Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@micikatka fuuu, myslis, ze blednu? nemas moznost ist k lekarovi? pre pokoj duse... 🙂 a teplota sa drzi na akej hodnote?
@senta_sofia
@adamnela akurat dnes som uz prestala merat :( v lekarovi idem v piatok, beriem duphaston a mam aj ascorutin :( uz som si aj porevala.
@micikatka ale co... daj foto, kukneme. neboj, dobre to bude 😉
prva fotka ze z 23.11 a druha 25.11
@senta_sofia
@adamnela
@micikatka pekne su tie testy, ten jeden dokonca stmavol... ziadna panika 😉
@paskolinka no jeden :( ale dva zosvetleli :(
@micikatka ale tak zase ako to je mozne, ze jeden stmavol a druhy zosvetlel? asi to nebude spolahlivy ukazovatel... hlavne bud v klude a nemaluj certa na stenu 🙂
@micikatka testy su pozitivne len na zaciatku tehu,oni su na urcite HCG zamerane,ak mas uz vysoke HCG tak ti ukaze uz blede ,to som citala,tak uz netestuj.A oddychuj.
@happyfrog80 dakujem. a to som si myslela ze tych par este miniem kym pojdem k lekarovi v piatok :(
@adamnela
@lenna71 dakujem vam ste velmi zlate.dala som si,ascorutin a duphaston,tak,dufam,ze bude vsetko ok v piatok.
@happyfrog80
@paskolinka
@micikatka ty beries dufik pravidelne ci teraz si zacala?To ti doktor dal teraz?Ja som v zahranici tu to nie je mozne dostat a mam od kamosky dufik a tiez mam vytoky myslis ze by som mala brat dufik?Dakujem
@happyfrog80 mne ho dal teraz dr. minuly tyzden na udrzanie babatka. cize beriem ho uz tyzden. a neviem ci je dobry na vytoky, skor na upravu cyklu a udrzanie tehu.
@micikatka no ved na udrzanie tehu myslim,vsak uz som 3 x potratila a uz to citim znova .Lenze som pocula ze musim mat dostatok tabletiek a ked to zrazu prestanem jest tak to uplne vyvola potrat ,cize lepsie od doktoora ako sama.Necham to na prirodu.
@happyfrog80 to som este nepocula ze by to vyvolalo potrat :( ja mam predpisane dve balenia.
@micikatka no ved pod dohladom lekara ty to mas,ale ked to niekto uziva a nemoze si vystarat dalsie balenie a stale do 3 mesiaca daleko tak vtedy nepomoze dufik,treba az do konca 3 mesiaca brat,mne to jedna hovorila .U nas su tieto tabletky zakazane ,aj v USA .
@happyfrog80 a preco su u vas zakazane?
@adamnela urieknutie som si prežila aj ja sama na vlastnej koži, jedna baba na mňa tak hnusne krivo zazrela, prišlo mi zrazu zle a ani neviem ako, spadla som dole hlavou zo 7 schodov - triezva, ani som zle nestúpila, proste akoby sa mi zahmlelo pred očami a už som sa na zemi oprašovala, našťastie som bola len odretá a mala prasknuté rebro...potom som šla k liečiteľovi čo k nemu chodím a nahádzal mi zápalky ho vody ako sa to robieva a povedal, že hej, že ma niekto uriekol, tak ma tou vodou ponatieral, dal mi z nej napiť a prešlo to. Ja nie som veriaca, ale tomuto verím....
no dievky, ja takto dneskaj: http://www.fertilityfriend.com/home/4f0574
Ale bola som na preventivnej prehliadke u gynekologa dnes, vraj je vsetko v poriadku, hormonalny profil normalny, takze nam to proste len nejde. Rano ovulacny test snehobiely, takze tento cyklus asi zasa nic. Este do soboty pockam na kramy a bude jasno. Nevadi, budeme sa muchlovat pod vianocnym stromcekom 😀

@senta_sofia jeeej dakujem krasne, si zlata. (dobre myslis). jaj ani sa nepytaj :((( dnes som robila testy a mam pocit ze slabnu :((( plus sa pridalo ruzove spinenie.