icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mismismiska
15. apr 2015

Ahojte. Je podľa vás toto anovulácny cyklus? Podľa mňa nie,myslím že ovu bola. ale tie teploty sú chaosné. Dnes teplota zase stúpla na 36,5 toto je print zo včera. Ale tie teploty sú zvláštne. Nízke teploty mávam,pretože meriam ráno o pol 5. ach :/ som zmätená.

hotelacka
16. apr 2015

@mismismiska veru ten graf je všeliaky - jedine čakať. Ja napr. mavam cez ovulkku hroznee bolesti brucha, len si musím odsledovať meraním, či je to pred ovu alebo cez...lebo tieto bolesti mam len od vysadenia HAK - čo je mes - ale vraj to mava dosť žien.
@butterfly333 Tak ako:??? ako si dnes s teplotkou? Myslim na teba - tak šup šup, hovorrrr!" :D

butterfly333
16. apr 2015

@hotelacka ahoj moja tak dnes 30DC a teplota 37,1.

zuzannaaa
16. apr 2015

@butterfly333 ahoj vydis na tomto chaos grafe niecon,.....🙂)))))))

butterfly333
16. apr 2015

@zuzannaaa nooo kedy bola ovu? Take dva poklesy som mala aj ja. No neviem či z toho niečo bude.

zuzannaaa
16. apr 2015

@butterfly333 ,,,,, este som nemala ... Testy silnejuuu cakam zajtra alebo pozajtra ... Ze bude

butterfly333
16. apr 2015

@zuzannaaa no nejak divne ti to tam skáče. Tak držím palce.

hotelacka
16. apr 2015

@butterfly333 Trošku pokles ale zatial nič hrozne, držiš sa hore.. držím pästeeeee!!! :D :D

dixieland
18. apr 2015

@rybkaa a baby ktoré sa vyznáte. Ahojte. prosím vás vedeli by ste mi poradiť? Čo si myslíte o mojom grafe? Zapisujem do 2 programov a jeden vyhodnotil ovuláciu na 4.4 a druhý až 10.4. Dnes som robila tehotenský test a negatívny. Ale nejak vnútorne som presvedčená,že som tehotná. (znie to možno divne,ale je to tak). Myslíte,že máme šancu? Teplota sa zatiaľ drží hore. Ďakujem za rady

vierkac
18. apr 2015

@dixieland Mas odsledovanu dlzku lutealnej fazy? Sledujes ine priznaky ovu? Ja by som povedala, ze FF je spravne. Ale aj moje telo tento mesiac teplotovalo divne. Keby sa nepoznam tak by sme snazenie predcasne ukoncili. Aj test 12dpo moze byt falosne negativny

rybkaa
autor
18. apr 2015

@dixieland ahoj, ja si myslim, že ovulka bola 24 dc. FF ti to vyznačil na 19 dc preto, že tam máš papradie zaznačené (inak najhoršia metóda sledovania ovulky - ale to je len môj názor, mám s tým zlé skúsenosti, odporučila by som skúsiť ovutesty aspoň pár cyklov, ak to teda nevyjde) a tiež nemáš zaznačený žiadny hlien, ktorý je veľmi dôležitý a podstatný pri určovaní ovulky. Aké mávaš dlhé cykly?

vierkac
18. apr 2015

@dixieland no bolo by zaujimave vidiet co by FF vypocital len cisto podla teplot bez ostatnych vplyvov. A u mna teda velmi pomaha sledovanie hlienu a krcka

dixieland
18. apr 2015

@vierkac @rybka Baby ďakujem vám za odpoveď. Priznám sa,toto je moje druhé meranie. A prvé bez duphastonu. Dr.mi ho nasadil od 15.dňa a tým blokoval ovuláciu 3 mesiace,až kým som sa tu na koníkovi nedočítala,že ju blokuje. 😠 ešte som sa ho na to spýtala a on ma vysmial. Sama som si ho vysadila a neberiem nič len femigard. A predtým som brala dlho antiku, ktorú som v septembri vysadila. Nikdy by som si nepomyslela, že otehotnieť je taká veda. Inak mám pocit, že 4.4 má pichlo v pravom boku. odvtedy mám v bruchu občas aktivitu ako pred menzes,ale nič,len taký biely výtok,čo som čítala, že by mohol byť príznak tehu. A viem, že by som mala sledovať aj ten hlien, ale buď ho mám málo,alebo sa naozaj nevyznám.

dixieland
18. apr 2015

Idem skúsiť ovplyvniť tabuľku tým,že vymažem to papradie. Mám už nakúpené aj ovu testy,tak ak sa nezadarilo, vysledujem podľa nich. Robila som aj teraz (okolo 4.4), ale vždy bola testovacia slabšia ako kontrolná. A pred antikou som mala cykly dlhé tak 30-32 dní.

dixieland
18. apr 2015

Nezmenilo to V tabuľke nič... Uvidíme. Otestujem ešte O dva dni (ak dovtedy nedostanem). Ďakujem za rady. Majte sa pekne a nech sa Vám zadarí!

vierkac
18. apr 2015

@dixieland No, aj ja som bola prekvapena, ked sme sa zacali snazit o prve baby, ze vkastne je to otazka 24hodin v mesiaci. Dost krute 😠 Ale ty vlastne fungujes normalne az teraz. To si pekne postupne zistis ako ti funguje telo 😉 Hlavne ze ovulka nabehla

dixieland
18. apr 2015

@vierkac Hehe,veru kruté. Keby si to uvedomím predtým, že sú to len 2dni v mesiaci,tak sa chránime inak a nie antikou.. Človek sa učí na vlastných chybách. Ako hovoríš - aspoň spoznám opäť svoje telo a možno sa niekde medzi tým zadarí. 🙂

vierkac
18. apr 2015

@dixieland urcite sa zadari! ja som brala HAK 7 rokov, cyklus mi nabehol tusim po 5 mesiacoch a potom sme sa snazili este 1,5 roka. Dnes clovek vidi vsetko inak. Nevadiii! Vsetko je tak ako ma byt 🙂

zuzka56
19. apr 2015

Ahojte, meriam prvy cyklus BT a kedže mam PCOS teploty skáču všelijako. Potrebovala by dom poradiť ci ovu bola ci ešte bude.
Ako sa Vám podarilo pridať sem graf cez FF?

sagap
19. apr 2015

Ahojte.prosím vás ako sa meria BT? Normálnym teplomerom?a kde to merať,ako dlho? A aká teplota je pri potencionalnom tehu? Dik🙂

vierkac
19. apr 2015

@zuzka56 hore vpravo je zalozka Sharing
Pod nou klikni na Get code
hned ta prva adresa je na zdielanie, skopirujes a zavesis sem 😉

zuzka56
19. apr 2015

@vierkac
get code som našla ale žiadny graf mi to neukazuje

vierkac
19. apr 2015

@zuzka56 pod
Your charting home page web address je v okienku adresa, zacina sa http://...
To skopiruj

zuzka56
19. apr 2015

@vierkac
kde to nájdem na ktorej stránke? Ja to nevidím

vierkac
19. apr 2015

@zuzka56 no vidis, som vedela, ze to najdes. 😉
No neviem ci uz mas po. Ja sledujem aj ine znaky. Este asi treba 2 dni vydrzat ako sa teplota vyvinie.

zuzka56
19. apr 2015

@vierkac
vyzeralo to beznádejne ale podarilo sa 🙂

zuzka56
19. apr 2015

@vierkac
som zvedava na teplotu zajtra, vcera ma pobolievalo podbrusko tak neviemci nebola ovu vcera. Iné znaky neviem ako sledovať. Ovu testy nekupujem zatiaľ.

ba81
19. apr 2015

Ahojte!dnes som mala mat ovuláciu a včera som to trochu prehnala s vínom 😁...je možné ,ze teplota mi stúpla namiesto toho aby klesla?prepacte za blbu otázku ...je to prvý mesiac čo meriam!