Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinka95 tak to ja nemám vôbec taký pocit. Akurát ma teda všetko bolí...
@bambulka711 neostáva nám nič iné len čakať
@kristinkaris daj všetky vedľa seba, pre porovnanie ✊✊✊
@bambulka711 ten nad tým posledným je robený včera večer
@kristinkaris 🧐 no mne sa ten ranný zo včera zdá byť svetlejší kúsok ako dnešný. A asi aj večerný, na to, že je večerný, je tmavší ako ranný, či? Zajtra ráno očakávam ďalší ✊
@bambulka711 namocila som ešte teraz do toho ranného moču aj mamatest a zatiaľ takto uvidím keď zaschne … áno ten večerný vyšiel tmavšie … no som
Zvedava na zajtra 😅
@kristinkaris bodaj by tmavli krásne ďalej 😍
@kristinkaris aj ja, zajtra budem čakať 🙂 ja sa chystám asi až od 10 dpo testovať, nech gonasi vyprchá... Ale bude to náročné.
@katariiinkaa joj snáď áno 🤞🏻
@bambulka711 obdiv že vydržis aj keď to láka .. a Bt ideš merať ?
@kristinkaris nie, vôbec nejdem nič robiť, iba mi to kazí spánok a stresuje ma to. A ja mám gonasi, aj tak by som nevedela, či je to ešte gonasi alebo už výsledok 😊 ja to robím tak, že sa ráno rýchlo vycikám a poviem si, že teraz už musím počkať do zajtra 😂
@bambulka711 presne toto som robila ja 😂😂😂 na 8dpo to už ale nepomohlo a aj tak som ten test poobede urobila 😂
@katariiinkaa a tak poobede ma to nejak neláka. Teraz našťastie budú stresy v práci, tak ani nebude priestor.
@bambulka711 vieš čo ono to bolo výnimočne, k tomu je celkom funny story - nie som si istá či som to sem písala alebo nie.. ale akurát na 8dpo sme boli s mužom na chate, tam ma prvýkrát v živote úplne z ničoho nič okadil vták 😀 a muž hneď že to isto bocian, tak sme si z toho robili srandu celý čas.. až mi to potom samozrejme nedalo lebo tak sa mi to dostalo do hlavy 😀 a čuduj sa svete na teste zrazu dve čiarky
@bambulka711 hlavne nech ti to zbehne rýchlo 🙏 verím že to vyšlo
@katariiinkaa tak ja sa idem postaviť pod nejaký strom 😂 ráta sa aj andulka?
Ja sa snažím neupínať moc na to. Veď, budúcu nedeľu uvidíme...
Nedalo mi to a skúsila som aj teraz večer horný je z rana spodný večer
@bambulka711
@katariiinkaa kuknite na to očkom :D
@kristinkaris ono ťažko porovnavať kym jeden je mokry a druhy suchy 🙂 skus si do appky premom ich davat ked ich spraviš, pekne ich tam uvidiš všetky potom a budeš vedieť porovnať
@katariiinkaa už sú práveže suché … skúsim ☺️
@kristinkaris ja som si svoje nahravala medzi ovulačne v tej appke, tam ti vyhodnocuje aj "sytosť" čiarky, tak si to vieš sledovať aj podľa toho 🙂 super vec podľa mňa. Pri hcg testoch sa daju len nahravat a vyberies si ci je pozitivny alebo negativny, ale neporovnava tam sytost ciarok.
@kristinkaris jaaj prepáč 😀 ja som myslela že jeden si teraz robila keď večer
@kristinkaris opticky je tmavší.
@kristinka95 no nevidím nič skoro :( a tebe kázali prísť na krv alebo dať vedieť výsledok?
@bambulka711 v utorok mám prísť na krv ráno , akože voľným okom tam je niečo vidieť keď sa nám pozriem ale na 11 deň by už asi malo byť viac vidieť ☹️
@kristinka95 asi neostáva nič iné, len čakať :( Mne neukázali nič, tak neviem.
@bambulka711 tuto v NR hovoria každej že na 14den na krv , tak neviem
@bambulka711 môj muž mi tvrdí že tam niečo vidí ... Hovorím mu šak ty si horší ako ja 🤣🤣🤣🤣 tak teraz neviem už má zneistil aj on tak som to lepšie odfotila

@bambulka711 a to som bola fakt že od začiatku presvedčená a mala som vnútorný pocit že sa to podarilo a že sa uhniezdi