icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
27. nov 2014

Ahojte dievcata,potrebujem poradit ohladom meranie BT. Podla toho,co som si prestudovala tomu myslim rozumiem,ale pracujem v trojsmennej prevadzeke,cize 12.tky,nocne a obcas poobedne. Pri tych dennych sluzbach problem s dodrzanim casovej pravidelnosti nemam,ale ako na to po nocnej? Asi sa najskor vyspat a merat potom,ak jed to budu asi odchlky ci?

paskolinka
27. nov 2014

@kakatulik s tymto nemam skusenosti. ale urcite treba merat po niekolkohodinovom spanku (idealne aspon 6 hodin). ale teda ci ti to bude skakat alebo ako to bude pri nocnych ... hm, to neviem.

bosoriak
27. nov 2014

@kakatulik fertilityfriend pise tuto: http://www.fertilityfriend.com/Faqs/BBT-and-shi...
V podstate ako pise paskolinka - bazalna teplota sa meria po spanku, minimalne 3hodinovom. Mozes si tam zapisovat iny cas a da ti prazdny kruzok. V principe sa to vsak na teplote vyrazne neodrazi, kym merias tesne po zobudeni z aspon 3 hodinoveho spanku, tak bude teplota smerodajna.

vejula
27. nov 2014

@jaja9891 ako si dopadla??? SMe zvedavéééé 🙂

jaja9891
27. nov 2014

@vejula ahooj,no tak hcg 80 a v utorok kontrolny odber ci stupa...tak sa neviem dockat co bude.... inak mam prispevok vo fotoblogu ak mam nieco nove 😉

vejula
27. nov 2014

@jaja9891 jeeej, takže to vyzera nadejne 😀 kolko dni si po vklade?

rybkaa
autor
27. nov 2014

@micikatka čoo to tu čítam? dúfam, že ti je lepšie a že to bude len cievka prasknutá, zajtra držím palce 🙂

jaja9891
27. nov 2014

@vejula no 9 dni po vklade 5 dnovej blasty...cize akoby 14 dpo...dufam,ze nadejne,ze bude pekne stupat....

katickaaa
27. nov 2014

ahojte teplota stale dost hore a ovu testy neg. zatial, mala by byt v nedelu, zatial citim trosku podbrusko, prsia a mam mierny kremovy vytok...no tak cakaaaam...co bude... 😉

vejula
28. nov 2014

@jaja9891 moc držím palec 🙂

mawiya
28. nov 2014

ahojte baby, tak ja dnes testík viac ako pozitívny - myslím ovu takže uvidíme, či zajtra príde. horšie je, že začínam depkovať. celé zle. http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7

adamnela
28. nov 2014

Ahojte kočky. .
@mawiya moja neblazni a tes sa 🙂 Uvidíš, že bude dobre a určite sa nič zlé nezopakuje. Ja si to tiež stále hovorím, že aj u nás bude už všetko v poriadku 🙂
@micikatka hneď keď sa Ti bude dať, daj nám vedieť ako si dopadla. Drzim moc moc palčeky. .

sissi5
28. nov 2014

ahojte opäť idem ku Vám po radu, teraz som 7 DPO a už mám len 3-4 dni do mršky, chcela som sa spýtať, či by som nemala mať vyššiu teplotu ako mám podľa grafu alebo keby prebehlo uhniezdenie, či by sa tá teplota nemala zvýšiť, stále je tak rovnako. Ďakujem veľmi pekne za odpovede.

jaja9891
28. nov 2014

@vejula dakujem 😉 a ty ako?uz nachystana rodit?

jaja9891
28. nov 2014

@mawiya nedepkuj 😉 sice ja robim to iste 😀 musi byt dobre,vcera som ti poslala srdiecko,snad doslo a bude uz dobre uvidis

mawiya
28. nov 2014

@jaja9891 srdienko moje Ďakujeeeeeeeem. došlo. 🙂 a vieš, mňa to prejde. Alebo aj nie. Ty len pekne oddychuj zlatik.

jaja9891
28. nov 2014

@mawiya nemas za co...musime vsetky rodit v r 2015 a basta 😉

vejula
28. nov 2014

@jaja9891 jooj ešte nie, ja chystam až v tom 9 mesiaci. moje detičky su presne, termínové... takže to bude natých troch králov 😀 možno o den skôr, bude spln mesiaca... A kedže sme na spln aj počali, bolo by pekné, keby sa na spln aj vypytalo babulo vonku 😵

jaja9891
28. nov 2014

@vejula no to je jasne,myslela som ci veci uz chystas a tasku do porodnice 😉 pekny datum vam vychadza

vejula
28. nov 2014

@jaja9891 no ved preto budem tašku do pôrodky chystať až v tom 9 mesiaci... a nie ani veci ešte niesu nachystané. JA operem len tie neutralne a až po narodení zistím či budem prať dievčenské alebo chalanské 😀

@mawiya joj a tebe prajem, aby bola ta hnusna depka čím skôr preč a bola z teba opäť tá veselá kopa aku pozname 😉 ... Ale samozrejme chapem ťa a uprimne obdivujem, držiš sa užasne.... Držím palce nech tohtomesačné ovulačné testy su tie posledné, ktoré si budeš robiť 😉

mawiya
28. nov 2014

@vejula ďakujem zlatinko. Veľmi mi pomáha byť medzi babami ako ste vy. cmuky a pekne čerpaj sily na pôrod 😉

jaja9891
28. nov 2014

@vejula jaaj ty si to nechavas ako prekvapenie,ja by som nevydrzala 🙂

adamnela
28. nov 2014

@micikatka no ako si dopadla? Dúfam, že je všetko v poriadku. .

micikatka
28. nov 2014

@adamnela ahoj. dakujem ze sa zaujimas. 18,11 mal gestacny 3 mm a dnes uz 14 mm, a vraj videl malu bodku. ale ze za tri tyzdne sa toho moze vela stat, ze sa mam setrit.
a to krvacanie nevedel z coho je, len ze mam brat duphaston aj ascorutin.

zarzisia
28. nov 2014

baby radte.....skusam kazdy den ten ovu test a od utorka je rovnakej intenzity.....keby aspon zbledol, ale on nic....... co to znamena? dnes som 17DC.

adamnela
28. nov 2014

@micikatka no tak super, že gestacny vačok tak narástol, to je dobré znamenie. .Tak sa šanuj a oddychuj. .

micikatka
28. nov 2014

@adamnela dakujem si zlata. ale dufala som ze pocitim vačšiu istotu, takto som stale v neistote dalsie tri tyzdne.

adamnela
28. nov 2014

@micikatka no chápem Ťa, že to budú dlhé 3 týždne čakania . A koľko Ti vlastne vychádza, ze si podľa mrchy a koľko podľa ovulky?

miadomi
Autor odpoveď zmazal
micikatka
28. nov 2014

@adamnela podla ms v 7+0 a podla ovu 5+4