Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dievčatá, ja som nevydržala, a neverím vlastným očiam… dnes 9DPO 🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@moolnarkaa gratulujeeeeem, pekna ciarka na 9dpo, velmi sa s tebou tesim ❤️
@moolnarkaa gratulujeeeeem, pekna ciarka na 9dpo, velmi sa s tebou tesim ❤️
@marinadelrey Och, ďakujem ❤ ja sama tomu neverím, že len 9DPO a takáto viditeľná čiarka. Snáď nám to po štvrtý krát konečne vyjde, idem dnes už aj na gyn, keďže mám nastavenú liečbu, nech to podchytia hneď na začiatku 🙏
Ty sa ako cítiš? ❤
@marinadelrey Och, ďakujem ❤ ja sama tomu neverím, že len 9DPO a takáto viditeľná čiarka. Snáď nám to po štvrtý krát konečne vyjde, idem dnes už aj na gyn, keďže mám nastavenú liečbu, nech to podchytia hneď na začiatku 🙏
Ty sa ako cítiš? ❤
@moolnarkaa tak super, ze ta hned aj zoberu ku gyn, neboj bude dobre, nastavia liečbu a uz to urcite vyjde, takato ciarka na 9dpo to vyzera na riadneho bojovnika 🙏 len uz si teda nevypijes na teambuildingu 😀
Ja planujem testovat zajtra na 10dpo, tak uvidime 🙂
@moolnarkaa tak super, ze ta hned aj zoberu ku gyn, neboj bude dobre, nastavia liečbu a uz to urcite vyjde, takato ciarka na 9dpo to vyzera na riadneho bojovnika 🙏 len uz si teda nevypijes na teambuildingu 😀
Ja planujem testovat zajtra na 10dpo, tak uvidime 🙂
@marinadelrey Veď od rána rozmýšľam akú výhovorku si idem vymyslieť, aby mi to uverili a neprekukli ma 😂 Budem na teba myslieť 🍀
Žienky tak viete mi niektorá poradiť kedy bola ovulácia na ktorý deň ciklu? V tomto grafe? Prosím napíšte mi niektorá 🙏🍀🙏
@moolnarkaa som povedala že nakoniec tu zostanem sama 😀 gratulujem moc ❤️❤️❤️
@moolnarkaa som povedala že nakoniec tu zostanem sama 😀 gratulujem moc ❤️❤️❤️
@zdsa Neboj, ja verím, že ideme každá pekne rad za radom 🙏 ❤
Ja som po vyšetrení, na sone 10mm sliznica, zatiaľ nič viac, zobrali krv, ráno výsledky + by mi hneď zajtra podali 1. infúziu.. no a odišla som ešte s igelitkou progestanelle a clexanu 😀
Ja som po vyšetrení, na sone 10mm sliznica, zatiaľ nič viac, zobrali krv, ráno výsledky + by mi hneď zajtra podali 1. infúziu.. no a odišla som ešte s igelitkou progestanelle a clexanu 😀
@moolnarkaa no tak drzime palce a rano cakame na pozitivny vysledok HCG od dr🙏
@moolnarkaa no tak drzime palce a rano cakame na pozitivny vysledok HCG od dr🙏
@marinadelrey To bude dlhá noc toto 🙄😀
@marinadelrey To bude dlhá noc toto 🙄😀
@moolnarkaa idem po čase kuknúť konik a toto? Wau držím veľmi palčeky ✨🩷
@moolnarkaa jeeeej blahozelam ! A teším sa
@moolnarkaa jeeeej blahozelam ! A teším sa
Dievčatá ale aj ja som sa dnes pohla konečne ... Zmenila som gynekológa lebo môj bývali to vôbec neriešil ... Dnes som prišla k novému budúci týždeň idem na zmeranie vajíčok ... A ako sa to vyvíja ... Tento mesiac ešte bez liekov ak to nevide budúci mesiac nasadzujeme nejaké lieky ale zabudla som názov na podporu ovulácie a rastu vajíčok
Dievčatá ale aj ja som sa dnes pohla konečne ... Zmenila som gynekológa lebo môj bývali to vôbec neriešil ... Dnes som prišla k novému budúci týždeň idem na zmeranie vajíčok ... A ako sa to vyvíja ... Tento mesiac ešte bez liekov ak to nevide budúci mesiac nasadzujeme nejaké lieky ale zabudla som názov na podporu ovulácie a rastu vajíčok
@zdsa asi clomid? Kazdopadne drzim palce 😘
@zdsa clostilbegyt alebo letrozol 😊
Ja uz mám 3 mesačnú stimuláciu clostilbegytom za sebou… bez úspechu teraz idem od nového cyklu ak príde 🤣 na letrozol a IUI.
@moolnarkaa daj vediet zajtra rano. A ten progesteron a clexane ti dali kvoli nejakym problemom, ci preventivne/kvoli veku ako mne? A budes to brat dokedy? Teda ja mam duphaston a aspirin 100 mg - ale rovnake veci su to v podstate
@moolnarkaa daj vediet zajtra rano. A ten progesteron a clexane ti dali kvoli nejakym problemom, ci preventivne/kvoli veku ako mne? A budes to brat dokedy? Teda ja mam duphaston a aspirin 100 mg - ale rovnake veci su to v podstate
@bluka2 ja som už tri krát potratila, a našli mi aj zvýšené hodnoty na reprodukčnej imunológii. Clexane mi dala preventívne aj napriek tomu, že hematologiu mám úplne v poriadku, a dnes pôjdem pravdepodobne aj na prvú infúziu intralipidov. Toto všetko má čaká minimálne cely prvý trimester.
Testy dnes ráno 10dpo 🥹bože dievčatá, koľko som sa ja za toto modlila, už som ani nedufala. 🙏🏻🤍
Tak krv zo včera 22 🥹 9:30 ma čaká prvá infuzka, už len nech to všetko pomôže, a nech je všetko konečne v poriadku 🙏🏻
@bluka2 ja som už tri krát potratila, a našli mi aj zvýšené hodnoty na reprodukčnej imunológii. Clexane mi dala preventívne aj napriek tomu, že hematologiu mám úplne v poriadku, a dnes pôjdem pravdepodobne aj na prvú infúziu intralipidov. Toto všetko má čaká minimálne cely prvý trimester.
Testy dnes ráno 10dpo 🥹bože dievčatá, koľko som sa ja za toto modlila, už som ani nedufala. 🙏🏻🤍
@moolnarkaa gratulujem 😍😍😍😍😍😍😍😍
Tak krv zo včera 22 🥹 9:30 ma čaká prvá infuzka, už len nech to všetko pomôže, a nech je všetko konečne v poriadku 🙏🏻
@moolnarkaa prosím ta a vy ste všetko odznova absolvovali v tom novom centre či ako? Lebo stratila som sa v tom, viem že si chodila k Dr Hreskovi v gyncare
@moolnarkaa prosím ta a vy ste všetko odznova absolvovali v tom novom centre či ako? Lebo stratila som sa v tom, viem že si chodila k Dr Hreskovi v gyncare
@michicka písala som Ti do správy. My aktuálne už nie sme v Gyncare
Žienky vie mi niektorá skúsená žena ktorá sa vyzná v bazalnej teplote povedať na ktorý deň ciklu bola ovulácia podľa grafu a Syptomentalnej metódy?