icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

michicka
5. mar 2025

@majulka098 skúšam po dlhšej dobe ovulacne testy tie Dr max dnešný vyzerá takto, môžem uz predpokladať že večer bude pozitívny? 😀 včerajší je stredný robený v rovnakom čase, snad som to teda neprepiskla tak teraz len váham či bude silnieť alebo uz som prešvihla 🫣😆

michicka
5. mar 2025

@marinecka95 ďakujem za info určite áno len ma zaujímalo či to ma niekto podobne… a či to neovplyvňuje prirodzene počať. Nechcem nic podceniť

majulka098
5. mar 2025

@michicka je možné, že do pár hodín bude pozitívny, alebo už vrchol bol 🙂 mne po vrchole rýchlo klesa lh

veronikadubiel
5. mar 2025

@michicka podla mna este len bude pozitivny

michicka
5. mar 2025

@veronikadubiel skusim ešte teraz večer 🙂

veronikadubiel
5. mar 2025

@michicka vyskusaj a podla toho uz uvidis. Daj vediet

michicka
5. mar 2025

@veronikadubiel ja osobne si myslím že uz viac pozitívny u mňa nebude 😂

majulka098
5. mar 2025

@michicka je potom napr fajn v premom apke si ich fotiť 🙂

michicka
6. mar 2025

@majulka098 no tak dnes asi testujem ďalej, úplne som si myslela že dnes uz pôjde hore a pozri 😆

veronikadubiel
6. mar 2025

@michicka podla mna zajtra skoci teplota hore

michicka
6. mar 2025

@veronikadubiel tiež si myslím kiežby dnes ešte spolupracoval môj muž 😁😭 ale uz pochybujem dva dni po sebe sa mu nechce nikdy

majulka098
6. mar 2025

@michicka tak to máš ako ja tento cyklus 😅

michicka
6. mar 2025

@majulka098 čo mas na mysli? 🤣

majulka098
6. mar 2025

@michicka že už som si myslela, že je po a ono nie 🤣 a nakoniec 2 dni pozitívny test 😅

michicka
6. mar 2025

@majulka098 no dnes som ešte test nestihla lebo som bola na prednáške doobeda a teraz mi až mala zaspala takže spravím až teraz niekedy a uvidíme 😃

zuza265
6. mar 2025

@majulka098 toto je inak riziko ovulacnych testov a preto nie su presne. Mozes ich mat pozitivne aj niekolko dni a aj niekolkokrat za cyklus. Tym padom netusis kedy ovulacia prebehla - ak len robis test

michicka
6. mar 2025

@zuza265 my obe meriame aj BT 😊
A ja viem aj hlien odsledovať viac menej

zuza265
6. mar 2025

@michicka ano, mala som tam ten dodatok 😉 ze ak iba testujes. Na vysvetlenie ako funguju a niekedy nefunguju ovulacne testy a kde je s nimi problem. Cize ovulacia uz mohla prebehnut a zajtra stupne teplota (hovorim priklad). Ovulacia totiz prebieha medzi pozit testom a vzostupom teploty. Nie den pred vzostupom

michicka
6. mar 2025

@zuza265 takže sme to mohli trafiť 😆 teoreticky ….spodný dnes predposledný večer o 23..a poobede bol ešte včera ten bol asi naj

zuza265
6. mar 2025

@michicka urcite mohli. Neviem ako to mas ty s testami ale ja som mala pozitivny max par hodin a do par hodin ovulaciu. Tazko sa mi robili. A naozaj som tazko dostahovala aspon 2 rovnako silne ciarky. A pritom mi ovulacia prebiehala. Napr tie ako tvoje boli moje pozit testy. A zas co som tu videla baby, tak mavali ozaj ze silne ciarky. Ty mavas takto ano? Lebo to mas ako ja. Ze nie su aspon rovnako silne. Ze by mi tam kustik este chybal.

veronikadubiel
6. mar 2025

@michicka nejake pradelko vinecko a mozno ho to nakopne 😀😀😀

michicka
6. mar 2025

@veronikadubiel ja si myslím že uz prebieha alebo je po 😆😆😆 uz som vyčerpala všetky zásoby zo včera na dnes som mala pradelko 😀 a musím asi kúpiť uz niečo nové všetko uz ma okukane… uz som sa zmierila s tým že dnes nic, možno ho nakopne to že budúci týždeň idem riešiť doktorku uz 😆 a jeho výmenný lístok na spermiogram

michicka
6. mar 2025

@zuza265 možno bol silný 11dc doobeda 😆 ale od pôrodu som silnejšie od tohto asi nemala 😆 pred prvou dcérou býval aj dva dni silnyyyy

majulka098
7. mar 2025

@zuza265 ako píše @michicka meriam BT tiež atď ... Test som mala stále extra pozitívny 1 deň, max pár hodín a väčšinou hneď v noci prebehla aj ovu, ibaže po pôrode sa to málinko zmenilo a ovu mávam počas dňa po pozitívnom teste a dokonca tento cyklus aj 2 dni pozitívny test bol ... A je asi nepodstatné, či už 1 deň hore-dole ... Ale je to jedno, ovulácia prebehne aj bez testov aj bez merania BT, ak prebehnúť teda má 🙂 ...

majulka098
7. mar 2025

Po pár dňoch pridávam ako pokračujem 🤣

veronikadubiel
7. mar 2025

@majulka098 test si este neskusala ? Ci testujes az ked meska MS ?

marinecka95
7. mar 2025

@majulka098 noooo tento cyklus sme mali všetky nejaký divokí 😉😁
Ja už som pár dní po MS (MS som mala 2 dni+1deň špinenie) ale nemeriam - užívam prázdniny s chorobou a antibiotikami 🤦‍♀️

majulka098
7. mar 2025

@veronikadubiel nie nie, ja keď, tak skôr ako 11dpo netestujem 😅 aj to pri prvom tehu by som testovala až 12dpo, keby nebolo známej, na ktorej popud som otestovala na 11dpo 🤣 aj to tam teda čiarka bola, viditeľná okom normálne bez hľadania, ale samozrejme slabá 🙂

@marinecka95 to teda mali a niekto ešte ten cyklus má 😅 a jak to? Niečo ďalšie sa ťa chytilo? 🫣 Skóre uzdravenie prajem 🤞🙏

marinecka95
7. mar 2025

@majulka098 ďakujem .. áno, okrem vysýpu (už pomaly mizne) sa pridali luxusne zapálené dutiny a boľavé ucho 🤦‍♀️ nevymyslíš 😟

majulka098
7. mar 2025

@marinecka95 oj, tak to je nepríjemné... Aj keď teraz je všetkého všade veľa 🫣