Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 akože uvidíš aká bude teplota? Nemerias hneď ako sa zobudís? Či si po nočnej a ideš spat? Tak nech teda nepríde držím palce 🙂
@rybkaa ano presne tak som po nočnej tak pospim a potom uvidim. Dufam že neklesne.
ahojte, myslite ze som mohla mat vcera ovu? zacala som merat az 7 DC pretoze dovtedy som mala este kramy..tak som to neriesila... takze 7 DC- 36,7..8DC -36,7, 9DC -36,7, 10DC -36,8, 11DC a 12DC som nemerala- bol vikend..tak sa mi nechcelo budit..🙂 13DC som mala 36,5 a tak isto aj 14DC -36,5 a dnes co je 15DC mi teplota znova vysla hore na 36,7...myslite ze som mala ovu? alebo som ovu nemala koli tym vysokym teplotam na zaciatku cyklu. Ale na 14DC som mala hnedasty vytok a bolest podbruska...tak dufam ze ovu bola v poriadku...co si myslite? inak este jedna vec mam 2 normalny cyklus po kyrete...
@adamnela no dr ma chce este vidiet 23,ze uz bude zase lepsie vidiet vsetko a potom maju do 7 dovolenku,tak som zvedava co to bude,ci nam da aj fotecku a ci drobci rastu ako maju 😉 a kedy bude ozajstna poradna netusim...a inak asi mam mykozu,ta sa nelieci v prvom trimestri?na nervy to je,stale same utz a kontroly,tak som to asi schytala...
@micikatka ahoj no ja dnes 31DC 15DPO teplota 37,1 no bola som na wc a krv ty si tiež mala krv ako dlho aká bola normálna?
@rybkaa ahoj no teplota stále 37,1 no bola som na wc a krv na toaletaku normálna tak ja už neviem. Tešila som sa že sa zadarilo 😢
@jaja9891 Ahoj, mykozu mas skor zo stresu. 😉 Ak nestihas lekara, skus zatial nasadit probiotika (Hylak kvapky, ten pomaha mne) a kup si volnopredajne kapsule GynoCaps - tie obsahuju len laktobacily prirodzene, tie sa mozu aj v tehotenstve.
Inak mne mykozu liecila lekarka v tehotenstve normalne, dala mi Gynazol.
@jaja9891 tak ides zasa buduci tyzden..Som veľmi zvedava..No ja idem az 30.12, tak sa ešte nacakam..No ta mykoza ma mrzi. A ako si na to prisla? Aj Ta dolu svrbi a páli, či? No ja mam stále neskutočne vela hlienu, bez intimky ani na krok..
@butterfly333 no ako to vyzerá? Ustalo ci sa mrcha rozbehla?
@jaja9891 ja somsi na mykozu davala rosalgin. Na slovensku to tehotným odporučaju, ale už som sa dozvedela aj také, že v zahraničí to neodporučaju... Inak ja ked citim naznak mykozy dam si medzi nohy cesnak, je to vyborne antibiotiku. Inak aj pred sterom na streptokoka som si dala na 2 noci medzi nohy cesnak a vysledky su negatívne 😀 😀 možno to nebolo cesnakom, ale pri synovi som ho mala pozitivny, tak som nechcela riskovať 🙂
@adamnela no nerozbehla vložka čista no test negativny 😢
@butterfly333 takže nevieš na čom si. To je najhoršie. .No musíš len počkať co to bude ďalej robiť 😒
@adamnela ved to čakat no keby to boli aspon dobre. No test biely. Nechapem to prečo?
@butterfly333 ja som krvacala tak asi dvakrat co som bola cikat (potom som si dala ascorutin) a prestalo to (klop klop klop). netrvalo to dlho.
@micikatka no lenže ty si mala pozitivny tehu test no ja mám uplne biely. No to špinenie ustálo vložka čista teplota 37,1 tak to nechápem.
@butterfly333 a aky mas test? ani dusik tam nie je?
@micikatka mamatest 10. A ani duch tak som ho vyhodila.
@butterfly333 ach :(
@micikatka no tak len čakat ine neostáva. No čitala som že aj tyžden dva niektorym ukazal negat tak neviem.
@butterfly333 je mozne aj neskorsie uhniezdenie
@micikatka no na 10 DPO som mala pokles.
@butterfly333 hm, no neviem, uvidíme čo ráno, či sa to rozbehne alebo nie....

@lauritka ahoj ešte počkam no aj tak nemám test po ruke tak uvidim aka bude aj dnes teplota. Ms dnes zatial neprišla a dufam že nepride.