icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

andyka105
14. jún 2024

@nikol114 tak to sa ti naozaj krasne drzi teplota. Zajtra by si mohla uz naozaj skusit test…. Takto nas nechavat v nevedomosti 😂drzim palce 🤞

nikol114
14. jún 2024

@andyka105 nie len vás ale aj seba 😀😀 ďakujem

bambulka711
14. jún 2024

Dievčatá, máte niektorá skúsenosti s týmito testami? Som 16DC a zatiaľ sú zúfalo svetlé, tak či sa na ne môžem spoľahnúť, alebo kúpiť pre istotu iné 🙂

mimuska328
14. jún 2024

@bambulka711 kúpila by som ine. To sú mamatest a tie mi biedne ukázali čiarku dokonca appka to vyhodnotila ako peak a nebol

bambulka711
14. jún 2024

@mimuska328 ďakujem, tak skúsim zajtra kúpiť drmax, lebo naozaj tu čiarku ledva vidno. Akože mohla sa posunúť ovulka, ale prvýkrát testujem týmito.

katariiinkaa
14. jún 2024

@bambulka711 tiež mám rovnaku skúsenosť.. biedne čiarky ukazovali stále. Vrátila som sa k dr max 🙂 keď urobíš rezerváciu v lekárni vopred online a si v ich klube tak majú 2+1 na výrobky dr max 🙂 do toho je stále k dispozícii online nejaká zľava na 25% alebo 30% (ak nebudeš vedieť nájsť kľudne mi napis a pošlem ti kodik) a tým pádom ma 3 balenia testov (21 kusov) vychádzajú na 10€ čo je super cena na to ako kvalitne ukazujú 🙂 pozri napr toto sú teraz moje dr max testy

andyka105
14. jún 2024

@bambulka711 boze mi sme tento mesiac nejako rovnako, jak som si myslela ze ovu bude tak zatial to tak vobec nevyzera a je to divne 🤦‍♀️ dufam sa mi velmi neposunie lebo ma picne, nechce sa mi tolko cakat. Asi to bude tym vitexom, uz minuly mesiac mi o den posunul ovulku a to ho berem len od ovu po Ms

bambulka711
14. jún 2024

@katariiinkaa vďaka, registráciu mám, ale nejak som zabudla heslo a nedá sa mi obnoviť :( nechodí mi vôbec ten mail. Ale mám kartu, tak skočím zajtra osobne.

bambulka711
14. jún 2024

@andyka105 no, mne to aj vyhovuje tento, keďže partner sa zajtra na obed vracia. Len aby sa do zas nejak extra nenatahovalo, lebo buduci mesiac umelé by sme nemuseli stihnúť 🙈

katariiinkaa
15. jún 2024

@nikol114 Ahooj, no ako? Skúsila si?

ersp
15. jún 2024

@bambulka711 ozaj ty si uz bola v centre ze aky postup resp co ta caka na iui ? Ze jaky je postup? 🙂

bambulka711
15. jún 2024

@ersp no my sme plánovali už v apríli, ale zastavila to imuno. A postup je taký, že vlastne, keď dostanem MS, tak tam zavolám, aby sme si dohodli termín folikulometrie. Potom, keď bude mať folikul dobrú veľkosť, tak si pichnem injekciu a prídeme potom do centra. Najprv partner, aby odovzdal spermie (teda ja pôjdem s ním, lebo že samému to nepôjde) a potom o 2 hodiny cca idem ja. A ja si teda ešte dám Letrozol, čo mám od gynekológa a asi si kúpim inofolic ešte, lebo stále sa posúva ovulka. Dnes 17dc a test bledý 😓

ersp
15. jún 2024

@bambulka711 tak super, verim ze nas to caka obdobne, ale u nas budu musiet byt tabletky aby ovu prisla 😀 aach zeby anovulak?

bambulka711
15. jún 2024

@ersp vieš čo, mne sa nejak stále posúva ovu, kľudne aj 19-20 DC, takže ešte to beriem tak, že by mohla prísť. V pondelok mal folikul 14 mm, ale tento mesiac to nechávame na osud už. A ja tiež som šetrila Letrozol na IUI 🙂

ersp
15. jún 2024

@bambulka711 ale ak pride je to dobre, mne ovu nepride, vlastne na duphastone som 3ti mesiac cize 3 mesiace bez ovu...

kristinkaris
15. jún 2024

@ersp fuha to máš ako ja tiež ovu chodí strašne neskoro ale už o pár dni začínam s clostilom dúfam že zaberie

bambulka711
15. jún 2024

@ersp no to áno, väčšinou aspoň cítim nejaké bolesti, ale tento mesiac nič, tak asi v pondelok skočím na folikulometriu, nech sa pozrie, či bola alebo nič

ersp
15. jún 2024

@kristinkaris tak ja mam 60 dnove cykly, cize ta ovu ak je je dost neskoro, cize pri duphastone sa k ovu nedostanem..

ersp
15. jún 2024

@bambulka711 to asi najlepsie 🙂 my ideme potom po vajcovodoch dalsi pondelok do CAR tak som zvedava na postup, co dalej bude s nami

bambulka711
15. jún 2024

@ersp uvidím, dnes sme poistili a možno ešte v pondelok skúsime... A potom už kašleme na to. Ale sa mi zdalo dnes, že kúsok tmavší bol test, tak možno ešte do pondelka sa niečo objaví. A ideš teda teraz v stredu?

andyka105
16. jún 2024

Ahojte, tak ja tiez stale cakam. Vcera som uz mala dost silny test ale bohvie 🤷‍♀️ boli sme na vylete tak som testovala len rano a vecer. Pre istotu sme vcera poistili, skusime este dnes ak by nahodou ovu prebehla dneska v co dufam. Boze tento mesiac bude o par dni dlhsi 🤦‍♀️

ersp
16. jún 2024

@bambulka711 ano v stredu idem 🙂 celkom sa tesim aj bojim zaroven 😀

bambulka711
16. jún 2024

@andyka105 no ja som na tom tak isto, dnes 18DC a test včera síce začal tmavnúť, ale zrejme budeme tiež "musieť" poisťovací večer spraviť ešte zajtra.

bambulka711
16. jún 2024

@ersp hej, sú to také zmiešané pocity, ale mne sa po tom uľavilo, že viem, ako na tom som a že sa môžeme snažiť, že to má zmysel 🙂

bambulka711
16. jún 2024

@ersp @andyka105 tak ja dnes takto, bohužiaľ už nemám testy z amazonu, ale včera začal tmavnúť a dnes zase takýto svetlý :( rozmýšľam, či to hyfosy mohlo niečo spôsobiť, že folík sa zastavil, alebo či som len nezachytila...

andyka105
16. jún 2024

@bambulka711 no ja uz som dneska netestovala. Krcok mam vysoko tak predpokladam ze dnes prebieha ovu. Uz kaslem na to a len budem dufat ze zajtra stupne teplota. Ty si mozno tiez len nezachytila vcera vrchol.

katariiinkaa
16. jún 2024

Ahojte, tak ja takto. Graf už síce vyznacil ovu ale určite nesprávne 🙂 podľa testov som vrchol pekne zachytila na 19dc (v Premom to je o deň posunuté). Ovu bola predpokladám včera alebo dnes v noci, tak už len čakám na nárast teploty nech sa to potvrdí.

nikol114
16. jún 2024

Ahojte dievčatá , tak ja som zatiaľ nedostala ms , doma nesom cez víkendy tak inde si robiť testy nebudem okrem domova 😀zajtra sa na 100% chystám testnut
Pridávam aj graf , ktorý sa mi akože veľmi páči 😀

bambulka711
16. jún 2024

@nikol114 no ja už by som testovala, nech som kdekoľvek 😂

nikol114
16. jún 2024

@bambulka711 inak aj ja ale tento mesiac som si povedala že už sa neblaznim 😀😀😀 ale to je už moc zajtra bude deň D 😀