Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 rano pisem. A velmi drzim palce. Ja som si tento mesiac neodsledovala ovulku, pocitovo co si myslim, ze bola, tak som dnes 11-12dpo, ms som cakala niekde medzi vcerajskom a piatkom😃
@marinecka95
@patkajj Ďakujem dievčatá ❤
@chimsee Juuuj len nech silnie 🥹🙏 vyskúšaj mamatest ak tak, tieto intime majú fakt extrémne málo farbiva, mňa to len stresovalo keď som nimi testovala.
Baby, dnes rano takto (som 12 alebo 13dpo odhadom). Nadej tam je, ale aj sa bojim tesit, lebo uz som mala par krat takuto ciarku a nakoniec nic…
@chimsee držím moc palce nech silnie ✊
@marinecka95
@patkajj Ďakujem dievčatá ❤
@chimsee Juuuj len nech silnie 🥹🙏 vyskúšaj mamatest ak tak, tieto intime majú fakt extrémne málo farbiva, mňa to len stresovalo keď som nimi testovala.
@moolnarkaa vdaka. Jasne, som hned rano nabehla este dokupit. Ten palickovy Livsane je velmi slabucky ale Mamatest je krasny
Mne dnes stúpla teplota v apke applewatch po tom veeeeeeľmi prudkom páde ale nevrátila sa celkom nad líniu 😁
Teploty z applewatch som zo zvedavosti prehodila do FF a vyzerá to takto 😁
@marinecka95 este ti to mozno vystupa hore, drzim palce
@moolnarkaa vdaka. Jasne, som hned rano nabehla este dokupit. Ten palickovy Livsane je velmi slabucky ale Mamatest je krasny
@chimsee Tak toto je nádhera, gratulujem 😍
@chimsee Tak toto je nádhera, gratulujem 😍
@moolnarkaa dakujem, snad to spolu dotiahneme do uspesneho konca❤️
@chimsee ten Mamatest je topka 😘 držím päste ✊ … tiež ich mám nachystané 😁
@chimsee myslím že to je jasné 🙂 je to tam ❤️❤️ moc gratulujem ❤️ a hlavne nech to dobre dopadne a malinké krásne rastie 😍
@marinecka95
@zdsa
Dakujem, baby. Snad to dopadne dobre, nadej je❤️ Uz som ani nedufala, ze by sa to mohlo podarit. Tento mesiac je z jedineho razu 5-6dni pred ovu, inak sme boli kazdy inde😃 Takze pre mna maly zazrak.
Dufam, ze sa coskoro pridate aj vy, kludne aj tento mesiac este❤️
@marinecka95
@zdsa
Dakujem, baby. Snad to dopadne dobre, nadej je❤️ Uz som ani nedufala, ze by sa to mohlo podarit. Tento mesiac je z jedineho razu 5-6dni pred ovu, inak sme boli kazdy inde😃 Takze pre mna maly zazrak.
Dufam, ze sa coskoro pridate aj vy, kludne aj tento mesiac este❤️
@chimsee vznik nového života je naozaj zázrak 🌟 len pekne opatruj tú bublinku, oddychuj 😘
Nám sa tiež raz podarilo otehotnieť z jedného styku a to 6-7 dní pred ovu (vtedy potvrdená lekárom) … tfuj tfuj 😘
@chimsee blahoželam ❤️❤️
Ja už čakám tiež na testy som objednávala ale čo najneskôr lebo viem že keby som ich mala doma tak už testujem aj dnes 😂
Ja už čakám tiež na testy som objednávala ale čo najneskôr lebo viem že keby som ich mala doma tak už testujem aj dnes 😂
@zdsa koľko DPO si, že ťa palce svrbia? 😁 ja plánujem v nedeľu testovať - to budem 11DPO ☺️
@zdsa koľko DPO si, že ťa palce svrbia? 😁 ja plánujem v nedeľu testovať - to budem 11DPO ☺️
@marinecka95 úplne na 100% neviem ale tak 7-8 dpo zrejme a 5 dní do ms .... Svrbia ale to asi stále že čo ak ... Preto som objednávala až neskôr nemám na toto silnú vôľu 😂
@marinecka95 úplne na 100% neviem ale tak 7-8 dpo zrejme a 5 dní do ms .... Svrbia ale to asi stále že čo ak ... Preto som objednávala až neskôr nemám na toto silnú vôľu 😂
@zdsa tak to sme na tom veľmi podobne. Ja ovu odhadujem len na základe teplôt meraných hodinkami a špinením v jeden deň. Ja test plánujem na nedeľu - to by mal byť už aj termín MS približný. Takže držím palce 🙂
@marinecka95 no ja som bola u lekára minulý týždeň pondelok kde som mala folikuli 18-19 MM boli dva ... A potom pozitívne ovu testy aj výtok som mala 17 DC čo bol štvrtok takže tiež len odhadujem ... Merať nemeriam strašné ma to znervoznovalo ... Ja tiež držím palce 🍀🍀
@marinecka95 no ja som bola u lekára minulý týždeň pondelok kde som mala folikuli 18-19 MM boli dva ... A potom pozitívne ovu testy aj výtok som mala 17 DC čo bol štvrtok takže tiež len odhadujem ... Merať nemeriam strašné ma to znervoznovalo ... Ja tiež držím palce 🍀🍀
@zdsa okey 🙂 budeme si písať … snáď ma MS neprekvapí skôr ako urobím test 😁
@zdsa okey 🙂 budeme si písať … snáď ma MS neprekvapí skôr ako urobím test 😁
@marinecka95 ja už mám pocit že som v tejto skupine patriot 😂😂😂 všetci odchádzajú však chvalabohu každej jednej to želám 🍀🍀❤️ ale už by som aj ja rada šla 😀
@marinecka95 ja už mám pocit že som v tejto skupine patriot 😂😂😂 všetci odchádzajú však chvalabohu každej jednej to želám 🍀🍀❤️ ale už by som aj ja rada šla 😀
@zdsa neviem či som v tejto skupine od začiatku snaženia ale inventárom sa určite môžem nazvať aj ja 😁
Odchádzam, prichádzam sem ako na bežiacom páse - v podstate som tu stále už niekoľko rokov 😁
@zdsa ty inventar😃 Ja som potratila v 2022, potom 2023 dve biochemicke a od vtedy nic, az teraz. Aj to este nemam vyhrate, uvidime, ci sa babo udrzi… Nestracaj nadej, verim, ze sa dockas, kiez by uz cokoro❤️
@chimsee gratulujem ku krásnemu pozitívnemu testu 😍 ako si tu písala minulý mesiac, že toto je posledný cyklus, čo sa budete snažiť a potom už to necháte tak, tak som mala totál predtuchu, že teraz sa to na 100 % podarí, tak som rada, že moja predtucha sa splnila 😁
Najvyšší čas dievčatá to tu opustiť 😂 s dvoma ciarkami
Najvyšší čas dievčatá to tu opustiť 😂 s dvoma ciarkami
@zdsa @marinecka95 nestrácame nádej sme v tom spolu!
@zdsa @marinecka95 nestrácame nádej sme v tom spolu!
@michicka jasné 😁 bojujeme 💪
Ja bojujem len toľko migrén čo som odložila kôli plodným dňom už 😂😂😂 keď sa to podarí bude to mať ťažké to bude asi aj rok v kuse 😂
Tak dievčatá, mám po kontrole. Plodík má 5,2mm, celkovo to zodpovedá 6+2 a už nám krásne bije srdiečko 🥹🥹🥹❤️❤️❤️
@moolnarkaa to je skvelá správa držím palčeky aj naďalej 🫶🏻🥰 uz nech je tehu knižka a vydýchneš ešte viac
Tak dievčatá, mám po kontrole. Plodík má 5,2mm, celkovo to zodpovedá 6+2 a už nám krásne bije srdiečko 🥹🥹🥹❤️❤️❤️
@moolnarkaa jeej, to je krasa😍

Baby, dnes rano takto (som 12 alebo 13dpo odhadom). Nadej tam je, ale aj sa bojim tesit, lebo uz som mala par krat takuto ciarku a nakoniec nic…