icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

marinecka95
21. feb 2025

@michicka to je práveže úplne skvelé načasovanie 🙂

marinecka95
21. feb 2025

@bambulka711 veľmi sa s tebou teším 🥰 krásne rastiete

bambulka711
21. feb 2025

@marinecka95 ďakujem, veru, 10.3. idem do Martina ku Grochalovi, hádam budeme mať dobré výsledky. Ešte trošku s obavami sa teším, ale snáď sa nič neukáže. Drobec rastie ukážkovo, nezaostáva, živo sa vrtel... veľmi som si to dnes užila.

michicka
21. feb 2025

@marinecka95 akože nafúknuté brucho mám uz takmer týždeň aj z ničoho no uz po toľkých mesiacoch sklamania som sa zaviazala sebe že až keď bude meškať budem skúšať test, minulý mesiac som mala lutealnu 13dni na 13ty spinenie, 25 dňový cyklus, 12 deň bola ovu a tento mesiac 13ovu čiže myslím si že sa cyklus o ten deň predĺži na 26dni 🙂

marinecka95
21. feb 2025

@bambulka711 verím Ti, je to krásny moment ♥️
Užívaj 🙂
Aký tt už si?

marinecka95
21. feb 2025

@michicka držím palce - ak tam má byť čiarka, tak tam bude 🙂

bambulka711
21. feb 2025

@marinecka95 10+3 podľa MS a 10+4 podľa drobca ❤ a to bola ovulka posunutá o dva dni určite na 16-17DC. Aj keď teda, každá tabuľka má to CRL trošku inak. Už sa teším, keď sa zbavím medrolu a progestanelle.

michicka
21. feb 2025

@marinecka95 a ty uz mas detičky? 🙂

zuza265
21. feb 2025

@bambulka711 super! To je dobre. Nech to takto ide aj dalej. To brusko akoby napuchne rychlo ze?😂 neuveritelne to bezi. Ved uz ides mat prvotrimestrialny skrining. Ze?

bambulka711
21. feb 2025

@zuza265 ani nehovor, akurát špekulujem, čo si oblečiem, aby to mama na prvú nezbadala skôr, ako sa vôbec nadýchnem. Mne bruško aj prsia strašne rýchlo vybehli. No dnes som bola na odberoch a 10.3. idem ku Grochalovi na ten morfologický. Tak asi dnes to bol skrining, nie? Ja sa v tých pojmom nevyznám. Neviem, čo je poradňa, čo skrining, kedy sa robí čo...

lgpd_nika
21. feb 2025

@klarabohun77 ty 8-10 dní lutealnej fázy je naozaj malinko, skus sa spýtať na ten progesteron, aj keď ak už sa púšťas do IVF tak tam ti ho myslím automaticky nasadia,

okolo 8 dňa len ma dôjsť k uhniezdeniu vajíčka a ty už začínaš MS čiže ak sa vajíčko aj oplodni nemá šancu sa uhniezdit lebo sa ti už odlupuje výstelka... progesteron by ti ju mal pomôcť udržať dlhšie... skus sa spýtať na hormonalany profil na ten 7-8 deň po povulacii

marinecka95
21. feb 2025

@michicka nie, detičky nemám ale o niekoľko som prišla 🥹

marinecka95
21. feb 2025

@bambulka711 juj to ale uteká, nedávno si pridávala testy ☺️

adka3321
21. feb 2025

@bambulka711 morfologicke sono je ze pozera babatko uplne dokladne od hlavy az po prsty na nohach, pozera mozog ci je dobre vyvinuty, srdiecko komplet prezrie, oblicky, zaludok, mocovy mechur, rucicky nozicky... morfologicke sono trva dlhsie ako klasicke, kde len pozrie velkost babatka a zakladne veci.

bambulka711
21. feb 2025

@marinecka95 no, veru. Ale už som taká spokojnejšia. To najkritickejšie obdobie máme skoro za sebou. Ešte aby morfologické o dva týždne dobre dopadlo ☺️

bambulka711
21. feb 2025

@adka3321 to morfologické viem, len nikdy neviem, kedy je poradňa, kedy screening, kedy čo berú a kontrolujú... Ale v princípe môj lekár vyzerá, že bude na každej poradni robiť aj sono, tak sa teším 🥰

Inak baby, zmeniť lekára bolo to najlepšie rozhodnutie, je úplne skvelý a srandista a citlivo vyšetruje. Ani som necítila, keď mi zavádzal nástroje a robil ster na cyto, ani nešpiním...

marinecka95
21. feb 2025

@bambulka711 bude, neboj 🙂
Dvomq čiarkami na teste // tie obavy začínajú 😌
Máme obavy či sa na utz objaví ♥️, potom či bábätko rastie tak ako má, obava pred každým vyšetrením, … a obavy neskončia ani po narodení dieťatka 😘 už sa len budeme “báť” o tie naše vytúžené deťúrence …

michicka
21. feb 2025

@marinecka95 to ma mrzí veľmi, tak Ti prajem z celého srdca nech to uz vyjde s úspešným koncom🤍

kristinkaris
22. feb 2025

Dobre ranko dnes 10 dpo a čiarky mi prídu že sú rúžovejšie🍀 zajtra testovať nemienim až obdeň nech vidím ten rozdiel 🙂

zuza265
22. feb 2025

@kristinkaris jee to vyzera super! Testy su fakt pekne😍 mas nejake pocity?

michicka
22. feb 2025

@kristinkaris krása, ako dlho sa snažíte? A bude prvé babo alebo uz máte detičky? 🙂)

kristinkaris
22. feb 2025

@zuza265 viesco stále iba to podbrusko a nedokážem spať na bruchu čo mi celkom vadí 😁

kristinkaris
22. feb 2025

@michicka snažíme sa rok a pól a o prvé 🙂

michicka
22. feb 2025

@kristinkaris tak veľmi držím palce nech je všetko v poriadku 🤍

kristinkaris
22. feb 2025

@michicka ďakujem 🥰

majulka098
22. feb 2025

@bambulka711 super správy, nech to pôjde takto ďalej ☺️ aj mne moja robila sono na každej poradni (prv po mesiaci a potom každé 2 týždne a potom sa chodí každý týždeň pred pôrodom počas materskej už tuším 🙂), na veľké sona, tie morfologické som tiež chodila inam, do centra jedného v Karlových Varoch 🙂

@kristinkaris krásne testíky, držím prsty 🤞🤗

@marinecka95 tak a ty ako? 🫣😅
Ja mám nekonečné klesanie 😅

katariiinkaa
22. feb 2025

@kristinkaris krásne to vyzerá 😍❤️

michicka
22. feb 2025

Tak keď som videla ako Kristinka pridáva testy, tak som nakoniec neodolala a skúsila aj ja snehobiely, tak sa môžem pripraviť na to čo každý mesiac…flector a posteľ.. snad budúci mesiac 🍀🥲

kristinkaris
22. feb 2025

@michicka och ale kým nieje ms tak šanca je ☺️

marinecka95
22. feb 2025

@michicka nezúfaj 🙂
@majulka098 Ja pokračujem s vysokými teplotami 😄