icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

chimsee
16. okt 2025

Baby, dnes rano takto (som 12 alebo 13dpo odhadom). Nadej tam je, ale aj sa bojim tesit, lebo uz som mala par krat takuto ciarku a nakoniec nic…

moolnarkaa
16. okt 2025
@chimsee

@marinecka95 rano pisem. A velmi drzim palce. Ja som si tento mesiac neodsledovala ovulku, pocitovo co si myslim, ze bola, tak som dnes 11-12dpo, ms som cakala niekde medzi vcerajskom a piatkom😃

@marinecka95
@patkajj Ďakujem dievčatá ❤

@chimsee Juuuj len nech silnie 🥹🙏 vyskúšaj mamatest ak tak, tieto intime majú fakt extrémne málo farbiva, mňa to len stresovalo keď som nimi testovala.

marinecka95
16. okt 2025
@chimsee

Baby, dnes rano takto (som 12 alebo 13dpo odhadom). Nadej tam je, ale aj sa bojim tesit, lebo uz som mala par krat takuto ciarku a nakoniec nic…

@chimsee držím moc palce nech silnie ✊

marinecka95
16. okt 2025

Mne dnes stúpla teplota v apke applewatch po tom veeeeeeľmi prudkom páde ale nevrátila sa celkom nad líniu 😁
Teploty z applewatch som zo zvedavosti prehodila do FF a vyzerá to takto 😁

chimsee
16. okt 2025
@moolnarkaa

@marinecka95
@patkajj Ďakujem dievčatá ❤

@chimsee Juuuj len nech silnie 🥹🙏 vyskúšaj mamatest ak tak, tieto intime majú fakt extrémne málo farbiva, mňa to len stresovalo keď som nimi testovala.

@moolnarkaa vdaka. Jasne, som hned rano nabehla este dokupit. Ten palickovy Livsane je velmi slabucky ale Mamatest je krasny

chimsee
16. okt 2025
@marinecka95

Mne dnes stúpla teplota v apke applewatch po tom veeeeeeľmi prudkom páde ale nevrátila sa celkom nad líniu 😁
Teploty z applewatch som zo zvedavosti prehodila do FF a vyzerá to takto 😁

@marinecka95 este ti to mozno vystupa hore, drzim palce

moolnarkaa
16. okt 2025
@chimsee

@moolnarkaa vdaka. Jasne, som hned rano nabehla este dokupit. Ten palickovy Livsane je velmi slabucky ale Mamatest je krasny

@chimsee Tak toto je nádhera, gratulujem 😍

chimsee
16. okt 2025
@moolnarkaa

@chimsee Tak toto je nádhera, gratulujem 😍

@moolnarkaa dakujem, snad to spolu dotiahneme do uspesneho konca❤️

marinecka95
16. okt 2025
@chimsee

@chimsee ten Mamatest je topka 😘 držím päste ✊ … tiež ich mám nachystané 😁

zdsa
16. okt 2025
@chimsee

@chimsee myslím že to je jasné 🙂 je to tam ❤️❤️ moc gratulujem ❤️ a hlavne nech to dobre dopadne a malinké krásne rastie 😍

chimsee
16. okt 2025

@marinecka95
@zdsa
Dakujem, baby. Snad to dopadne dobre, nadej je❤️ Uz som ani nedufala, ze by sa to mohlo podarit. Tento mesiac je z jedineho razu 5-6dni pred ovu, inak sme boli kazdy inde😃 Takze pre mna maly zazrak.

Dufam, ze sa coskoro pridate aj vy, kludne aj tento mesiac este❤️

marinecka95
16. okt 2025
@chimsee

@marinecka95
@zdsa
Dakujem, baby. Snad to dopadne dobre, nadej je❤️ Uz som ani nedufala, ze by sa to mohlo podarit. Tento mesiac je z jedineho razu 5-6dni pred ovu, inak sme boli kazdy inde😃 Takze pre mna maly zazrak.

Dufam, ze sa coskoro pridate aj vy, kludne aj tento mesiac este❤️

@chimsee vznik nového života je naozaj zázrak 🌟 len pekne opatruj tú bublinku, oddychuj 😘
Nám sa tiež raz podarilo otehotnieť z jedného styku a to 6-7 dní pred ovu (vtedy potvrdená lekárom) … tfuj tfuj 😘

katariiinkaa
16. okt 2025
@chimsee

@chimsee blahoželam ❤️❤️

zdsa
16. okt 2025

Ja už čakám tiež na testy som objednávala ale čo najneskôr lebo viem že keby som ich mala doma tak už testujem aj dnes 😂

marinecka95
16. okt 2025
@zdsa

Ja už čakám tiež na testy som objednávala ale čo najneskôr lebo viem že keby som ich mala doma tak už testujem aj dnes 😂

@zdsa koľko DPO si, že ťa palce svrbia? 😁 ja plánujem v nedeľu testovať - to budem 11DPO ☺️

zdsa
16. okt 2025
@marinecka95

@zdsa koľko DPO si, že ťa palce svrbia? 😁 ja plánujem v nedeľu testovať - to budem 11DPO ☺️

@marinecka95 úplne na 100% neviem ale tak 7-8 dpo zrejme a 5 dní do ms .... Svrbia ale to asi stále že čo ak ... Preto som objednávala až neskôr nemám na toto silnú vôľu 😂

marinecka95
16. okt 2025
@zdsa

@marinecka95 úplne na 100% neviem ale tak 7-8 dpo zrejme a 5 dní do ms .... Svrbia ale to asi stále že čo ak ... Preto som objednávala až neskôr nemám na toto silnú vôľu 😂

@zdsa tak to sme na tom veľmi podobne. Ja ovu odhadujem len na základe teplôt meraných hodinkami a špinením v jeden deň. Ja test plánujem na nedeľu - to by mal byť už aj termín MS približný. Takže držím palce 🙂

zdsa
16. okt 2025

@marinecka95 no ja som bola u lekára minulý týždeň pondelok kde som mala folikuli 18-19 MM boli dva ... A potom pozitívne ovu testy aj výtok som mala 17 DC čo bol štvrtok takže tiež len odhadujem ... Merať nemeriam strašné ma to znervoznovalo ... Ja tiež držím palce 🍀🍀

marinecka95
16. okt 2025
@zdsa

@marinecka95 no ja som bola u lekára minulý týždeň pondelok kde som mala folikuli 18-19 MM boli dva ... A potom pozitívne ovu testy aj výtok som mala 17 DC čo bol štvrtok takže tiež len odhadujem ... Merať nemeriam strašné ma to znervoznovalo ... Ja tiež držím palce 🍀🍀

@zdsa okey 🙂 budeme si písať … snáď ma MS neprekvapí skôr ako urobím test 😁

zdsa
16. okt 2025
@marinecka95

@zdsa okey 🙂 budeme si písať … snáď ma MS neprekvapí skôr ako urobím test 😁

@marinecka95 ja už mám pocit že som v tejto skupine patriot 😂😂😂 všetci odchádzajú však chvalabohu každej jednej to želám 🍀🍀❤️ ale už by som aj ja rada šla 😀

chimsee
16. okt 2025

@zdsa ty inventar😃 Ja som potratila v 2022, potom 2023 dve biochemicke a od vtedy nic, az teraz. Aj to este nemam vyhrate, uvidime, ci sa babo udrzi… Nestracaj nadej, verim, ze sa dockas, kiez by uz cokoro❤️

marinecka95
16. okt 2025
@zdsa

@marinecka95 ja už mám pocit že som v tejto skupine patriot 😂😂😂 všetci odchádzajú však chvalabohu každej jednej to želám 🍀🍀❤️ ale už by som aj ja rada šla 😀

@zdsa neviem či som v tejto skupine od začiatku snaženia ale inventárom sa určite môžem nazvať aj ja 😁
Odchádzam, prichádzam sem ako na bežiacom páse - v podstate som tu stále už niekoľko rokov 😁

dixitka
16. okt 2025
@chimsee

@zdsa ty inventar😃 Ja som potratila v 2022, potom 2023 dve biochemicke a od vtedy nic, az teraz. Aj to este nemam vyhrate, uvidime, ci sa babo udrzi… Nestracaj nadej, verim, ze sa dockas, kiez by uz cokoro❤️

@chimsee gratulujem ku krásnemu pozitívnemu testu 😍 ako si tu písala minulý mesiac, že toto je posledný cyklus, čo sa budete snažiť a potom už to necháte tak, tak som mala totál predtuchu, že teraz sa to na 100 % podarí, tak som rada, že moja predtucha sa splnila 😁

zdsa
16. okt 2025

Najvyšší čas dievčatá to tu opustiť 😂 s dvoma ciarkami

michicka
16. okt 2025
@zdsa

Najvyšší čas dievčatá to tu opustiť 😂 s dvoma ciarkami

@zdsa @marinecka95 nestrácame nádej sme v tom spolu!

marinecka95
16. okt 2025
@michicka

@zdsa @marinecka95 nestrácame nádej sme v tom spolu!

@michicka jasné 😁 bojujeme 💪

zdsa
16. okt 2025

Ja bojujem len toľko migrén čo som odložila kôli plodným dňom už 😂😂😂 keď sa to podarí bude to mať ťažké to bude asi aj rok v kuse 😂

moolnarkaa
17. okt 2025

Tak dievčatá, mám po kontrole. Plodík má 5,2mm, celkovo to zodpovedá 6+2 a už nám krásne bije srdiečko 🥹🥹🥹❤️❤️❤️

michicka
17. okt 2025
@moolnarkaa

Tak dievčatá, mám po kontrole. Plodík má 5,2mm, celkovo to zodpovedá 6+2 a už nám krásne bije srdiečko 🥹🥹🥹❤️❤️❤️

@moolnarkaa to je skvelá správa držím palčeky aj naďalej 🫶🏻🥰 uz nech je tehu knižka a vydýchneš ešte viac

chimsee
17. okt 2025
@moolnarkaa

@moolnarkaa jeej, to je krasa😍