Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mawiya musis tam dat tacku jak v jedalni, kde budu davat spinavy riad, mozno sa chytia 😀
@adamnela krasne mas teploty,super ustalene,aj ja chcem,ved uz 2 cyklus beriem Inofolic 😀 tak snad sa uz ovu blizi,mala si aj hlienik,ze? 🙂 nech uz je taky pekny graf aj vitazny 😉
@paskolinka ja som mala teraz tiez taku silnu ms 😠 hroza,nech cim skor odide a nech sa uz nevracia 😉
@senta_sofia takze snazilkujete aj bez teplomera? ako si si zvykla na to,ze nevies co sa deje?netaha ta merat? mna teraz po ovu zvedavost budi uz pred budikom 😀
@mawiya ty sa nezdas s tym tvojim grafom,skackas si pekne,len sa doskackaj k tehu 😉
inak zienky ja dnes tiez taky podskok,len neviem ci preto,ze sme mali okno zavrete,alebo co 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
pekny dnik 🙂
@zuzulienocka77 ale nieee...pozri moj graf,to ja budem padat a padat a padat 😀 ty pekne ostanes hore 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
@jaja9891 noo pekne si si povyskočila 😉 . Dohodneme sa, že zostaneme obidve hore a budeme naraz rodiť a je to vyriešené. Môže byť 😉 ?
@jaja9891 ja praveze viem, co sa deje, ja som mala problemy po potrate a ked som drobca odstavila, ze som mala pocit, ze nemam ovulaciu, ale uz posledne dva mesiace mavam aj hlien, aj bolesti, tak sa to asi vracia do "normalu" 🙂 akurat meranim som si odsledovala, ze ovulujem (zrejme) az v den vysychania hlienu, ale inak to nehrotime, tento mesiac take pianko, milujeme sa, ked mame chut, nie som strnuta a nervozna, lebo rano bola 36,2 a urcite to bude dnes, tak musim muza pretiahnut hned vo dverach po prichode z prace 😀 a myslim, ze uz som sa viacmenej zmierila s tym, ze to asi take jednoduche nebude a na jar cupitam spat do prace 😉
@zuzulienocka77 rybka ma strankove dni dnes, cita na MK stranku za strankou ale pisat nemoze 😀
@senta_sofia no tak hlavne je,ze ovulujes a ono to pride,nemala by si mat problem s otehu,ked uz jedno babo mas,nie?aspon vies,ze otehu mozes a ako vravis,teraz,ked si viac v pohode,tak to mozno skor vyjde 🙂 ja tiez zvazujem,ze ked uz doberiem Inofolic a vsetky zasoby,tak skoncim s meranim,lebo ci chcem a ci nie,vplyva to tiez na mna stresujuco a my u nasich mame sukromie akurat v noci,o to viac to cloveka stve... nemam uz ani zasoby ovu testov,ostal mi 1 ks 🙂 tak asi to necham na zazrak a prekvapko 🙂 tiez som si aspon odsledovala,ze po tom vsetkom ovulujem,cyklus funguje,viem kedy mam priblizne ovu a dokonca cely cas som si myslela,ze ovu mam skor a teraz az viem,kedy asi je 🙂
@lienka3031 podľa mňa ovulka nebola na 10 dc, ale neskôr, aj ovu test si mala pozitívny až na 11 dc, teda aj ovu bola až potom, rovnako sa mi nezdá tvoj predošlý graf, tiež by som tipla, že ovu bola tiež neskôr...špinenie môže byť uhniezdenie
@jaja9891 no niektoré sú riadne divočiny. Joj keby šéfka vedela, čo pozerám 😀
@jaja9891 a teda neviem, niektore tie polohy 😨 vela by sa s tym nesplodilo 😀 taka c.7 je velice inspirativna, co vy na to velebnosti @senta_sofia ? 😀
@zuzulienocka77 a este poznamka pre zaciatocnicky, polohy 18 a 25 treba kombinovat s inymi 😀 aj ked teda, ako sa lepsie prizeram, pan je zrejme jogin a mozno tam dostal aj nieco viac ako jazyk 😀
@rybkaa ahoj rybicka, dakujem za radu!.. moze byt, ze bola neskor..uvidime, spinenie by ma moc netrapilo, lebo to mavam 1-2 dni pred mrchou..len toto bolo krvacanie a to som este nemala pred ocakavanou mrchou..no ved uvidime co sa z toho vykluje, mozno len telo potrebuje trochu oddych, lebo mu uz zacina sibat🙂 Ty ako postupujes??
@paskolinka no veru, Cecilko, takhle vobracene 😀 ja neviem, niektore su suce do gymnastickej pripravky 😀
@jaja9891 som taka zaujata tym, ze ci naozaj treba kombinovat tu 18 a 25 alebo je fesak len moc ohybny, ze som prehliadla 49 😀
@mawiya zlato vies ako, podstatne je, aby sa postavil tvojmu a kludne postaci, ak sa budes teda len bozkavat, hoci podla tvojho syna to nestaci 😀
@senta_sofia tiez rozmyslam ako to ten chlapik dokazal 😲
@mawiya myslim,ze u nas by aj muzovi trebalo injekciu 😀
@mawiya a daj manzelovi pred tym podpisat informovany suhlas, ak by sa mu nieco stalo pri tych akrobaciach 😀
@senta_sofia no veď totok. načo bozkávanie. A muž sa postaví, či jemu či čo 🙂 mám mladšieho hhhhhhhhhhh. neni som ja sprostá. načo by mi bol starý chlop. len raz som čítala o dvojici, ktorá sa zasekla a museli prísť zdravotníci a pichnúť injekciu, lebo žena chlopa pustiť nechcela. a tak si myslím, že pri týchto gymnastických kúskoch by sa nám to mohlo prihodiť. načo riskovať. 😀 😀 😀

@adamnela a tak ja tento mesiac tehotenstvo neočakávam. 😀 popri tom naťahovaní by to bol zázrak. a zázraky sa nedejúúúú. a hlavne až pred dvoma dňami mi synátor vysvetlil, že teda z bozkávania deti niesú 😀. takže keď už to viem, budúci mesiac budem praktizovať niečo iné ako bozkávanie 🙂
@zuzulienocka77 aj ja mám tento zlozvyk, hrýzť nechty a tak by som chcela mať krásne. ☹ len ja som si aj gélové dvakrát obhrýzla, čo už aj moja nechtárka chytila nervy 🙂 vraj to ešte nezažila. a tak čo mám zmrzlinu vyžierať?
@senta_sofia ach veď totok, ale vďaka bohu za to že som mama. Len keby som aj dnes nevyhadzovala s detských postelí špinavé ponožky, trenky, tričká a tak. proste tým mojím chlapom niečo také ako kôš na špinavé prádlo nič nehovorí. a 8 pohárov z detskej. za jeden jediný deň. 😀