky, ráno som tu na koni ako na koni a čekujem fotky 🙂

jaja9891
24. nov 2014

@rybkaa hej 7 dni po et to bude...uz by mala byt palica,tak skusim nieco ocurat a zavesit vam to sem 😀
no priznaky mozem mat aj z liekov,dnes citim uz asi vsetko,hlava,podbrusko,krize,zaludok a nervyyyy 😀😀😀

sjuzan77
24. nov 2014

@mawiya je to tazke, ja toho cervika mam uz riadne zavrtaneho, ale u teba to bola len blba nahoda a nabuduce sa to podari. Mna zdeptava okrem mnozstva inych veci aj to, ze vlastne ani neviem, kedy sa budeme moct snazit, mame to stopnute na dobu neurcitu. No a v aprili mi konci materska, caka ma urad prace, proste zle zle zle.

@adamnela
@rybkaa moj gynekolog este vysledky nevidel, ked som mu volala, ze ich mam, tak ze pockame do januara-februara na genetiku a potom sa na to pozrie. Endokrinolog vravel, ze z jeho pohladu je to ok, gynekolog v internetovej poradni, ze to zavisi odo dna cyklu, ale vraj mam verit endokrinologovi. Este sa mi nevyjadril druhy gynekolog, ktoremu odniesla papiere krstna. Mozno to bolo tym, ze som bola po kyrete, ale budem ziadat opakovany hormonalny profil - viac krat v ramci cyklu, nech sa to odsleduje. Ale pravdepodobne na neho budem musiet ist do car.

Sype sa to sype na mna, zasa problemy s neli, pravdepodobne bude zajtra hospitalizacia, dnes zasa sok zo smrti znamej, este pred par dnami sme sa rozpravali a dnes tu po nej zostali 2 male deticky ☹

adamnela
25. nov 2014

Ahojte kočeny...
@sjuzan77 moja to ma strasne mrzi a prajem uprimnu sustrast ☹ Co sa vlastne stalo? Boze to je hrozne a uz konecne by sa to v tvojom okoli mohla na dobre obratit, lebo toto je uz zvlastne, ze same zle veci sa okolo Teba deju. Inak ja som veriaca, sice do kostola moc nechodievam, ale ked uz je to takto, tak vzdy rozmyslam aj na d tym, ci Ta nemoholo niekto urieknut. Existuju aj taki ludia, co to naozaj dokazu a najma zo zavisti a ziarlivosti to dokazu urobit. Ja by som na Tvojom mieste umyla malu, aj seba, a aj mza v svatanej vode a troska tym pokropila aj vsetky izby doma. Skus sa na to mrknut na nete. Raz sme mali take stavy s Nelkou, ked bola mala, ze mi vzdy v tu istu hodinu ked zaspala zacala strasne vrieskat a nevedeli sme co s nou. Potom mi ktosi povedal, nech to skusim s tou vodou a vyzeniem z bytu zle sily a dala som jej aj cerveny naramok proti urieknutiu a ver ci never, ono to naozaj pomohlo. Mozno sa budes zo mna smiat, mozno nie, ale za pokus to stoji 😒 Som inak zvedava na Tvoj nazor na toto, ale ako sa hovori, topiaci sa uz aj slamky chyta 😒
@jaja9891 no moja som zvedava na dnesny testik...drzim palce...

senta_sofia
25. nov 2014

@micikatka ahoj, ako testik? nieco nove? sledujem to tu len jednym ockom, mozno si aj pisala a inak, vsetko najlepsie k meninam 😉 aspon teda myslim 😀