Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby ja 11dpo dnes a test negativny tak čakám na ms
@jankasvo @zanzilady @majoralka @dominka2611 tak dievčatá, ja mám po dnešnej imunológii pauzu so snažením tak na 2-3 mesiace. Vyfasovala som metylprednizol, kopec vitamínov musím brať a o dva mesiace kontrola, či vôbec reagujem nejako na to 😓
@bambulka711 Zdravím. Prepáč, že sa takto pridám ale kde si bola na imuno? Potrebujem to tiež absolvovať tiež genetiku a nejako u nás v okolí nič nieje.
Tak baby mne sa nakoniec na obed spustila MS v plnej krase takze dneska 1dc juchuuu som zvedava na dalsi cyklus idem skusit po ovu vitex.
@bambulka711 verim že lieky pomozu a o 2 mesiace budú výsledky lepšie 🙏 hlavne že sa s tým začne niečo robiť. Držím palce!
@malarybka3 ahoj, ja som bola v imunovitale v Bratislave
@katariiinkaa no, snáď to bude ok, už sa mi spúšťa menzes a dohodli sme sa, že sa prirodzene snažiť nejdeme už, nech si imunita odpočinie. Snáď sa to dá do poriadku, keď už kortikoidy musím brať 😔
@bambulka711 ochhh tak to ma mrzí, na jednej strane ale teda aspoň je nasadená liečba a hádam pomôže :(
@bambulka711 mrzí ma to, ale dúfam že to zaberie a konečne sa dočkáte ❤
@bambulka711 mrzí ma to. Ale na druhej strane vypnes hlavu od všetkého, a verím že výsledky budú o 2 mesiace lepšie. Veľmi držím ✊, nech liečba zaberie🙏🍀
@bambulka711 tak to mi je veľmi ľúto 😔🫣. Na druhej strane vypneš hlavu. Držím ti veľmi palce ❤️ verím, že po liečbe sa vám podarí bábätko ❤️❤️.
@bambulka711 mrzí ma to, ale budeš mať kľud a žiadne stresy od snaženia 😘❤️🤞
@zanzilady testovala si? 😁
@dracik07
@majoralka aaaaa ja vidiiiiim 🥹🥹🥹🥹
ja som to toez nevydržala a testovala… akože slabučká niečo naživo bolo, ale na fotke nevidno asi ani prd, jedine na tej kde ešte len naťahovalo moc ale tam je čiarka vždy… hrozne ma dnes kríze bolia. A konečne som ale dobre spala. Takze táto dnešná teplota je reálna :D toe pred tým som sa budila.
@katariiinkaa ahoj ty daj vedieť ako kontrola ❤️
Ja som si akurát našla Zmeškaný hovor od gynekologicky a keď volám naspat tak nikto nezdviha.. tak dufam že mi nechcela oznámiť že sa dnešný termín presúva na inokedy alebo niečo.. snáď mi na mail odpisu čím skôr. Ráno som bola na odber ako samoplatca v medirexe, tak dufam že výsledky prídu ešte dnes.
@katariiinkaa ochhh tak veríme že tam bude aspoň tých 1000 🥹to by bolo super znamenie
@zanzilady och no myslim že na 1000 sa to za 2 dni nestihlo vyšplhať, ale uvidíme. Akurát mi volala sestrička z gyn že dnešný termín musia zrušiť a prekladá sa na pondelok 12:15.. tak zas mozem čakať 😂 snáď aspkn to hcg dnes príde

@zanzilady uvidim, sobotu skusim tento istý 😁 este mam jeden a porovnám