Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mawiya toz neni, niekde nosia aj bociany, ale ku nam take nelietaju, neviem ako u vas 😀
@rybkaa no bojím. neviem na to prestať myslieť. možno ešte málo času ☹
@paskolinka - no u nás bocianov nieto. tak asi budeme musieť jebac :-P
@mawiya ved toto. aj my musime a tusim je aj streda zase 😀
@mawiya @rybkaa @paskolinka ja som to pozerala na nete, nieco som nasla no vobec mi to nesedi s plodnymi dnami...ten moj sa zaujima teraz lebo je to pre nas nove - aj ovu test mi chcel jeden zobrat 😀
@katickaaa no este to tak, ovu testy pre chlapa 😀 . stastie ze ti chlapi su plodni stale, lebo keby bolo treba zosuladovat jeho plodne dni s mojimi a nedajboze este s nejakym jonasom, tak to by sme mohli rovno podat ziadost o adopciu 😉
@katickaaa jeden mu chaj, nech si cikne aj on aspoň pre radosť 😀 jonášove výpočty vo väčšine prípadov vôbec nesedia s plodnými dňami a napriek tomu sa mnohým ženám podarilo aj tak otehotnieť - je mi to záhadou, ale je to tak. Ja mám jeho originál výpočet a nesedí mi s výpočtom na internete a ani z netu neviem určiť životnosť 🙂
@katickaaa @rybkaa no ja mám teraz dva odložené v kupelni pre prípad, že by som sa pohádala s mojimi deťmi (chalani) a tak ako som už písala, je to pre nich akože test na drogy, cigarety a alkohol. Keďže nemajú poňatia, čo znamená to OVU, vidia len TEST, tak ich hádam udržím na brzde. A ak sa mi nebudú zdať, šup ho, cikať na test 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Baby je zle :( bola som cikat a po utreti,na papieri krv :(
@micikatka Ahoj, to ma mrzi. ☹ Znie to zle, ale je lepsie, aby to skoncilo, kym sa vlasne ani nic poriadne nezacalo. Viem o com hovorim. Samozrejme je sanca, ze to krvacanie znamena len nejaku cievku prasknutu, pripadne hematom v maternici, ale to su naozaj male % pripadov. Kazdopadne treba ist k lekarovi. Drzim palce.
@micikatka joj moje 😒 drzim palce, nech to ustane a dobre dopadne
@paskolinka dakujem.

@mawiya o tom jonasovi mi vcera hovorila kamoska, mozno aj to raz skusim, len o tom nemoze vediet ten moj, lebo ten je zasadne proti takymto veciam 😉