Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@andyka105 no dnes sa posnažíme určite, test je už pozitívny, takže čakám, že praskne dnes.
Papiere 28.8., do 18.9. by malo prísť vyrozumenie a 19.-20.9. by som mala menzes dostať. Takže sa hráme na dni 😂 fakt to tej sestričke asi nezabudnem 😥
@bambulka711 ono skus tak jak si vravela ze im pred koncom lehoty zavolas, mozno ti aspon budu vediet povedat ci ti to schvalili a mozes ist na sono bez papiera. Oni to v systeme urcite budu mat zaznacene co mas schvalene
@andyka105 hej, budúci týždeň im zavolám, ale obávam sa, že Brno bude chcieť papier v ruke. Ale uvidíme, možno milo prekvapia a príde to skôr.
@bambulka711 no jasne uvidis. Tak teraz len vsetky s tebou dufame ze to vsetko postihate 😍😉
@andyka105 ďakujem dievčatá. Ste skvelé, že sa tu môžem takto vyfňukať. Akože, dnes mi už slzy zase tečú, že mám toho plné zuby a chcem to vzdať, že mi to nie je súdené.
@bambulka711 tak uvidis, pichas aj gonasi ci nie?
@bambulka711 nevzdavaj to 🙂 vieme vacsina z nas ako sa citis ale musime to zvladnut 🙂
@ersp nepichám, už je pozitívny test a folík dosť veľký, asi by to bolo už aj zbytočné.
Máš pravdu, ja už len dúfam, že je to naše posledné prirodzené snaženie a plánovanie. Že už "iba" IVF a potom si od toho aj od seba navzájom odpočinieme a uvidíme, čo budeme robiť ďalej.
@bambulka711 urcote ano 🙂 v kutiku zavidim, lebo mna uz toto cakanie a prepocitavanie nebavi
@ersp veď práve, o nič iné nejde. Teda u nás aj vek, ale celkovo. Veď vieš, akú máme situáciu, takže ja tam mám ešte pridané bonusové body na riešenie 🙈 už to chcem mať za sebou a časovo manažovať len seba.
Budúci týždeň alebo koncom tohto sa chystám ísť vyklopiť karty pred šéfstvom v práci 🙈
@bambulka711 uvidis 🙂 ja som nasadila cervene vino ci nepomoze ms spustit, lebo uz by som fakt potrebovala, prsia bolia uz tyzden to ani dotknut 😀 tak sme si zo susedou dali flasku vina kym sa deti pohrali 😀
@ersp no je to na nervy všetko. Ja už ležím na gauči doma a ideme si o chvíľku niekam sadnúť na večeru a drink, nech máme pekný večer dnes a posnažíme sa.
@bambulka711 nam sa neoplati ani snazit 😀😀 dam vecer znova vanu aspon zo solaru vodu odcerpam a budem zas cakat 😀
@ersp ja mám tiež taký pocit, že je to u nás "zbytočné" snaženie, ale neviem, či by som bola ok s tým, keby to ani neskusime. A už meškáš, či prečo tak nutne chceš pustiť?
@bambulka711 taka k bola ovu tak uz by mala dojst...a potrebujem cim skor aby sme to stihli lebo muz potom ma sluzobku na 3 dni a to by bolo snazenie aj iui pase..
@ersp budem držať palce. Tento mesiac tuším ja budem čakať na MS a ty rovnako na ovuláciu 😅
Ja potvrdenú ovuláciu, takže dnes 1dpo.
@bambulka711 takze ms o 14 dni? 🙂
@ersp 16-17 pri progesteróne. Ale keďže máme zase hokejovú kalkulačku, tak už riešime aj zamrazenie spermií. Akože, už mi to vážne lezie na nervy. Takže len čo príde poisťovňa, letím na sono a po lieky do Brna a vysadiť progesterón, nech sa to zase nenaťahuje celé a stihli sme to do 11.10., lebo zas tam je iný problém 🙈 ak nie, tak mrazené spermie asi 🙈🙈🙈🙈
@bambulka711 to ja u nas, ako ja uz neviem asi aj ms a ovulaciu planovat kedy chlap moze..
@ersp akože, presne. Lebo veď vieš, v akej sme my situácii. A on proste stále niečo má a ja sa cítim ako žonglér s 50 loptičkami. Akože, fakt už neviem, ako mám ovplyvniť všetko. Tak proste zamrazime spermie a bude kľud.
Ahojte, tak ja sa ku vám pripájam, kamarátka mi odporučila si sledovať cyklus aj meraním teploty.. Doteraz som robila testy, mam síce dve detičky ale posledný bol MA.. Zatiaľ sme na tom takto a vyzerá, že to bude zas dlhý cyklus, mávala som 35 dnove, ale posledne neúspešne tehu bolo až zo 42 dnoveho cyklu.. Nasadili sme si vitamíny a čakáme na ten deň, kedy prebehne ovu.. Zatiaľ to vyzerá nič Moc.. 😂 V 14dc som si naivne myslela že už príde ovulácia do par dni.. No prd makový.. Inak všetky tehu mame z prvého supu, no človek nikdy nevie.. Ale celkovo sa chcem naučiť vnímať seba a svoj cyklus, sledovať aj do budúcna, keď už detičky nebudeme chcieť
@bambulka711 ako u nas je v hre zamrazenie tiez 🙂 ako u nas chlap je ochotny, len ma v polke septembra a polke novembra skolenia k studiu (dokopala som ho ja 😀) a to su 3 dni vzdy co s nim ratat nemozem...ale ty to mas v tomto horsie..ved zamrazit si ich moze ist aj zajtra 😀😀😀
@ersp no veď dala som mu to teda ako druhú možnosť, keďže sme sa od toho, ako s ním môžem počas celého IVF počítať a sám mi bude pichať injekcie, dostali až tam, že už bude mať problém aj prísť odovzdať vzorku a odviezť ma po narkóze domov, lebo vtedy, keď hrozí odber vajíčok, má bežeckú súťaž a trénuje na ňu 🙈
@bambulka711 joooj tito chlapi..btw ten jeho trening nejak nevplyva na kvalitu spermii? Ja konecne zacinam farbit takze dnes/zajtra 1dc bude dufam 🙂

@bambulka711 dobre ranko, fajn aspon vies ze zatial nepraskol, takze predpokladas ze dnes uz praskne? No skuste sa este dnes posnazit. Ono mozno bolo vcera male mnozstvo ale dajaka ta “opita spermia” z piva tam mohla zabludit 😉 vies jak nikdy netreba stracat nadej, ale tak uvidis. Jedine co mozte spravit je ze sa este posnazite a potom to uz len nechat na osud. Kedy si vlastne posielala papiere do poistovne?