icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katickaaa
26. nov 2014

@mawiya o tom jonasovi mi vcera hovorila kamoska, mozno aj to raz skusim, len o tom nemoze vediet ten moj, lebo ten je zasadne proti takymto veciam 😉

paskolinka
26. nov 2014

@mawiya toz neni, niekde nosia aj bociany, ale ku nam take nelietaju, neviem ako u vas 😀

rybkaa
autor
26. nov 2014

@mawiya prečo sa bojíš otehu? že sa to znova pototo? nebuď labuť, bola to sprostá náhoda a basta, tak sa pekne snažte, musí to vyjsť, musí!

mawiya
26. nov 2014

@katickaaa noooooooo ani môj nevie. 😀 ale zasa načo to vešať chlapom na nos. Ani o grepovom džúse nevie, že prečo to vlastne chlascem.

mawiya
26. nov 2014

@rybkaa no bojím. neviem na to prestať myslieť. možno ešte málo času ☹
@paskolinka - no u nás bocianov nieto. tak asi budeme musieť jebac :-P

paskolinka
26. nov 2014

@mawiya ved toto. aj my musime a tusim je aj streda zase 😀

bosoriak
26. nov 2014

@mawiya Chcem ta len povzbudit, mne sa MA udial dvakrat a aj tak sa znovu snazime. Kaslat na to, mam dve krasne deti a za to stoji aj 5 MA. Asi tak 🙂

chmurkaxy
26. nov 2014

@jaja9891 ak správne chápem,tak Juchuuuu! Vedela som 🙂

rybkaa
autor
26. nov 2014

@katickaaa ani môj muž o jonášovi nevie a ani mu to nevešiam na nos, aj tak by tomu nerozumel a len by znervóznel 😀

rybkaa
autor
26. nov 2014

@mawiya neboj, hneď ako zistíš, že máš srdiečko pod srdcom, všetok strach pôjde bokom 🙂

paskolinka
26. nov 2014

@rybkaa @katickaaa teda nie ze by som si dala urobit u jonasa vypocet, ale keby nahodou a ten moj sa o tom dozvie, tak sa so mnou hadam aj rozvedie 😀

katickaaa
26. nov 2014

@mawiya @rybkaa @paskolinka ja som to pozerala na nete, nieco som nasla no vobec mi to nesedi s plodnymi dnami...ten moj sa zaujima teraz lebo je to pre nas nove - aj ovu test mi chcel jeden zobrat 😀

paskolinka
26. nov 2014

@katickaaa no este to tak, ovu testy pre chlapa 😀 . stastie ze ti chlapi su plodni stale, lebo keby bolo treba zosuladovat jeho plodne dni s mojimi a nedajboze este s nejakym jonasom, tak to by sme mohli rovno podat ziadost o adopciu 😉

aurlinka
26. nov 2014

@zarzisia Ahoj, ja len toľko, že pri tom teste, čo je najtmavší som ja mala potvrdenú ovu aj BT aj doktorom, len som vraj nemala závratné hodnoty LH, čo podľa dr.nevadilo,takže možno to fakt bola ovu.

jaja9891
26. nov 2014

@chmurkaxy dakujem,no zajtra krv... bojiiim 😀 a ako si vedela? 😀 Bude to zazrak...

rybkaa
autor
26. nov 2014

@katickaaa jeden mu chaj, nech si cikne aj on aspoň pre radosť 😀 jonášove výpočty vo väčšine prípadov vôbec nesedia s plodnými dňami a napriek tomu sa mnohým ženám podarilo aj tak otehotnieť - je mi to záhadou, ale je to tak. Ja mám jeho originál výpočet a nesedí mi s výpočtom na internete a ani z netu neviem určiť životnosť 🙂

mawiya
26. nov 2014

@katickaaa @rybkaa no ja mám teraz dva odložené v kupelni pre prípad, že by som sa pohádala s mojimi deťmi (chalani) a tak ako som už písala, je to pre nich akože test na drogy, cigarety a alkohol. Keďže nemajú poňatia, čo znamená to OVU, vidia len TEST, tak ich hádam udržím na brzde. A ak sa mi nebudú zdať, šup ho, cikať na test 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chmurkaxy
26. nov 2014

@jaja9891 keďže ti baby tak nadejne písali, vydedukovala som, že áno 🙂 no a ved sa tí snívalo s vranou, tak to bude mala princeznicka 🙂 tak držím moc moc päste zajtra.

jaja9891
26. nov 2014

@chmurkaxy dakujem,uvidime zajtra 🙂 a princeznicke sa potesim,samozrejme aj princiatku,len nech bude zdrave a zvladneme to....myslim,ze sa vtedy pri tom sne hniezdilo 😀😀😀

micikatka
26. nov 2014

Baby je zle :( bola som cikat a po utreti,na papieri krv :(

bosoriak
27. nov 2014

@micikatka Ahoj, to ma mrzi. ☹ Znie to zle, ale je lepsie, aby to skoncilo, kym sa vlasne ani nic poriadne nezacalo. Viem o com hovorim. Samozrejme je sanca, ze to krvacanie znamena len nejaku cievku prasknutu, pripadne hematom v maternici, ale to su naozaj male % pripadov. Kazdopadne treba ist k lekarovi. Drzim palce.

micikatka
27. nov 2014

@bosoriak dakujem. idem az zajtra.

adamnela
27. nov 2014

@micikatka ako Kati? Ustalo to? Dúfam, že áno. .

micikatka
27. nov 2014

@adamnela trosku ano. ale brucho ma stale pobolieva :( a po utreti taka ruzova krv.

paskolinka
27. nov 2014

@micikatka joj moje 😒 drzim palce, nech to ustane a dobre dopadne

adamnela
27. nov 2014

@micikatka no hlavne oddychuj ak sa Ti da..A papas aj ten Ascorutin? A nedá sa Ti ísť k dr už dnes?

micikatka
27. nov 2014

@adamnela neda, lebo robi len utorky a piatky. a duphaston a ascorutin mi dal, tie beriem. cize nic neozstava len čakat :(

micikatka
27. nov 2014

@paskolinka dakujem.

adamnela
27. nov 2014

@micikatka tak teda musíš počkať, co už 😒 Držím palce. .

mawiya
27. nov 2014

@micikatka jaj zlatinko moje drž sa, hlavne oddychuj, nebehaj, ležkaj a verím, že to bolo naozaj len hlbším zarytím . Myslím na teba a drž sa cicuš.