Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ignorantka ahoj nič. Na 15DPO došla ☹
@leticia22 saakra...
@ignorantka ach ani mi nevrav ☹ 😒
Ahojte chcem sa opytat, ako sa ma spravne merat BT? Meria sa od prvého dna MS, alebo az na piaty den? Ja mam MS 7 dni...dakujem za odpoveď
@elly23 ahoj meria sa od prveho dna menzesu.ale niektore zeny meraju az po.zalezi na tebe. Vzdy rano predtym nez vstanes z postele najlepsie v ten isty cas.
@nevestienka ďakujem veľmi pekne 😉
@ejuska2586 hm....neviem. BT zostala na jednom bode...pockaj do vecera a ranna teplota zajtra napovie viac, drzim Ti palce
@ejuska2586 toto bude ms 😞
dnes, prvykrat v zivote, pozitivny tehu test! Druha ciarka ruzova, a ovulacny uplne pozitivny! 11 DPO... 😀 😎 😉 Teplota cca 37
@angela5 gratulujem 😉
@angela5 podarilo sa po dlhom snazeni???nam skoro po roku...aj si brala nieco?
@ejuska2586 myslim ze mrcha 😈
@veronika1603 nam po niekolkych mesiacoch (ale este som si neni na 100% ista ci som alebo nie som tehu). Brala som kyselinu listovu kazdy den, okrem toho B6, Inozitol, Vitamin E a vitamin D - obcas.
A tento mesiac pred ovulaciou som pila alchemiku, sypany caj a ovulacia mi prisla cca o 6 dni skor...
@angela5 myslim ze si mozes byt tehotenstvo ista...ciarka je slaba ale je ruzova a ovu pozitiv takze pohodka.
@veronika1603 😀 ved aj mam cely den zaludok ako na vode... ked mi bude den meskat MS si kupim digitalny 🙂 A ty si to kedy zistila ze si tehotna?
@angela5 12dpo...dva dni pred ockavanou ms...kupila som pepino a uz bola celkom pekna ciarka.na sa podarilo skoro po roku.ale pripadalo mi to ako vecnost...
@mausy21 Hej, uz mam od pondelka, zial ☹
Ahojte 🙂 meriate prosím niektorá z vás BT v ústach?Zaujímalo by ma aké mávate cca teploty v prvej fáze cyklu (teda od menzesu do ovulácie) a aké po ovulácii.Ďakujem
@angela5 no co?si tehu?
@veronika1603 ano dnes 18 DPO a ciarka rovnako silna ako kontrolna 🙂
@angela5 ojeeeee.super ✋👍✌💋
@lauritkatesty to co je toto prosím ta za zvýšenie 😮😮
@calmmeadow ahoj, ja si meriam v ústach... teploty pozri v grafe..
@ignorantka a nemohla byt az teraz ovulka ? Alwbo si testovala uz tento cyklus? Pripadne si robila tehu test.nevidim v tej aplikácii teploty
Porovnaj si a predchadzajucim ake mavas.ci az toto nie je tvoja poovulacna.
@lublub no pekny ovulacny graf.skoda ze uz na konci sa skazil

@leticia22 halooo? Tak co? Nic z toho?