icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
28. aug 2024

@kristinkaris podľa mňa sa sekla tak o 3 dni. Podľa teploty teda si myslím. Ako rýchlo mávaš vzostup teploty?

bambulka711
28. aug 2024

@ersp dik. No už s tým nič nenarobíme. Buď stihneme alebo nie. Ak to príde do 14 dní, sme ok, ak nie, tak smola. Aspoň, že 15.9. vyšiel na nedeľu 😂

ersp
28. aug 2024

@kristinkaris tento cyklus od ovu ano, predosle som nemerala

ersp
28. aug 2024

@bambulka711 tak uvidis uz je to vo hviezdach 🙂

bambulka711
28. aug 2024

@ersp ja som už zmierená. Neviem, ako príde ovu po dvoch mesiacoch letrozolu, ale pri letrozole bola 10-11DC + 16 dní LF s progesterónom. Dnes som tak 6-7DC. Testy začnem robiť, keď začnem podbruško cítiť, ale nečakám skôr ako ten 14 deň, takže sme asi ok na tom.

ersp
28. aug 2024

@bambulka711 ja som po clostyle mala ovu cca o 4-5dni posunutu 🙂 mna od pondelka caka cakanie na ms a verit ze zas tam nebude vikend ked vudem potrebovat sono

bambulka711
28. aug 2024

@ersp je to na nervy. Ale akosi som sa tak uspokojila, že tento mesiac už asi aj nič, že nerátam s nejakou šancou a budúci snáď budú vajíčka dobré.

ersp
28. aug 2024

@bambulka711 tak nic ine nam neostava, mne vcera odpisala dr z car ohladom cysty tak uz som tiez kusok kludnejsia a uvidime co bude🙂

andyka105
28. aug 2024

@kristinkaris Myslim ze zajtra dojde MS, mozno aj dobre aspon po Ms konecne zistis ci uz bude nulove HCG.
@ersp A co ti napisali na tu cystu?

kristinkaris
28. aug 2024

@bambulka711 vzostup mávam v deň ms

kristinkaris
28. aug 2024

@andyka105 no dúfam 🍀

ersp
28. aug 2024

@andyka105 ja som sa pytala ci nam to neskoplikuje snazenie a planovane iui a ci viem tomu nejak dopomoct aby praskla, tak dr odpisala ze standardne nie su taketo cysty problem, ale ze mudrejsi budeme po ms na utz ci je tam alebo odisla, ale ze sa tym nemam trapit, ze ak daco bude mimo normy do iui nepojdeme 🙂 a ze na cystu su dobre vit.E a bylinky, ale ze neni to v takom stadiu zeby to trebalo 🙂

andyka105
28. aug 2024

@ersp tak super, je dobre mat podporu od doktorov. Taketo slova potesia. Aj sa chystas testovat? Ci myslis ze to nevyslo?

ersp
28. aug 2024

@andyka105 ano, ako pisala som z malou dusickou, ci vobec odpise, volat som nechcela lebo viem ze si tam pacienti klucky podavaju a rusit nejaky iny par pri konzultacii som nechcela, tak som bola rada 🙂 ako my z nasej dr sme od zaciatku mali dobry pocit a vzdy sme taky kludnejsi a mudrejsi odisli z konzultacii, ze fakt nemame pocit ako niektory uvadzaju ze je to len vycicat peniaze 🙂 test spravim v pondelok rano, vtedy vysadzam progesteron, ale nerobim si nadeje, ani ta teplota na to nevyzera a nejak proste vnutorne citim ze pride ms 🙂

bessdonna
29. aug 2024

@evelyn1986 trtkaci maraton 😂 tak zhruba budem vediet,ze od 12 do 15dc,lebo mi to nenormalne skace.

andyka105
29. aug 2024

Baby dobre ranko, myslite ze som len nezachytila vrchol ten 14dc? Ze by tak strasne rychlo stuplo LH a nasledne aj kleslo? Opat raz som zmätena zo svojho tela 🤦‍♀️

bambulka711
29. aug 2024

@andyka105 stať sa mohlo, ale dosť málo žien to podľa mňa má tak, že nestihne zachytiť. Testuješ prvýkrát?

andyka105
29. aug 2024

@bambulka711 prave ze nie, minuly mesic som nezachytila, lebo som si myslela ze som uz po ovu aj Bt to vyznacila a potom my to prehodilo a to som to uz vzdala, a pred tym ked som mala tak tiez max som mala 0,68 zhodu alebo co bol u mna uplny maximum bolo 0,85 🤷‍♀️

andyka105
29. aug 2024

A teda tento mesiac vobec hlien nemam, cely cas je taky kremovi akurat ten 14dc ma bolel bok a jemne som krvacala. A teda 36,6 tu u mna uz poovulacne teploty tak neviem, no uvidime. 🤷‍♀️

bambulka711
29. aug 2024

@andyka105 podľa grafu to naozaj vyzerá, že si už po. Možno si teda naozaj nezachytila. Nezačala si brať nejaké vitamíny alebo niečo nové? Možno len nemáš takú vysokú hladinu hormónu, aby si zachytila. Ak máš možnosť, skúsila by som jeden mesiac chodiť na folikulometriu.

andyka105
29. aug 2024

@bambulka711 no zacala som brat gynex ale to su uz 2 mesiace ale teda vies ze ja som aj pred tym mala problem s ovu testami. No uprimne neviem ako to ma moj gyn. Oni v podstate to neni az tak dolezite, zatial to nechcem az tak hrotit len mi to opat raz pride divne 😂 no budem skusat este ovu testy kym nebudem mat aspon 36,7 teplotu to uz si budem ista.

ersp
29. aug 2024

@andyka105 podla teploty to vyzera ze si po ale testy tomu nenasvedcuju..mavas problemy z dlhymi cyklami? Lebo mne appka pri 60dnovom cykle 3-4x vyznacila ovu a nebola 😀

ersp
29. aug 2024

U mna hadikovanie pokracuje 😀 ms sa este neblizi, kedze prsia este nehlasia...v noci som prisla na to ze ak dostanem ms ako predosly vyklus, cez plodne dni budeme s muzom od seba 350km...takze sme vymysleli plan B a uvidime kedy sa ms uraci dojst

andyka105
29. aug 2024

@ersp ono tazko povedat 🤷‍♀️ este v puberte som mala Ms hala bala od 18 som mala antiku 9 rokov. Vysadila som ju a vtedy som mala tiez tak vseliak jeden rok kym som neotehotnela. Potom sa my logicky po tehotenstve dala dokopy cyklus, pred rokom som otehotnela a aj potratila, ovtedy to bolo celkom fajn 28-31 dni akurat minuly mesiac som mala 43dc takze neviem 🤷‍♀️ no uvidime ako sa to vyvinie 😂 ale vravim ani hlien som nemala a to pritom zvyknem, akurat tento mesiac som mala prvykrat strasne tlaky na pravo 14dc akurat vecer takze teoreticky 15dc mohla byt ovu s tym ze 14dc som nezachytila 🤷‍♀️

ersp
29. aug 2024

@andyka105 uvidis jak teplota pojde dalej a ci pride ms 🙂 ja ako som pisala testy slabe ale teplota my vyznacila ovu kde nebola 😀😀

andyka105
29. aug 2024

@ersp no ved presne, uvidime, budem robit aspon raz dvakrat ovu testy teste a uvidim

kristinkaris
29. aug 2024

1dc 🥰

ersp
29. aug 2024

@andyka105 ale odporucam folikumetriu, ani testy ani bt nie su 100% 🙂

andyka105
29. aug 2024

@ersp hej len ja mam taketo stareho doktora ok vacsinou zacina riesit az po roku a pol a jedno dieta uz mam tak mozno aj dlhsie, a zas v podstate to pre mna neni az tak dolezite ze kedy ovulujem sex mame pravidelne a chcem to zatial nechat na prirodu

ersp
29. aug 2024

@andyka105 tak skus car, za odsledovanie par cyklov nedas nic 🙂 napriklad budes vediet kolko po ovu ti teplota stupa, kolko po pozit teste pride ovulacia, lebo to ma kazda zena inak 🙂