icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

michicka
11. mar 2025

@majulka098 možno je to aj nejaká psychologicka hra že si nahovoris ze áno s týmto to isto pôjde 😆 ja som si vtedy nahovorila že asi mi zabral inofolic a teraz som ho brala aj 5 mesiacov a nic 😆

marinecka95
11. mar 2025

@majulka098 no tfuj tfuj, bodaj by gélik pomohol ✌🏻🥰

majulka098
11. mar 2025

@michicka tak asi spermiam neviem psychologicky dohovoriť, nech sa im lepšie pláve 😅

@marinecka95 ďakujem, uvidíme, užitočný bude za necelé 3 týždne 🤣

marinecka95
11. mar 2025

@majulka098 tak teda ak máš s ním pozitívne výsledky tak určite do toho 🙂
Tri týždne zbehnú, gél bude pripravený 🥳

michicka
11. mar 2025

@majulka098 samozrejme že ten gél dáva zmysel, stačí že je človek trošku v strese a uz sa môže odzrkadliť že nieje zvlhčene dostatočne všetko alebo že spermie zleniveju🤣 ja si to asi neviem len predstaviť v tom že si to dať pár minút pred sexom či by to môj muz nebral tak že uz to trošku preháňam 😅 ale momentálne budem šťastná keď môjho dokopem aspoň na ten spermiogram potom sa ukáže

majulka098
11. mar 2025

@marinecka95 tak máme doma pozitívny výsledok, ktorý má 15,5m🤣

@michicka práve, a ja po pôrode minimálny hlien, predtým aj grep pomáhal, teraz takmer nič... A my sme ho skôr používali ako klasický lubrikant, možno trochu viac, ale inak som určite nedávala vopred 🫣😅 chlap bol s ním spokojný tiež, takže s tým problém nemá 😅 už mi počas 6tinedelia musel ísť kúpiť vložky, kupoval aj tehu testy .. už je oťukaný, takže berie všetko tak nejak v pohode 🤣

marinecka95
12. mar 2025

@majulka098 takže môj dnešný výskok do neznáma 😂
Tento cyklus bude asi divočina skrz antibiotík, ktoré som užívala 🤦‍♀️
Uvidíme ďalšie dni 😁

majulka098
12. mar 2025

@marinecka95 a možno vážne ovu 🫣
Ja takto už, ale žiadne PMS ešte, inak ma bolí hlava den, dva pred a brucho 😅

marinecka95
12. mar 2025

@majulka098 no celé to máme nejaké divné 😂✌🏻
No uvidíme či ovu - ja mávam ovu bežne neskôr 17-19DC. No uvidíme 😂

majulka098
12. mar 2025

@marinecka95 možno si chvíľu poskáče teplota a potom bude ovu 🫣😅 ... Ja už mám slabo naružovelý hlien, tak už to príde do večera asi, najneskôr zajtra 🫣

marinecka95
12. mar 2025

@majulka098 no aspoň ťa to nebude naťahovať 🙂
Včera ma brutálne boleli prsia, čo nezvyknú 🤷‍♀️
Uvidíme 💁‍♀️

majulka098
12. mar 2025

@marinecka95 tak sa uvidí no 🙂🤞
ja už 1dc hlásim 😅

michicka
12. mar 2025

@majulka098 pre zaujímavosť kolko cyklov si uz po vysadení antikoncepcie? 🙂

majulka098
12. mar 2025

@michicka 2 zatiaľ iba 🙂

marinecka95
12. mar 2025

@majulka098 Tak predsa MS 🙂 Tretí cyklus po vysadení antikoncepcie to vyjde - do tretice všetko dobré predsa ☺️🙋‍♀️

bluka2
12. mar 2025

Baby, myslite, že ovulacia počká ešte do soboty? Dnes CD 9. Začínam sa báť, že zmeskam šancu tento cyklus, lebo môj chlap je na pracovnej ceste a ma prísť až vtedy

klarabohun77
12. mar 2025

@bluka2 mavas pozitivne testy?toto je este dost slaba ciarka.. podla toho sa uvidi..od pozitívneho testu 24-36 hod ale to asi vies

bluka2
12. mar 2025

@klarabohun77 práveže ja mávam aj také testy, že na nich nie je skoro žiadna druha čiarka (veľa pijem), takže toto je na môj štandard celkom silná čiarka. Je pravda, že dnes som bola cvičiť, tak som asi tekutiny vypotila.
Nerobila som ich ešte toľko, aby som bola veľmi skúsená. Myslela som, že potom o 12-24h bude ovulacia? Ale v každom prípade si ma ukludnila, lebo to by som za nim aj stihla docestovať 😅🤣

klarabohun77
12. mar 2025

@bluka2 ja mavam ovulacne testy ukazkove a u mna to bolo naozaj do tych 24 hodin po pozitívnom ovulacnom teste..niekde sa uvadza aj 48 hod ale Ano moze byt aj skor (12)hod ale uz to nie je bezne. Aspon ja mam tak nastudovane..to vajko tam pocka ale cim dlhsie tam caka tym viac starne a tym je teda horsie. Ty mas výrazný pokles teploty čo moze byt znak blížiacej sa ovulácie tak sa modlime aby prisla az v piatok v noci alebo neskor🙏🏼☺️

bluka2
12. mar 2025

@klarabohun77 ten pokles teploty mám podľa mňa preto, že som po chorobe. Mala som maláriu 😔
Ďakujem za podporu 🥰

slnieckope
12. mar 2025

Ahojte, od včera ma pichá dosť pravý vaječník teraz večer dosť výrazne môže to byť ovulacia ? Nezažívajú to často keď že mám PCOS a pred tehotenstvom bolesti nikdy neboli. A celkom skoro mi prídu tie bolesti 😀🫣cítim sa teraz jak čistý amatér že nepoznám svoje telo 🫣

slnieckope
12. mar 2025

@bluka2 skúsiť pozrieť prechádzajúce grafy aká nízka bola teplota ?🫣popripade fakt pokles skrz tu chorobu

klarabohun77
12. mar 2025

@bluka2 kks malariu a odkial si?

klarabohun77
12. mar 2025

@slnieckope a kedy cca mavas ovulaciu?ale dlhe cykly mavas?podla mna moze.uvidis potom cca 14.3 ci pojde teplota hore, drzim palce🍀

slnieckope
12. mar 2025

@klarabohun77 rôzne 🙈posledné mesiace od 33-38 dni. Podarilo sa nahodit ovulacia späť tak uvidíme minulý mesiac po x mesiacoch som mala ovulaciu 20dc ale žiadne bolesti

klarabohun77
12. mar 2025

@slnieckope Ahaa tak toto by bolo potom velmi skoro, to by si aj skoro dostala potom menštruáciu pretoze LF je vzdy rovnako dlha

bluka2
12. mar 2025

@slnieckope ja mam grafy od decembra a vyzerajú všetky trochu inak. Ani raz mi FF nedal takú neprerušovanú červenú čiaru. A zaujímavé je, že keď porovnám tie grafy s grafmi z roku 2018, tak sú moje teploty celkovo o niečo vyššie. Trochu som pogooglila, vraj to môže byt prirodzený proces vekom - mám 38r., ale môže to byt aj dôsledok chronického stresu, ktorý som zrejme mala v minulosti (veľa toho bolo)… ale tak keď je ovulacia, je šanca

bluka2
12. mar 2025

@klarabohun77 my žijeme v Mali…

marinecka95
13. mar 2025

@majulka098 Situácia ovulácia-neovulácia stále nejasná 😂

bluka2
13. mar 2025

Ja tiez len nechápem, merala som 2x, ale je to proste správne