Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 zlatik mne chodí ovulka tak deň dva po pozitívnom teste. Teda poslednom pozitívnom. Tento mesiac som mala dva dni total silno pozitívny ovu test.
@paskolinka tiež si myslím, že ti to prekreslí, graf bol asi nedočkavý 😀
@petra212 no podľa mňa ešte ovulka nebola, testuj ďalej, myslím, že ešte len príde neskôr 🙂 na 11 dc si mala doť malý ten folik, rastú tak 2 mm denne a praskajú pri 22-24 mm, takže ešte nemal ani 1/3 veľkosti 😕
@butterfly333 ano, dnes je test pozitívny, no to neznamená, že zajtra budeš 1 dpo, ovulka príde tak do 48 hodín, takže to uvidíš podľa teploty, no tipujem, že bude zajtra, urob test aj zajtra, či slabne. Inofolic dvíha teploty, ale nespôsobuje pozitívne testy, no po 1 sáčku to určite nedvihne teplotu, teplota ešte predovulačná, takže ovu ešte len bude 🙂
@red_kika môže byť, ja som kukla len podľa minulého grafu, že si mala LF 11 dňovú
@paskolinka srcco zlate a ty si v akej faze cyklu?
@senta_sofia toz v poovulacnej 😀 na predoslej strane som capila graf, zatial je trochu pomateny FF zo mna, ale hadam sa to uprace.
@senta_sofia a ty ako? vsetko v poradecku?
@paskolinka graf mrknem, len co ked on je zaujimavy az tesne pred finale 😀 ja zatial vsetko v poriadku, dieta sa mi snazi rozkopat rebra, vypadam jak hajzlovy pavuk - velke brucho a koncatiny naokolo, takze ked sa ma niekto opyta, kedy mam termin a poviem, tak ostane v miernom soku, lebo asi vypadam, ze uz by som aj mohla ist, ale inak sa nestazujem 🙂
Ahojte kocky,ako sa tu mate?prosim vas myslite zajtra na mna,mam kontrolnu krvicku,nech hcg pekne stuplo,lebo sa bojim....testiky mam taketo,posledny je 13 den po et, cize akoby 18 dpo...myslela som,ze uz budu rovnake ciarky...pomalicky tmavnu....dakujem a vsetkym posielam tehu virusy tfuj tfuj tfuj 😀
@jaja9891 krasne silneju, dokonca kazdy den a to je super. Zajtra bude poriadne cisielko. Nezabudni sa ozvat a samozrejme drzim palciska! 😉
@zuzulienocka77 dakujeeem 🙂 jasne ozvem sa,ked budu vysledky niekedy poobede... este mi uplne nedochadza 😀
Ahojte, chcem sa opytat..rano som merala BT ako vzdy 5.20 a teplota bola 36,1 ( tato teplota je uz 5 dni) potom som zaspala a o pol 8 som zmerala este raz a bola az 36,7..nie je to nejako vela??dakujem
@zuzik1927 to ta vobec nemusi trapit, kolko bolo dve hodiny po tvojom beznom case. dolezite je to, co si namerala v tom case ako merias 😉
@paskolinka dakujem...teda to vobec nebudem riesit 🙂
Ahojte koceny,taaak HCG 904 😀😀😀 a dalsia kontrola uz sono 12.12. co bude cca 6tt+1... co uz uvidim??? Vsetkym vam tu z celeho srdiecka veeeeelmi dakujem za podporu a rady 😉 tfuj tfuj tfuj a vsetky do konca roka tehu....tak bezte plodit.
@rybkaa ahoj no ja mám aj dnešný ovu pozitívny tak ako včera.teplota dnes predovulacna 36,6
@jaja9891 @jaja9891 no jak sem ležela v nemocnici a málem porodila a každý doktor říkal, že to do TP nevydržíme, tak je to zas úplný opak, uzavřená maximálně a na porod to nevypadá 😀 ale to je jen dobře, máme před sebou poslední měsíc 🙂 a malej.. teda malej obřík má už 2860g, takže porod bude asi zajímavý... paráda HCG je krásně roste vzhůůůůru 🙂 tak se opatruj a budu se těšit a sledovat další pozitivní zprávy, příště s přítomností srdíčka už snad 🙂

@butterfly333 snad ano, drzim palce 😉