icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

marinecka95
17. nov 2025
@majulka098

@marinecka95 ďakujem krásne ☺️ a držím prsty, nech to už teraz vyjde ☺️🤞

@majulka098 ďakujem, kľudne potom pošli pre potešenie fotku tvojho malého uzlíčka 😘 ručičku alebo tak 🙂

majulka098
17. nov 2025
@zanzilady

@majulka098 jeeeeej tak už to máš za sebou 🥹gratulujeeeem. Mne asi včera odišla zátka akurát 🫣ale len taká priesvitno žltá tak dúfam že maly ešte vydrží 🙂 končím 35tt 🥹

@zanzilady ďakujem, no za sebou, ale dosť nečakane 😂 keďže doma som v sobotu začala prať periny vankúše a samozrejme som to nestihla 😂 ... Mne asi týždeň, alebo pár dní predtým, ako začala odchádzať tá krvavá už, tak odchádzala taká krémová, žltá čosi také ... Držím prsty, nech ešte chvíľu vydrží 🤞🙂

majulka098
17. nov 2025
@bluka2

@majulka098 blahozelam a vela zdravicka 😍

@michicka po IUI si že? Ešte ako dlho treba na výsledok čakať? 🫣
@bluka2 som zvedavá na ďalšie správy ako to u teba pokračuje 🙂
Ďakujem žienky ☺️

majulka098
Autor odpoveď zmazal
bluka2
17. nov 2025
@majulka098

Ďakujem žienky ☺️

@majulka098 ja ale neviem, ci mam dobre spravy. NIPT test mi ukazal vsetky bezne trizomie negativne, ale nasli podozrenie na nejaku super vzacnu deleciu na chromozome 6. Nechcelo sa mi verit, mam 2 zdrave deti, ale teda vek pokrocil, mam uz 39r. Dnes som mala ist na odber choriovych klkov, kvoli ktoremu som isla do Europy a zistili, ze placenta je tak daleko vzadu, ze sa to neda odobrat bez toho, aby pichli do plodoveho vaku. Takze sa to neda. Dalsia moznost je amniocenteza o mesiac a potom dalsi mesiac na cakanie vysledkov. Uz som akurat zacala 2. trimester, ved o 2 mesiace je babo viac nez z polovice hotove. Baby, cakanie na menstruaciu po negativnom tehotenskom teste bolo menej narocne na nervy ako toto

marinecka95
17. nov 2025

Ženy, mne ten test z rána išiel celý deň hlavou … až toľko, že som test urobila aj večer 🫢 … zúfalosť 😁
Výsledok? O nič múdrejšia nie som - čiara neviditeľná tam je ale pekná ružová nie je. Čiže? Zas budem múdrejšia len po teste ráno 🤭

satkonosicka
17. nov 2025
@marinecka95

Ženy, mne ten test z rána išiel celý deň hlavou … až toľko, že som test urobila aj večer 🫢 … zúfalosť 😁
Výsledok? O nič múdrejšia nie som - čiara neviditeľná tam je ale pekná ružová nie je. Čiže? Zas budem múdrejšia len po teste ráno 🤭

@marinecka95 Skús teraz večer už veľa nepiť a ísť ešte tesne pred spaním na wc, aby bol moč čo najkoncentrovanejší ráno😃 som zvedavá na ranný test😊

marinecka95
17. nov 2025
@satkonosicka

@marinecka95 Skús teraz večer už veľa nepiť a ísť ešte tesne pred spaním na wc, aby bol moč čo najkoncentrovanejší ráno😃 som zvedavá na ranný test😊

@satkonosicka no aj ja sama som zvedavá 🤭 uvidíme či sa niečo objaví alebo ma to vyvedie z omylu 🙂 podľa FF zajtra 12DPO

katariiinkaa
17. nov 2025
@marinecka95

@satkonosicka no aj ja sama som zvedavá 🤭 uvidíme či sa niečo objaví alebo ma to vyvedie z omylu 🙂 podľa FF zajtra 12DPO

@marinecka95 určite to je taaam 😍😍🙏

marinecka95
17. nov 2025
@katariiinkaa

@marinecka95 určite to je taaam 😍😍🙏

@katariiinkaa uvidíme, zatiaľ viem len, že načasovanie tento cyklus bolo perfeknté. Sono potvrdilo ovuláciu z ľavého vaječníka, bolo vidieť žlté teliesko, sliznica mala dobrú hrúbku, verím 🙏

dixitka
17. nov 2025
@bluka2

@majulka098 ja ale neviem, ci mam dobre spravy. NIPT test mi ukazal vsetky bezne trizomie negativne, ale nasli podozrenie na nejaku super vzacnu deleciu na chromozome 6. Nechcelo sa mi verit, mam 2 zdrave deti, ale teda vek pokrocil, mam uz 39r. Dnes som mala ist na odber choriovych klkov, kvoli ktoremu som isla do Europy a zistili, ze placenta je tak daleko vzadu, ze sa to neda odobrat bez toho, aby pichli do plodoveho vaku. Takze sa to neda. Dalsia moznost je amniocenteza o mesiac a potom dalsi mesiac na cakanie vysledkov. Uz som akurat zacala 2. trimester, ved o 2 mesiace je babo viac nez z polovice hotove. Baby, cakanie na menstruaciu po negativnom tehotenskom teste bolo menej narocne na nervy ako toto

@bluka2 och, tak to je riadne na figu, že sa to nedalo odobrať… určite je to o nervy, byť tak dlho v neistote :( posielam objatie

zdsa
17. nov 2025

Ja som skúsila večer .... No uvidíme zajtra

marinecka95
17. nov 2025
@zdsa

Ja som skúsila večer .... No uvidíme zajtra

@zdsa keď tu strašne na MK padne kvalita fotiek … ráno sa informujeme 🙂

majulka098
17. nov 2025
@marinecka95

@majulka098 ďakujem, kľudne potom pošli pre potešenie fotku tvojho malého uzlíčka 😘 ručičku alebo tak 🙂

@marinecka95 tu je špunt malý ☺️

zanzilady
17. nov 2025
@majulka098

@zanzilady ďakujem, no za sebou, ale dosť nečakane 😂 keďže doma som v sobotu začala prať periny vankúše a samozrejme som to nestihla 😂 ... Mne asi týždeň, alebo pár dní predtým, ako začala odchádzať tá krvavá už, tak odchádzala taká krémová, žltá čosi také ... Držím prsty, nech ešte chvíľu vydrží 🤞🙂

@majulka098 dakujeeem, ja zatiaľ len ten jeden deň, a dnes nič 🥹stále beriem utrogestan tak sk myslím že ešte sa neotvaram, teda dúfam 😅

zanzilady
17. nov 2025
@majulka098

@majulka098 jeziiiis ale akyyyy rozkosny 🥹🥹🥹🥹a v inkubatore to vyzerá na visc dni ? Či len nejaké ohriatie ?

majulka098
17. nov 2025
@bluka2

@bluka2 och, to verím, že to je náročné na psychiku 😟 držím prsty, aby to dobre dopadlo 🤞 veľa síl posielam

majulka098
17. nov 2025
@zanzilady

@majulka098 dakujeeem, ja zatiaľ len ten jeden deň, a dnes nič 🥹stále beriem utrogestan tak sk myslím že ešte sa neotvaram, teda dúfam 😅

@zanzilady ja sa tiež neotvárala 😅 ale držím prsty, nech ešte vydrží v brušku 🤞🙂 .. a je to len na ohrievanie kvôli termoregulácii, uvidíme kedy začne držať poriadne teplotu a i žltačka na neho padá asi 🫣

marinecka95
18. nov 2025
@majulka098

@majulka098 joooooj drobček maličký 🤩 pre takýto malý uzlíček šťastia urobím čokoľvek 😘

marinecka95
18. nov 2025

No takže dievčatá … teplota klesla, test neukázal žiadne prekvapenie vo forme //, takže záver je jasný

michicka
18. nov 2025
@majulka098

Ďakujem žienky ☺️

@majulka098 s dnesnym dnom 6 dni 🫣 pondelok 24.11. idem na krv, testovat neplanujem nech mi povedia oni vysledok.. ale pri iui niesu sance vysoke tak niesom naivna, rozum mi neberie ako to strasne uteka ze ty uz mas babatko, i ked viem ze predcasne ale verim ze bude vsetko v poriadku 🫶🏻

zdsa
18. nov 2025
@marinecka95

No takže dievčatá … teplota klesla, test neukázal žiadne prekvapenie vo forme //, takže záver je jasný

@marinecka95 ja som na tom není o moc lepšie zatiaľ dnes 10 dpo ... Ale neviem teploty nič moc skáču hore dolu test negatívny

satkonosicka
18. nov 2025
@zdsa

@marinecka95 ja som na tom není o moc lepšie zatiaľ dnes 10 dpo ... Ale neviem teploty nič moc skáču hore dolu test negatívny

@marinecka95
@zdsa
Ja som mala na 17DPO slabučkú čiarku, podľa mňa by tam na 10-12DPO u mňa nebolo že nič, takže nie je to stratené ešte 🙂

marinecka95
18. nov 2025
@zdsa

@zdsa nevzdávaj sa 🫢 10 DPO je krátko na závery …
U mňa je to zjavne pasé - už špiním, myslím, že zajtra je tu menštruácia …

marinecka95
18. nov 2025
@satkonosicka

@marinecka95
@zdsa
Ja som mala na 17DPO slabučkú čiarku, podľa mňa by tam na 10-12DPO u mňa nebolo že nič, takže nie je to stratené ešte 🙂

@satkonosicka no uvidíme, u mňa to skôr smeruje k MS - špinenie a pokles BT dnes je jasným znakom blížiacej sa menštruácií

zdsa
18. nov 2025
@marinecka95

@marinecka95 ale ešte to nemusí byť koniec pokiaľ to nieje silné už si test v priebehu dňa neskúšala ? Ja stále verím že ti to víde

marinecka95
18. nov 2025
@zdsa

@marinecka95 ale ešte to nemusí byť koniec pokiaľ to nieje silné už si test v priebehu dňa neskúšala ? Ja stále verím že ti to víde

@zdsa nie, neskúšala som. Mám posledný test a šetrím ho na ráno ak ma MS neprekvapí skôr 🤭

satkonosicka
18. nov 2025

Tak ja som bola pred chvíľou na kontrole, doktor mi potvrdil tehotenstvo, ešte nevedel potvrdiť srdiečko, vraj mal pocit, že tam aj niečo pulzuje, ale že uvidíme o dva týždne. Aktuálne som 30-31DPO

marinecka95
18. nov 2025
@satkonosicka

Tak ja som bola pred chvíľou na kontrole, doktor mi potvrdil tehotenstvo, ešte nevedel potvrdiť srdiečko, vraj mal pocit, že tam aj niečo pulzuje, ale že uvidíme o dva týždne. Aktuálne som 30-31DPO

@satkonosicka skvelé správy 🤩

marinecka95
19. nov 2025
@marinecka95

@marinecka95 no ako dnes? U mňa žiadna sláva 😁
MS neprišla, BT neviem 😁, test biely