Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@hotelacka ahon ja dnes 2DC 😕
@zuzka56 ja sledujem hlien a krcok, testy tiez nekupujem, nejako tomu nedovorujem. Vsetko je pekne vysvetlene na http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... a po 3-4 mesiacoch "sa uz celkom poznam" 😎
@butterfly333 Joooj a tak som na teba myslela :( Tak ideme ďalší mesiac na to - ja som dnes 7DC takže ovu bude asi takto za týždeň.
@hotelacka fuuha už si 7DC ? Ja dnes 3DC mám dnes za sebou odber krvi na HP tak verím že bude všetko v poriadku.
Kočky beriete femi kvapky v kuse ? či len do ovu ? diky
@zuzka56 no ano, ked mal anovulak tak je to vlastne jedno. ale to nevies, kym nemas ukonceny cyklus. ale teraz si sa pytala, ci prebehla ovu. pozeram, ze mozno aj ano, ale este nemas dost teplot, aby to FF vypocital. Ale keby si pozorovala sprievodne znaky, tie by ti poradili minimalne v tom, ze sa ovu blizi a potom potvrdia, ze prebehla. Ale hlavne dufam, ze ti najdu ucinnu liecbu na PCO
@vierkac
viem, je to moj prvy graf a teploty su este kratko zaznamene.....myslim, si, ze ovu bola teraz cez vikend lebo som citila pobolievanie podbruska ale ine priznaky som nezistovala. uvidim aka bude teplota zajtra ci sa nieco zmeni alebo nie. na PCO ma neliecia sice som mala nasadeny clostil ale to bolo vsetko zatial ... na ivf ist nechcem
@zuzka56 ak som to spravne pochopila, teraz je pre teba najdolezitejsie vediet, ci vobec ovulujes bez liekov? Ak ano, tak je v podstate zatial jedno kedy je ovu, hlavne aby bola. Tak 2-3 cykly a ked vzdy bude ovu, uz mas na dobre ceste 😉
@vehuhu Kokso. Tu by mi uz nadej riadne stupla! Aku dlhu mas lutealnu fazu? Lebo vidim, ze tam uz mas nejake statistiky. Moze ti aj pomaly stupat hCG, mne aj 4 dni po meskani neukazalo + a bolo to tam
baby ovulacia bola urcite na 13 den, bola som na folikulometrii. cyklus stale 28 dni, ovulka podla testov okolo toho 13 dna.. takze lutealna faza cca tych 15-16 dni... akoze uz som si kupila iny test a stale nic...:( som sla na hotove, ze bazalka je hore, ze urcite bude test pozitivny a teraz to nechaaapem :(
ked som bola prvy raz tehotna (teda bolo to bezplodove tehotenstvo) tak som mala pozititivny test tak okolo 30 dna a tiez toto spinenie.. ja neviem co to teda je :(
@vehuhu
tak to mávaš krásne dlhú LF 🙂
no pokiaľ máš ovulku potvrdenú na 13 DC
tak sa ti možno malé len neskôr zahniezdilo a ak ti k tomu aj stúpa hcg pomalšie, tak ti test ešte nemusel nič ukázať
no a ked si minule mala 30 DC pozit test, to ešte neznamená, že ho musíš mať pozitívny aj teraz na 30 DC
ak ti pomalšie stúpa hcg ako vtedy, a možnože vtedy sa ti malé skôr uhniezdilo
ono možností je veľa
v každom prípade teplotu máš peknú tak nezúfaj
urob zase ráno test
podľa mňa tam už nájdeš //
joj baby dakujem, kiezby!!... este ma trocha trapi to spinenie.. ale tak som si povedala, ze ako ma byt tak bude..
no a vôbec neviem, ze ci mi pomaly stupa HCG 🙂 pred rokom ked som otehotnela, tak som si robila test az ked mi meskali dva dni, predtým som nerobila .. no uvidim zajtra.. ked nie, tak koncom tyzdna pojdem k lekarke, ze co sa deje. 🙂
@vierkac no ja zvyknem mat pichave bolesti a teraz mam menstruacne ako keby som mala zajtra dostat 😒 Menstruacne bolesti som zvykla mat uz 10 dni pred mrchou (tak som vzdy vedela ze nie som tehu), potom som zacala uzivat Macu a upravilo sa to na bolesti 3 dni pred..No teraz mam zase pocit ako predtym..Tak uvidim, musim si pockat 😉
Baby, tak ja neviem ci ovu bola ci nie, poradíte zaciatocnikovi 🙂
Ako sa Vám podarilo dostať cely obrázok grafu sem? Dakujem
@zuzka56 link je fajn. no neviem, ovu teda este asi nebola, bud sa ti telo vselijako kruti. skus alchemilkovy caj, niekomu cyklus rozhadzalo, ale inym, ktore mali nepravidelne ci bez ovu zase pomohol. uskodit nemoze. podporuje prirodzenu tvorbu hormonov, mozno mas malo estrogenu a vajicko nie a nie dozriet.
@zuzka56
no ja som sa pýtala preto, že tie biele krúžky znamenajú, že si merala v inom čase než je pre teba obvyklý a rozdiel bol viac ako pol hodinu hore dolu od tvojho obvyklého času merania
tak preto sa pýtam, aby som vedela či mám tie teploty brať do úvahy, lebo ak si merala napr. od dve hodiny neskôr alebo skôr, tak by som ich do úvahy nebrala na tvojom mieste
ale ak napr. iba o 35 min. tak to je ešte v pohode si myslím

@butterfly333 ... ?? akooo? Sme stále hore ??