icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bosoriak
7. dec 2014

@butterfly333 ahoj, 5DPO este uhniezdovanie podla mna nie. To prichadza najskor 6 - 7 DPO. Ale dolezite je, ako sa teplota sprava ten 11-12 DPO, dovtedy je hadam dolezite len to, aby bola "nad ciarou".

butterfly333
7. dec 2014

@bosoriak prečo práve na 11-12 DPO je dôležitá teplota?

pitufinka
7. dec 2014

@butterfly333 ja si myslim, ze dovodom je to, ze lutealna faza je do tych 16 DPO, a vacsina zien ma okolo tych 13_14_15V DPO a pred ms dva dni by mala klesnut teplota ak pride, ak nie drzi sa hore.. niekomu vsak teplota neklesne a ms pride aj tak... alebo den pred ms ... mne zvykne dba dni pred ms, a raz dvakrat sa stalo ze jeden den pred ms klesla

butterfly333
7. dec 2014

@pitufinka no mne minulý mesiac klesla deň pred ms

micikatka
7. dec 2014

@butterfly333 ja som mala na piaty den pokles z 37,0 na 36,6 a bolo to uhniezdovanie.

pitufinka
7. dec 2014

@butterfly333 jj zvykne to klesat ale citala som aj na FF ze niektorym babam ani neklesne a pride ms 😒 a ze najlepsie je testovat (resp. ze najvacsia pravdepodobnost ze ti test ukaze spravny vysledok) od 14 DPO

pitufinka
7. dec 2014

@micikatka ale mi hovorime uz o tych dnoch pred ms? ci?:D IP moze byt od 5-10 DPO? ale mozem sa mylit.. a hlavne je to asi individualne ..niektorym tehule IP napr. nemali a ja mavam v grafoch niekedy pokles v polke LF a nic z toho :(((

pitufinka
7. dec 2014

@micikatka kazdopadne ti ale gratulujem 🙂 myslim ze ty si teraz niekedy mesiac/dva dozadu otehotnela ze 🙂)

micikatka
7. dec 2014

@pitufinka u mna bol ip na 5 dpo a lf som mala dlhu len 11dni. :( cize je to fakt indi-vindi.
a dakujem velmi pekne. otehotnela som podla ovu 2,11 a dnes som vlastne tych 35 dpo 🙂

butterfly333
7. dec 2014

@micikatka no veď to som pozerala tvoj graf lebo neviem či som dnes 4alebo 5DPO no dnes už teplota 37,1 tak dúfam že to bude v poriadku. A ty ako sa máš?

butterfly333
7. dec 2014

@pitufinka veď ja si počkám buď to vìde alebo na ďalší mesiac.

pitufinka
7. dec 2014

@micikatka ved toto ze asi jedine co nam ostava je cakat ci pride alebo nepride... gratulujem ti 🙂) inak tento mesiac som aj ja vyskusala bromelain a zinkosel 1-6 DPO.. 🙂 a papam potraviny s obsahom zinku co som citala na nete ze pomahaju pri uhniezdovani tak snad uz aj my si najdeme // .. inak nemohla by si pridat graf 🙂 myslim ze aj
@butterfly333 by zaujal 🙂

pitufinka
7. dec 2014

@butterfly333 wow to mas pekne vysoku teplotu 🙂

micikatka
7. dec 2014

@butterfly333 dakujem za opytanie. celkom fajn. az na to čakanie :( az 19.12 idem k lekarovi, este sme nemali 28.11 srdiecko, cize toto su strasne dlhe tri tyzdne čakania.
verim ze aj u teba to bude znamenat ip,a ze bude tento cyklus uspesny.

butterfly333
7. dec 2014

@pitufinka ďakujem no aj minulý cyklus som mala také a deň pred ms 36,8 a nič z toho nebolo. No minulý mesiac som necítila ani ovu ani keď folik dozrie a praskne ako zvyknú niektoré baby no až tento cyklus som to cítila a poriadne od 13h do 20h no od vtedy dobre.

butterfly333
7. dec 2014

@micikatka neboj bude všetko v poriadku ja viem to čakanie no čo sa dá robiť. Aj ja verím že to konečne vìde. A čo je to ip?

micikatka
7. dec 2014

@butterfly333 implementacny pokles teploty

butterfly333
7. dec 2014

@pitufinka môj graf? No som cez mobil nemám pc. Iba ak ho odfotim z tabletu a pošlem ako minule.

pitufinka
7. dec 2014

@butterfly333 no ale to je jedno ze aka je vysoka pred ms, ale ci klesla 🙂

butterfly333
7. dec 2014

@pitufinka no ak niečo uvidìš.

micikatka
7. dec 2014

@butterfly333 prosim ta, to co mas za aplikaciu na zapisovanie meranej teploty?

butterfly333
7. dec 2014

@micikatka prečo? To mi muž stiahol.

micikatka
7. dec 2014

@butterfly333 no lebo som sa este s takou aplikaciou nestretla, cista zvedavost 🙂

butterfly333
7. dec 2014

@micikatka volá sa to že ženský denník.

pitufinka
7. dec 2014

@micikatka
@butterfly333 no ja sa v tom vobec nevyznam, ja som uz zvyknuta na FF :D

butterfly333
7. dec 2014

@pitufinka ja mám aj v telefóne jednu aplikáciu no nejde mi ju sem dať.

pitufinka
7. dec 2014

@butterfly333 som zvedava ake bude budes mat dalsie teploty 🙂

@micikatka prosim ta a kolko dni po IP ti uchadzal tehu test // 🙂

butterfly333
7. dec 2014

@pitufinka to som aj ja zvedavá lebo do teraz som si merala o 7h ráno a od zajtra mám rannú tak vstávam o 4h. To sa mi posunie o 3h to aká budem teplota?

pitufinka
7. dec 2014

@butterfly333 fuha to ti neviem poradit, ja mam odchylky max 10 minutove co je este v "norme" .. ale ak bude spanok tak ako obycajne tak by to malo byt ok nie? skus sa @lauritka opytat 🙂

butterfly333
7. dec 2014

@pitufinka a čítala som tu teraz o BT a tak že najpravdepodobnejšìm dňom ovácie je deň najnižšej teploty. Tak keďže ja som mala najnižšiu teplotu 1.12 tak vieš mi povedať koľko DPO som? Asi 4či 5?