Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte dievcata, je možné,ze bazalna teplota v strede cyklu krasne stupne, drží sa hoře az po dalsiu menstruaciu a aj napriek tomu nenastala ovulacia? Dakujem krasne 🙂
@petuliacik ahoj ako vieš že ovu nebola? Cítiš to nejako? Lebo ja moc nie.
@mawiya aleže nebuď krepá, bo ti fuknem jednu, radšej sa teš, že máš ovu ako lusk a hurá na to, sprostá náhoda to bola a už sa opakovať nebude, ááááno? 🙂
@sissi5 si 7 dpo, uhniezdenie môže byť až do 9 dpo, takže nemá kam stúpať, ak k hniezdeniu ešte nedošlo a okrem toho - v grafe to ani nemusí byť vidno 🙂 teplotu máš pekne stabilnú, podstatné je, aby sa držala hore, je jedno ako vysoko 🙂 ak máš 3-4 dni do ms, to máš furt takú krátku LF? že 10-11 dní?
@micikatka super, že ti doktor povedal dobré správy, pozitívne je, že hematóm to nie je, špinenie mohlo byť len zo zavrtávania alebo prasknutá cievka, tak hádam bude dobre a šetri sa 🙂 o 3 týždne už bude mať nielen srdiečko ale aj malé rúčky a nožky 🙂
@zarzisia stále trvám na tom, že ovu už bola. Ovu test nemusí byť počas cyklu úplne biely, LH je v moči prítomné furt, pred ovu rastie, preto sú palice, ale inak môžeš mať slabé čiarky furt. A ako si vlastne skončila s tými zákrokmi čo ti mali robiť? či to si odložila?
@miadomi áno, môže prísť aj tak neskoro, no ťažko povedať, či to ozaj je ovu - potvrdí sa to len vtedy, ak bude teplota hore ako počas LF a potom dojde mrcha sama. Testy si nerobila? hlien? tie femi kvapky berieš odkedy? PCOS nemáš? U dr. si nebola, že čo s tým? Lebo aj predošlý graf je anovulák
@petuliacik si si istá, že ovu nebola? ako ?
@jaja9891 a ty nestresuj a oddychuj, testy silnejú, nemaj boja 🙂 a čo mužo? teší sa že? a rodina čo? už to vedia?
baby, moje panenstvo dnes končí 😀 dnes mužovi odovzdám môj vienok zelený 😀 jak sa tešíííím 🙂 držte palce, nech ešte viem, ako na to 😀
@rybkaa ahoj ďakujem za odpoveď, priznám sa nikdy som si ovu nemerala teda som ani nevedela kedy ju mám 🙂, teraz skúšame druhý mesiac, prvý sme nič neriešili iba sme sa do toho pustili, no keďže to nevyšlo, tak som na ďalší mesiac nakúpila OVU testy, tie som mala skoro tri dni pozitívne ale ten posledný bol najsilnejší, merala som teplotu takmer každý deň a stúpla asi dva dni po tom najsilnejšom teste. tak sme usúdili že je po ovu a aj graf to tak vyhodnotil 🙂 MC mám tak 30 -33 dní, tak to tak asi vychádza, predtým som veľmi nepoznala svoj MC. 🙂 aspoň sa teraz spoznávam 🙂
@rybkaa no muzo sa vcera po krvi spytal bojazlivo ci sa uz moze tesit a dnes kuka na test,ze to taka silna ma byt ciarka 😀😀😀 tak som mu to musela objasnit... este je opatrny,no tesi sa...inak co mozem na kasel,trochu ma chyta,chcem predist chorobe... a nasi nevedia,mozno tusia neviem....uvidim dokedy utajim,ani neviem ako zareaguju a ako to oznamit.
No a vy len pekne plodte,nech nevyjdete z cviku,mne sa uz o tom sniva 😀😀😀
@miadomi neviem, ja to vidím na anovulák, teploty sú dosť nízke - tie akože poovulačné, síce podstatne vyššie ako tie predtým,ale aj tam ti to riadne skáče, chcelo by to hormonálny profil, ale podľa grafov to tiež vidím na pco, keďže ani ovu test nemáš pozitívny, teploty nejednoznačné, dlhý cyklus...kedže neplánuješ otehotnieť, berieš HAK?
@jaja9891 sirup stodal sa môže na kašeľ, vlastne všetko homeo, ja som si kupovala oscillo a to som brala aj preventívne a pomáhalo, je drahé jak šlak, ale môže sa ako jedno z mála na chrípku, aj ako prevencia.
A vaši vedia že si šla na umelé či ani to nie? počkaj, povedz im až keď bude srdiečko
@rybkaa No ovu testy som testovala par mesiacov a nevysiel mi ani raz pozitivny. HAK neberiem presne rok, minuly rok v novembri som vysadila a odvtedy takto....Mne sa zda akoby som mohla mat nieco s jednym vajecnikom, neviem mozno je to blbost, ale vsimla som si ze taketo dlhe cykly (nad 50 dni) mavam kazdy druhy mesiac, minuly mesiac som mala cyklus 31 dni a prisla ms, teraz 59 a stale nic....a vlastne za ten rok co neberiem HAK sa mi to takto nejako strieda, nevies cim by to mohlo byt?
@miadomi možno máš pco len na jednej strane, že máš zhrubnutú stenu vaječníka a vajíčka sa nevedia vypudiť von, tým že vajko nepraskne, tak sa akoby priľnie k vaječnku a tam zhrubne a postupne bráni ďalším vyliezť von, robí sa vtedy diagnostická laparka a vaječníky sa akoby napichnú, či narežú, proste tá stena aby sa uvoľnila, no ani za pána mi nejde to slovo na jazyk ako sa to volá.... dokelu 😀 takže dr. sa ani nesnaží to riešiť, kým sa nesnažíte?
@rybkaa ahoj čo hovoríš na inofolic? Čítala som o ňom veľa dobrého no tu ma baby na novembrovkach radia nebrať ho
@butterfly333 tebe by bol naprd. Cyklus máš ako lusk, ovuluješ, tak načo? Ja som ho brala vyše 3 mesiacov, mala som cyklus halabala, potom sa mi napravil, pribrala som ako kotný hroch a po vysadení cyklus funguje furt, tak neviem či mu pomohol inofolic alebo čas 😀 ak chceš, skús gynex, harmonizuje organizmus, je to bylinný extrakt a ten jediný mi pomohol, ovulka pekne výrazná, ms silná a bez bolestí, mám pocit, že mi aj sliznica viac dorastá, lebo počas brania gynexu sa jej viac vylučovalo pri ms ako bez gynexu, pokapali mi hrčky v prsiach a celkovo sa lepšie cítim. Inofolic nikdy viac. Rovnaký blud je Folandrol pre mužov. Ak chceš pomôcť mužovým plavcom, kúp mu koenzym Q10, selén, zinok a macu a je to 🙂

@micikatka a prečo Ta objednal az za 3 týždne? Nedalo sa skôr? A ozaj to špinenie úplne ustalo?