icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

micikatka
25. nov 2014

@senta_sofia jeeej dakujem krasne, si zlata. (dobre myslis). jaj ani sa nepytaj :((( dnes som robila testy a mam pocit ze slabnu :((( plus sa pridalo ruzove spinenie.

senta_sofia
25. nov 2014

@micikatka fuuu, myslis, ze blednu? nemas moznost ist k lekarovi? pre pokoj duse... 🙂 a teplota sa drzi na akej hodnote?

adamnela
25. nov 2014

@micikatka to fakt? Posli testiky, nech mrkneme..a teplota ako?

micikatka
25. nov 2014

@senta_sofia
@adamnela akurat dnes som uz prestala merat :( v lekarovi idem v piatok, beriem duphaston a mam aj ascorutin :( uz som si aj porevala.

paskolinka
25. nov 2014

@micikatka ale co... daj foto, kukneme. neboj, dobre to bude 😉

micikatka
25. nov 2014

prva fotka ze z 23.11 a druha 25.11
@senta_sofia
@adamnela

paskolinka
25. nov 2014

@micikatka pekne su tie testy, ten jeden dokonca stmavol... ziadna panika 😉

micikatka
25. nov 2014

@paskolinka no jeden :( ale dva zosvetleli :(

paskolinka
25. nov 2014

@micikatka ale tak zase ako to je mozne, ze jeden stmavol a druhy zosvetlel? asi to nebude spolahlivy ukazovatel... hlavne bud v klude a nemaluj certa na stenu 🙂

happyfrog80
25. nov 2014

@micikatka testy su pozitivne len na zaciatku tehu,oni su na urcite HCG zamerane,ak mas uz vysoke HCG tak ti ukaze uz blede ,to som citala,tak uz netestuj.A oddychuj.

micikatka
25. nov 2014

@happyfrog80 dakujem. a to som si myslela ze tych par este miniem kym pojdem k lekarovi v piatok :(

adamnela
25. nov 2014

@micikatka neboj, ved su pekné, tmave..Hlavne kľud dp piatka. .A čo ten ružový výtok?

lenna71
25. nov 2014

@micikatka Uz by si sa nemala zbytocne stresovat a stale sa testovat urcite ti to nepomaha, testy mas krasne. Mysli pozitivne 🙂 urcite to bude vsetko ok neboj.

micikatka
25. nov 2014

@adamnela
@lenna71 dakujem vam ste velmi zlate.dala som si,ascorutin a duphaston,tak,dufam,ze bude vsetko ok v piatok.
@happyfrog80
@paskolinka

chmurkaxy
25. nov 2014

@micikatka vraj ak je hcg nad určitú hodnotu,začnú testy prestať zachytávať jeho hladinu. Určite je všetko ok, neboj.

happyfrog80
25. nov 2014

@micikatka ty beries dufik pravidelne ci teraz si zacala?To ti doktor dal teraz?Ja som v zahranici tu to nie je mozne dostat a mam od kamosky dufik a tiez mam vytoky myslis ze by som mala brat dufik?Dakujem

micikatka
25. nov 2014

@happyfrog80 mne ho dal teraz dr. minuly tyzden na udrzanie babatka. cize beriem ho uz tyzden. a neviem ci je dobry na vytoky, skor na upravu cyklu a udrzanie tehu.

happyfrog80
25. nov 2014

@micikatka no ved na udrzanie tehu myslim,vsak uz som 3 x potratila a uz to citim znova .Lenze som pocula ze musim mat dostatok tabletiek a ked to zrazu prestanem jest tak to uplne vyvola potrat ,cize lepsie od doktoora ako sama.Necham to na prirodu.

micikatka
25. nov 2014

@happyfrog80 to som este nepocula ze by to vyvolalo potrat :( ja mam predpisane dve balenia.

happyfrog80
25. nov 2014

@micikatka no ved pod dohladom lekara ty to mas,ale ked to niekto uziva a nemoze si vystarat dalsie balenie a stale do 3 mesiaca daleko tak vtedy nepomoze dufik,treba az do konca 3 mesiaca brat,mne to jedna hovorila .U nas su tieto tabletky zakazane ,aj v USA .

zarzisia
25. nov 2014

@bosoriak
@rybkaa Tak baby moju ovulacia si to rozmyslela a tes dnes bledsi o dost-vrchny vcerajsi, spodny teraz robeny. Dokonca som skusala rano a bol snehobiely 😕 Takze uz mi ostava len dufat, ze sa stane zazrak a ovu pride :/

micikatka
25. nov 2014

@happyfrog80 a preco su u vas zakazane?

bosoriak
25. nov 2014

@zarzisia A kolky si den?

zarzisia
25. nov 2014

@bosoriak 13 DC

rybkaa
autor
25. nov 2014

@adamnela urieknutie som si prežila aj ja sama na vlastnej koži, jedna baba na mňa tak hnusne krivo zazrela, prišlo mi zrazu zle a ani neviem ako, spadla som dole hlavou zo 7 schodov - triezva, ani som zle nestúpila, proste akoby sa mi zahmlelo pred očami a už som sa na zemi oprašovala, našťastie som bola len odretá a mala prasknuté rebro...potom som šla k liečiteľovi čo k nemu chodím a nahádzal mi zápalky ho vody ako sa to robieva a povedal, že hej, že ma niekto uriekol, tak ma tou vodou ponatieral, dal mi z nej napiť a prešlo to. Ja nie som veriaca, ale tomuto verím....

bosoriak
25. nov 2014

no dievky, ja takto dneskaj: http://www.fertilityfriend.com/home/4f0574
Ale bola som na preventivnej prehliadke u gynekologa dnes, vraj je vsetko v poriadku, hormonalny profil normalny, takze nam to proste len nejde. Rano ovulacny test snehobiely, takze tento cyklus asi zasa nic. Este do soboty pockam na kramy a bude jasno. Nevadi, budeme sa muchlovat pod vianocnym stromcekom 😀

bosoriak
25. nov 2014

@zarzisia Tak to mas este hadam aj cas. Kolkodnove cykly mavas?

rybkaa
autor
25. nov 2014

@micikatka všetko najlepšie k meninám aj ja prajem 🙂 a nestresuj, tie testy máš pekné, dávaj si ďalej ascorutin a dufík, neboj sa, v piatok už možno uvidíš aj srdiečko 🙂

zarzisia
25. nov 2014

@bosoriak no ja vlasne ani neviem, lebo som bola dlllho na liekoch. Teraz som mala 1.cyklus bez leikov, ovu bola 14DC podla teploty a cyklus mal 32 dni

micikatka
25. nov 2014

@rybkaa dakujem velmi pekne. ved to tajne dufam ze bude srdiecko lebo uz nechcem byt v neistote.