icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

andyka105
24. apr 2024

@nikol114 tak podbrusko mozes citit aj z prichadzajucej MS aj z uhniezdenia co si mala vtedy pokles. 🤞

nikol114
24. apr 2024

@andyka105 tak to áno ale úplne tlaky som mala v brušku , nechcem si nič domýšľať v piatok budem múdrejšia 😀

dracik07
24. apr 2024

Ahojte,
@katariiinkaa to sú super správy 🥰
@nikol114 môže ísť aj o IP . Ja by som už nevydržala cakat 😁
@zanzilady zajtra/ na pozajtra by mohla vybehnúť teplota hore. Tak ešte dnes skúste poistit

dracik07
24. apr 2024

Ja dnes takto a podľa BT mi to skôr príde na 5dpo. No nechám sa prekvapit

nikol114
24. apr 2024

@dracik07 joj láka má to ale tak ranný moc je už fuč dávno 😀 a asi nemá zmysel v priebehu dňa tak zajtra spravím 😀😀😀😀

dracik07
24. apr 2024

@nikol114 ✊🙏🍀❤️

katariiinkaa
24. apr 2024

@andyka105 tak ja som krvacala od piatku do nedele, potom pondelok už slabšie a od včera skôr hnedé špinenie so zrazeninkami. Áno, mám sa hlásiť u svojho gyn nech si odsleduje pokles do 0 🙂 ale teším sa veľmi že to takto dopadlo nakoniec. Asi najlepšie scenár čo sa mohol v danej situácii stať.

andyka105
24. apr 2024

@katariiinkaa a ako je to s dalsim snazenim? Hlavne u vas psychicky? Hovori sa ze uz je “pohnojene” a mohlo by sa rychlo zadarit…. Mne po samocisteni doktor dovolil hned. Sice sa od vtedy snazime ale tak kazda sme ina.

zanzilady
24. apr 2024

@andyka105 nooo ak sa podarí skúsim poistiť jasne 🙂 ale už aj takto som spokojná :D aj plodný hlien bol, tak verím že prežijú 😅
@andyka105 len nech sa to pekne hore drží
@katariiinkaa a super ! To je riadny pokles 🥹rak hurá domov.

zanzilady
24. apr 2024

@nikol114 no tak ešte aj druhý moc je dobrý 😂ak si nepila. Ale to už do zajtra vydrzis .

katariiinkaa
24. apr 2024

@andyka105 to sa budem pýtať u svojej gynekologicky ešte, ale tu hovorili že kým nie je zákrok žiadny tak sa moze v podstate hned. Tak uvidíme.

katariiinkaa
24. apr 2024

@andyka105 psychicky sme na tom myslim si obaja v poriadku a pripravení na další pokus, ale určite sa o tom s manželom pobavíme večer aby sme boli na rovnakej vlne.

zanzilady
24. apr 2024

@katariiinkaa áno ja som toez nemala zákrok a zo som bola v 9tt a hneď sme mohli. Aj pred prvou ms 🙂

andyka105
24. apr 2024

@katariiinkaa no jasne to treba. Hlavne si trocha oddychni aj od tej nemocnici a vsetkeho, daj si vinko. Hlavne ze uz skoncila ta nevedomost 🤦‍♀️

majoralka
24. apr 2024

@katariiinkaa som rada, ze si sa ozvala a ze hcg tak krasne kleslo a nie je nutný kyret a mozes ist domov 👏🤗❤️😊 tak ak budete chcieť, tak hor sa do snaženia hned ako skonci MS 🤞

majoralka
24. apr 2024

@zanzilady skusala si ten test teraz?

jankasvo
24. apr 2024

Baby tak ešte trošku mu chýba.

zanzilady
24. apr 2024

@majoralka skúšala som ráno okolo 9

majoralka
24. apr 2024

@zanzilady bledne, tak ovu bude alebo uz aj bola 🤞 tak zajtra uz hadam aj teplota stupne 👍🏻

majoralka
24. apr 2024

@nikol114 rano držím palce 🤞❤️ som zvedava
@jankasvo ale len trolilinku, skus pobede este jeden 🤞

dominka2611
24. apr 2024

Ahojte žienky ❤️. Tak ozývam sa trošku po dlhšej dobe ❤️. Najprv som nechcela merať ani BT ale nakoniec má to zlomilo a začala som merať. Čo má prekvapilo tak bolo to že včera mi začal plodný hlien a dnes ráno keď som sa zobudila tak ho bolo extrémne veľa, s takýmto niečim som sa ešte nestretla. Myslite si že mame ešte večer šancu ak bol plodný hlien od včera večera a dnes ráno ? Prikladám aj graf ❤️❤️❤️

zanzilady
24. apr 2024

@majoralka no podľa mna je teraz niekedy lebo ma fakt boli od rana dosť brucho 😅
@dominka2611 ahoj, áno určite ovu ešte neprebehla podľa grafu takze dnes bude ideálny deň

jankasvo
24. apr 2024

@majoralka áno skuuusim, uschnuty vyzerá už pozitívne.

jankasvo
24. apr 2024

Baby tak poobedny je už negativny, snáď ovu bude/bola.

dominka2611
24. apr 2024

@zanzilady ďakujem veľmi pekne ❤️ dnes od poobedia mám nafúknuté bruško ❤️ tak uvidíme

majoralka
24. apr 2024

@jankasvo skor len prebehne 😊 tak šup na drahého 👍🏻

jankasvo
24. apr 2024

@majoralka bolel ma vajecnik na obed a uz nic tak som zvedava ze ci náhodou ešte nebola. Ale večer poistime pre istotu samozrejme 🤣

kristinkaris
24. apr 2024

Ahojte ja zajtra očakávam pád testy negatívne

jankasvo
24. apr 2024

@kristinkaris och riadne máš dlhý ten cyklus

kristinkaris
24. apr 2024

@jankasvo to áno ale na začiatku som brala aj ATB tak možno aj to spôsobilo taký vykyv