Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 tak hadam uz to vyde a nemusis sa prisposobovat 😀 noo cakam kesy sa krv pusti a ked bude vecer asi uz si dam na 1dc na zajtra..
@ersp vieš čo, ani mi nehovor. Čakám na odpoveď, ale nech kde na to mrazenie, podpíše papiere a svätý pokoj 🙈
Ja som si tiež dala, lebo tiež som začala večer krvácať, tak som si 1DC dala až na druhý deň.
@bambulka711 najjednoduchsie 😀😀😀 uvidim kedy zacne krv ak do dakej 17-18dam dnes 1dc ak neskor uz na zajtra a budem volat do car 🙂
@bambulka711 ale to ze ms dosla/dochadza je dobre znamenie, teda ovulacia bola, toto mi to potvrdilo aspon 🙂
@ersp hej, asi najjednoduchšie, aj keby som mala na trojkolke odtiaľ sama odísť 😂
Už nech sa spustí a tento mesiac bude náš 🥳
@bambulka711 keby si blizsie ta odveziem 😀 noo verim ze bude uz 🙂
@ersp uvidíme, čakám na poisťovňu, dúfam, že tento týždeň príde info, že je schválené a potom dohodneme, či pôjdeme spolu. Ja na sono a on na odber, alebo čo bude. Kým nepríde žiadosť, nemá zmysel sa tým zaoberať asi.
@bambulka711 to ano, kym nwbudes vediet kedy a jak...ja uz aj krv takze dnes 1dc znacim 🙂 na buducu stredu na 8dc sa chcem objednat do car, 7dc mam zubara a este clostyl takze neviem ci by to malo vyznam
@bambulka711 btw aku mas poistovnu? Nemas tu ziadost aj niekde v appke zeby si videla jej stav?
@ersp tak zase, ja už by som sa na nejaký kalendár pri mojich skúsenostiach nespoliehala... Radšej skôr ako neskôr. Ja mám tiež 17.9. zubára, ale ak by mi dali vtedy termín v CAR, tak zubára odložím.
Mám VšZP, v appke mi prišla iba správa, že ju evidujú, ale inak žiadny stav ani nikde ju nevidím 🤷 uvidíme, ja verím stále, že príde rýchlo, aby som mohla progesterón vysadiť.
@bambulka711 mam 3 mesiace termin k zubarke, je to vstupna prehliadka aby ma prijali, som bez zubara 😀😀 ale uvidim co mi povedia ale vidim to na tu stredu ze ma objednaju
@ersp aha, no ja síce tiež 3 mesiace, ale iba preventívna prehliadka. Veď uvidíš, ako to dopadne 😊
My sme sa akurát dohodli, že dáme asi tie spermie v každom prípade zmraziť, že sa predsa môže hocičo stať a 200e už nás nevytrhne.
@bambulka711 budem zajtra volat do car, pred mesiacom vraveli na 8-9 den podla vikendov, takze budem trvat najneskor osmi 🙂 urcite ano , lebo ak ty sa das sa stimulaciu a chlap sa otoci ze on nemoze na odber spermii tak budes zbytocne sa dopovat a platit
@ersp no presne, že môže ochorieť, bude mať blok, niečo neočakávané sa stane... Keď si ja pôjdem po lieky, asi objednáme aj jeho a bude to najlepšie.
A jasné, nedaj sa odradiť. Vidíš, nám spravili IUI neskoro kvôli tomu a kvôli viacerým kiksom sme odišli. Tento mesiac som mala ovuláciu iba o deň neskôr, ako minule dva, čo som bola stimulovaná. Aj to iba kvôli tomu, že som to neurychlila s gonasi. Netreba sa nechať odradiť nimi.
@bambulka711 to ano 🙂 ak su spermie vhodne preco nie 🙂
@ersp tak je tam na nič tá morfológia, ale možno sa zlepšila už. Aj to bude dobré vedieť vopred.
@bambulka711 to ano, vsak uvidite co Vam povedia 🙂
Baby, idem sa vás spýtať, dnes ráno hneď po zobudení som si zabudla ako na potvoru zmerat teplotu... Zamerala som si o hodinu neskôr kedy som doma chystala deti... Ako sa rozlišujú tieto dve teploty ranná a počas dňa? Koľko tam môže byť rozdiel?
Včera ranná 36.63 a dnes ta skreslena po hodine hore 37.35..moze to byť až taký veľký rozdiel? Alebo som ako na potvoru akurát nezmerala keď teplota vyskočila po ovu..
@okm221 ahoj, áno môže , kľudne aj stupeň. Takáto teplota už nemá žiadnu výpovednú hodnotu a ani by som ju do grafu nedávala. Je rozdiel, keď hodinu dlhšie spíš, tam sa to dá zohľadniť, ale ak už si chodila a riešila deti, nemá to zmysel 🤷
@bambulka711 super ďakujem pekne, ani som nedávala
Dobré ráno dievčatá, hlásim 1 DC, pokračujem s vami do ďalšieho kola💃
@ersp zase sme v tom takmer rovnako, môžeme spolu čakať na ovu😂 a @bambulka711 s tebou budeme rátať dpo a čakať na 2 //☺️ Držím palce, človek nikdy nevie, keď to najmenej čakáš, vtedy to príde… bolo by to úplne prekvapčo, keď už máte s tým Brnom všetko na spadnutie☺️
@evelyn1986 tak "gratulujem". Aspoň sme v tom tentoraz všetky tri naraz, aj keď každá očakáva niečo iné 😂
Tento mesiac tomu naozaj vôbec nedávam nádej, už len čakám na poisťovňu. Dnes nasadím progesteron a budem dúfať, viac sa robiť nedá 🙏
@evelyn1986 heh tak to sme veru podobne, kedy mavas ovu? Ja posledne cykly do 10dc 😀
@bambulka711 Tak dik, za “gratuláciu”😂 Priznám sa, že som bola aj trochu sklamaná, ale vlastne čo som čakala, ešte je to len prvý mesiac… ale keď ma toto čaká aj každý iný, tak neviem, dokedy to moja psychika vydrží. No ale tiež už nie sme najmladší a už to nepojde asi tak rýchlo ako pred tým… Asi treba len pozitívne myslieť. A našťastie mám aj myšlienky niekde inde a som zamestnaná inými vecami, tak to beriem športovo. Zatiaľ😁
@ersp No teraz som mala 11DC. Ale mne to nejako skáče. Tetaz sa mi to dosť poposúvalo, lebo od apríla od kedy meriam teplotu, som mala 16DC, potom 15DC, potom 13DC a teraz 11DC… Keď to pôjde takto ďalej, p chvíľu ju budem mať cez menzes😂😂😂
@bambulka711 tak v stredu idem na folikumetriu, hadam nepremeskame ovu 😃
@evelyn1986 haha ved toto ja tiez uz kukam ci poistit aj cez ms mame ci co 😀😀
@evelyn1986 hej, tá psychika je na nič po dlhšom čase. Ja už ani nepočítam, už sa len modlím, aby poisťovňa prišla do konca budúceho týždňa, inak nás čaká ďalšie sklamanie. Veru, v našom veku už to nejde tak ľahko, ale verím, že stále je to možné.

@ersp nemalo by, to zase nie je nejaký vrcholový šport, žiadne doplnky ani nič. Ale ide ma už šľahnúť, lebo od novembra ani jeden mesiac nebol taký, že nič nemal a nemusela som sa pasovať do voľna. Ale si hovorím, že snáď už naposledy 🙏
Držím palce, možno večer už budeš mať 😊