icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
15. dec 2014

@jaja9891 cipana, tak predsa sú tri? a všetky so srdiečkami? fuu to som ešte nepočula, že by niekto mal trojky jednovaječné, keď budeš rodiť, príde markíza, jojka aj CNN a BBC😀 obrážtok nemáme?

zuzulienocka77
15. dec 2014

@jaja9891 juuuuu gratulujem 😵 😵 tak zazraky sa predsa deju 😉. Bala si sa, ze domcek bude prazdny a teraz ma tvoj chlap pol roka na dorobenie dalsej izby 😀 😉. Tesim sa s tebou a urcite to zvladnete, pekne sa setri, hladkaj brusinko a oddychuj, ked sa bude dat 🙂. Doma uz teda vedia?

jaja9891
15. dec 2014

@rybkaa nie nemam obrazok...ten dr berie strasne poplatky za vsetko...popytam v car o tyzden v utorok,ked uz bude aj lepsie vidiet...no dufam,ze ziadna tv sou nebude...chcem aby ivf ostalo v tajnosti

rybkaa
autor
15. dec 2014

@jaja9891 ivf priznať nemusíš 😉

jaja9891
15. dec 2014

@zuzulienocka77 dakujem,ano zazraky za ozaj deju 😉 no veru sme sa smiali,ze sa nam dom zdal velky a zrazu bude maly 😀 krasa no i obrovsky strach...doma sme priznali dve aby to predychali a dalej sa uvidi...svokrovci a oco sa tesili...mama nic nevravela len sokujuci kuk,ale usmev a viac nic ani slovo

jaja9891
15. dec 2014

@rybkaa ale taka otazka vzdy padne...aj svokra sa spytala ako prve...no vravela som,ze genetika a hormon. liecba...co aj je pravda 😉

red_kika
16. dec 2014

baby, ako to je s ovu .... vcera som mala mierne bolesti v lavom vajecniku, rano teplota 36.7 a dnes rano uz 37.0...ked uz takto stupne to znamena ze uz bola?

mawiya
16. dec 2014

@red_kika ano, po stúpnutí teploty je už po ovu. Niekedy sa podarí vystihnúť práve prebiehajúcu ovu-vtedy ti vystrelí teplota do výšin a potom klesne. Ale to je málo pravdepodobné. Takže ak si už mala bolesti (spôsobené sú prasknutím vajíčka a vytečením tekutiny-vraj), a teplota je už hore - ovu bola. 🙂

red_kika
16. dec 2014

@mawiya no super, tak dufam, ze sa podarilo 😎 dakujem

mawiya
16. dec 2014

@red_kika držím palce 🙂

kubisova
16. dec 2014

@jaja9891 oooo moc ti gratulujem...je to uzasne ze tri... hlavne zdravicko

senta_sofia
16. dec 2014

@jaja9891 ale sa mi paci, ze zo solidarity voci nam ostatnym si aspon vylepsila celkove skore deti z nasho fora za tento rok 😀

kitulka
16. dec 2014

@senta_sofia No presne! A este dala nadej vsetkym snazilkam, lebo nic, co sa zda beznadejne, take nemusi byt, ze @jaja9891 ?

lenna71
16. dec 2014

@jaja9891 Strasne moc gratuljem a drzim palceky, fakt krasny darcek pod stromcek! Drzte sa 🙂

butterfly333
16. dec 2014

Dnes 30DC a 14DPO dufam že z toho niečo bude.

janderka
16. dec 2014

@butterfly333 a netestujes???

jaja9891
16. dec 2014

@kubisova dakujeeem,veru hlavne zdravicko nech mame 😉

jaja9891
16. dec 2014

@senta_sofia no presne o to mi islo,vylepsit statistiku v grafoch,v car,na SR a vo svete 😀😀😀 chudata trojicky,tak malo sa o nich pise,musim si to vziat na starost 🙂

jaja9891
16. dec 2014

@kitulka nic nie je nemozne a zazraky sa deju...sama som toho dokazom a verim,ze ten hore nas vypocul 🙂

jaja9891
16. dec 2014

@lenna71 dakujem veeelmi pekne 😉

butterfly333
16. dec 2014

@janderka nie lebo nemám test nechcem testovat v sobotu som skušala 11DPO a nič teda len taky naznak. Tak počkám do zajtra čo bude dufam že nepríde. No na počudovanie žiadne ms priznaky den pred ako mávam. Tak dufam že nepride.

butterfly333
16. dec 2014

@janderka aha tento je zo soboty 11DPO vidíš tam niečo?

janderka
16. dec 2014

@butterfly333 no nieco sa mi tam crta, skoda ze si dnes nerobila, to by uz bola krajsia ciarka. Drzim palce

butterfly333
16. dec 2014

@janderka no ten je zo soboty no to som skušala lebo baby že nech skusim. No už test nemám aj ked nemám problém ho kupit no nechcem byt sklamaná tak si počkám na ten zázrak vianočny.

butterfly333
16. dec 2014

@lauritka ahoj čo povieš na moj graf si taká skusenejšia. Dakujem

adamnela
16. dec 2014

Ahojte koceny moje...
Ja viem, nejako vas zanedbavam, ale stale sa to vsetko toci teraz u nas okolo domu a nemam toho casu teraz nejako nazvys... 😒
@butterfly333 no drzim palce na zajtrajsie testovanie, teplotka pekna, ms priznaky ziadne, takze to vyzera nadejne...
@jaja9891 no moja tak predsa tri srdiecka...No prajem vela vela sil, zdravicka, opatruj sa..A ja sa mam ok som v pohode, tehu priznaky ziadny, okrem zravky mi nastastie nic neni. Neviem ci je to dobre, alebo nie, ale dufam, ze na najblizsom usg bude vsetko v poriadku. Zacinam sa trosku bat. Dufam, ze sa v brusku vyvija a postupuje vsetko ako ma...

jaja9891
16. dec 2014

@adamnela ano tri 🙂 dakujem a urcite je vsetko ok,super,ze sa citis fit,ja som hned unavena a nevolno mi byva poobede...no dufam,ze to zvladneme

adamnela
16. dec 2014

@jaja9891 dakujem, no musi byt dobre u oboch 🙂 A kedy ides najblizsie na poradnu?

lauritka
16. dec 2014

@butterfly333 no testla by som na tvojom mieste 🙂

butterfly333
17. dec 2014

@adamnela ahoj dakujem dnes ma prist ms no chvála bohu neprišla zatial ani žiadne priznaky len ma bolela pravá strana križov a citila som v podbrušku na pravej strane niečo krasne ako ked kope dieta niečo take prijemne. 🙂