icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
17. sep 2024

@bambulka711 to ano, nech sa to nerozmrazuje na x krat a nepokazi sa nieco

okm221
17. sep 2024

Tak baby držte palce dnes 8dpo a vyzerá to na implementácny pokles, včera som cítila asi 5 min výrazne akoby menštruačné bolesti, tak som to predpokladala. Držte palce 😉

andyka105
17. sep 2024

@okm221 vyzera to fajn, drzim palce aby to vyslo 🤞

ersp
17. sep 2024

@bambulka711 ak sa podari nas bude cakat konzultacia k ivf buduci stvrtok 🙂 a v ten den mi aj zrusia cystu

bambulka711
17. sep 2024

@ersp no tak super... teda nie super, ale super... ja už mám tlaky dosť silné, takže dnes si ani nedám progesterón. Ideálne, keby dostanem hneď zajtra ráno/doobeda menzes a ideme na to. A se teda rozhodnutí, že idete v ďalšom cykle na to, či ako?

ersp
17. sep 2024

@bambulka711 uvidim ako sa dohidneme, kedze v polke novembra chceme este ist do tepla, ze ci odber vajicolby sme stihli a mohla by som potom letiet 🙂 ale chcela by som to stihnut a vklad po dovolenke

bambulka711
17. sep 2024

@ersp rozumiem. My sme dnes tak, že dnes si spravíme ešte pekný večer s vínom a filmom a už si nedám progesterón. Ideálne, keby hneď ráno dostanem menzes a vo štvrtok môžeme začať... PMS už aj tak funguje, tak niet dôvod to naťahovať na ďalší deň. Zajtra do Brna, vo štvrtok alebo piatok dúfam prvá injekcia. A budúci piatok prvé sono...

andyka105
17. sep 2024

@bambulka711 jeeeej ta to pojdeme ibe v piatok na sono. Tak dufajme ze ty budes mat vela vajicok a ja uz srdiecko. 😍😊
@ersp baby velmi vam drzim palce 🤞🤞🤞🤞

bambulka711
17. sep 2024

@andyka105 ďakujem. No sú to moje predikcie, keďže ešte neviem, kedy menzes dostanem. Istota je, že mám prísť na 7DC, tak verím, že to nevyjde na víkend...
A nie je ešte skoro na srdiečko? V koľkom si TT?

andyka105
17. sep 2024

@bambulka711 no teraz som 5+0 buduci piatok by som mala byt 6+3 tak uz je sanca ze moze byt srdiecko

katariiinkaa
17. sep 2024

@andyka105 držím palce nech to tam je už vidieť, hneď človeku odľahne aspoň trošku 🙏 tuším som bola 6+2 keď sme videli srdiečko prvýkrát

ersp
17. sep 2024

@bambulka711 od 1 dc sa pichaju injekcie? 🙂

bambulka711
17. sep 2024

@bambulka711 držím palce, aby bilo ako zvon 🙂
@ersp 2DC -k príde menzes do 16:00, tak na druhý deň, ak príde menzes po 16:00, tak až na 3DC, lebo v podstate vtedy rátaš ako 1DC až nasledujúci deň.

ersp
17. sep 2024

@bambulka711 uvidim ci mi to postihame, maju mi volat na cas na ten buduci stvrtok a skusia to spojit aj s konzultaciou ak dr bude mat volny termin...v tom pripade by sme vedeli dalsi cyklus hned zacat ivf, lebo ze po prepichnuti cysty do par dni dojde ms

bambulka711
17. sep 2024

@ersp tak vy viete začať hneď, takže aj v deň MS ti staci konzultácia ✊

ersp
17. sep 2024

@bambulka711 teoreticky, ale ms ocakavam na vikend ak v stvrtok praskne cysta 😀 uvidime je to teraz vo hviezdach, ale verim ze to vide

bambulka711
18. sep 2024

@ersp držím veľmi palčeky ✊✊✊ ja som do rána presne podľa očakávania začala špiniť, takže dnes alebo zajtra očakávam krv.

ersp
18. sep 2024

@bambulka711 tak to super 🙂 uvidime dam im cas do pondelka ci sa ozvu a ak nie budem ja volat, este to nevedeli uplne naplanovat, predpokladam ze musia to nejak naplanovat aj s odbermi vajicok, lebo ak som dobre pochopila tu cystu budu odstranovat na operacke a potom tam musim 1-2 hodiny lezat...a tt hor sa po injekcie nech to mas rychlo za sebou 🙂

bambulka711
18. sep 2024

@ersp no áno, to je presne ako odber vajíčok. Krátka narkóza a dve hodiny ležíš. Ale mne povedali, že to kontrolné sono sa robí presne kvôli tomu, aby vylúčili cystu, že vtedy sa stimulovať nesmie.
Ja už na ceste, čakám v RJ na kávu 😊

ersp
18. sep 2024

@bambulka711 preto chceme cystu dat do pr*ele, nech nerastie dalej a nezavadzia folikulom 🙂 no ja budem bez narkozy 😀

kristinkaris
18. sep 2024

Ahojte kedy prosim podľa vas prebehla ovu ? Dnes som začala dávať duphaston až pre istotu teplota aj trošku poklesla ale rano mi bola aj brutálna zima tak možno trošku ovplyvnilo aj to :D

murka27
18. sep 2024

Ahojte žienky, tak ja mám dnes za sebou odber krvi za sebou a čakám na výsledky do 13:00, testík dnes takto 16-17DPO. Dúfam že všetko bude v poriadku.

bambulka711
18. sep 2024

@ersp akože, mne chlap práve oznámil, že si naplánoval 4 dňový výlet v čase, keď bude zrejme odber. Skoro ma porazilo. A že zamrazíme. Akože, na prd spermiogram, polka ich ešte neprežije rozmrazenie a ďalšie peniaze. Myslím, že dnes asi budem naozaj zlá, že či je fakt už normálny, že celý čas sa to snažím posunúť, lebo maratón a on mi zabije zas toto.

katariiinkaa
18. sep 2024

@kristinkaris Podľa mňa 17dc alebo 18dc, myslím že je to v podstate aj jedno, veď snaženie vám pekne vyšlo ako vidím 😀 dôležité je že prebehla. Držím palce!

@murka27 veľmi dobre to vyzerá 😍 držím palce nech všetko dobre dopadne ❤️

@bambulka711 ach..ten tvoj chlap má teda nápady.. celý čas dúfaš že všetko vyjde načas, že postíhate a on takto.. 😒 tiež by som mala riadne nervy za taký prístup

bambulka711
18. sep 2024

@katariiinkaa akože, ja už som sa normálne rozplakala, či to akože myslí vážne, že mi možno po odbere povedia, že nemajú dobré spermie a cyklus v keli, lebo on má výlety a program, že či som ja kalkulačka, aby som to vedela presne a vopred a na minútu ideálne. Odviezť sa mám naspäť asi taxíkom potom naspäť do BA.

kristinkaris
18. sep 2024

@katariiinkaa áno ☺️ len neviem či som mohla už dnes dať ten duphaston lebo som čítala že to musí byt aspoň od 3dpo a keď dnes poklesla tak som zneistila :D
@bambulka711 kks to by ma porazilo by som sa naňho asi vykašľala a vybrala darcovské spermie

katariiinkaa
18. sep 2024

@bambulka711 fakt ma mrzí že ti nie je aspoň teraz normálnou oporou, predsa len celý ten proces bude zrejme náročný.. 😕 asi si ani nedokáže predstaviť čo všetko v sebe držíš a čo prežívaš, aspoň podľa toho jeho správania usudzujem.. Fakt ma mrzí že ešte aj v tomto ti pridáva, akokeby toho nebolo už dosť aj bez toho..

bambulka711
18. sep 2024

@kristinkaris
@katariiinkaa veď uvidíme, hodila som si ešte jeden progesterón, ale myslím, že už to nezachránim a už budem musieť len dúfať, že odber nevyjde skôr ako na 13-14DC. Inak som vyhodila 500€ - 1000€ do koša, lebo výlet.

murka27
Autor odpoveď zmazal
murka27
18. sep 2024

Tak žienky volala som o výsledky a hcg mám 109, minulý týždeň vo štvrtok som mala hcg 7, čo si o tom myslite ? 🙏🏼