icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaja9891
20. jún 2014

@mawiya veru peniazky by sa zisli,to teda hej,ze mi to nenapadlo 😀 ty si nejaka ostrielana 😀
@zuzulienocka77 no ja sa nad tym ani nepozastavujem,len som nechapala...akoze divne mi to bolo... ja uz si len poviem,ze niekto sa na moj ucet paradne bavi a idem dalej 😀 toto ma nerozhodi predsa... ako moj mm vravi,raz musi stastie aj na nas sadnut,ze zle sme si uz vycerpali...

afra
Autor odpoveď zmazal
kitulka
20. jún 2014

Caute babule. Ozyvam sa z dovolenky 😉 Je nam tu bombovo a hlavne, ze tu nie je brutal horuco a pofukuje vetrik. Najma drobec si to tu uziva. Dnes pred odchodom som este robila testik. Taky, co nebol po expiracii a aj na nom bola ducharina. Bol to Rapiclear. Baby zeby to predsa len isla byt pravda? Ja tomu asi ani neuverim....po skoro 3 rokoch...

kitulka
20. jún 2014

@afra krasna fotka! A este krajsie chlapciatko 🙂

kitulka
20. jún 2014
zuzulienocka77
21. jún 2014

@mawiya @qsenta_sofia @adamnela @paskolinka a ostatne kocky dobre ranko, tak ja som podla planu padla na hubu 🙄 http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862. Pekny vikend, dufam, ze slnecny

denisa87
21. jún 2014

Moj konečne výtazný grafík 🙂

kitulka
21. jún 2014

@denisa87 Jeeeeeeej, velka gratulka!!!! Tak to sme uz dve. Tak ktora bude dalsia?

kitulka
21. jún 2014

@denisa87 Ako dlho ste sa snazily?

denisa87
21. jún 2014

@kitulka super,gratulujem 🙂 a Od jari 2011 😖 vy?

janderka
21. jún 2014

@denisa87 jeeeej gratulujem 😉 na taky graf sa taaak dobre pozera 😵 Tak to musi byt obrovska radost, po tak dlhom case. Drzim silno palce!!!

Ja stale rovnako, teplota ustalena a nechce sa jej pohnut... Takze zatial cucim v kute, a cakam co bude 😅
http://www.fertilityfriend.com/home/4fd28f

sefova
21. jún 2014

@denisa87 - no krásné, gratuluju 🙂

micikatka
21. jún 2014

baby a co poviete na tento graf? :o(

micikatka
21. jún 2014

zabudla som graf

senta_sofia
21. jún 2014

@zuzulienocka77 nadej zomiera posledna 😉 mozno zajtra stupnes a to bude napinavy pondelok

senta_sofia
21. jún 2014

@micikatka neska sa posnazte, teplotka ti isla dole, mas tam poznaceny plodny hlien par dni dozadu, kto vie, mozno motyka vystreli 😉 ovu testy nerobis? a ake dlhe mavas inak cykly?

micikatka
21. jún 2014

@senta_sofia praveze robim a testy negativne :o(

senta_sofia
21. jún 2014

@micikatka tak potom ti nezostava nic ine, len cakat, ci nahodou ovulka nebude... teoreticky by z toho mohol byt este anovulacny cyklus

jaja9891
21. jún 2014

Ahojte zienky,ja dnes takto,si kreslim nejakeho konika so zaprahom 😀 ci co to 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
pekny dnik vsetkym 😉

senta_sofia
21. jún 2014

@jaja9891 dufam, ze modreho 😉

senta_sofia
21. jún 2014

@mawiya slnko zlate, ako? prsty este nesvrbia?🙂)

jaja9891
21. jún 2014

@senta_sofia ako inak 😀 modra je modra,darmo 😉 a na konci by mohol mat zelene plusko..

denisa87
21. jún 2014

@janderka Dakujem pekne,veru je to neopisatelna radost 🙂

mawiya
21. jún 2014

@senta_sofia no na hoblik ta teplotka. a ani nemam doma testy. ale neboj som testovala vcera a nic. aj ta teplota ukazuje ze nic. a buduci mesiac muzik bude na sluzobke akurat cez ovulku. no cele zle 😀 😀 😀 😀 ale neva, idem hackovat sovicky, maly chce dat ucitelkam. krasne usmievave vikendove dni prajem seckym dievcatam. 😀 😀 😀

mawiya
21. jún 2014

@denisa87 kraaaaasne. velka gratulka. 😀

mawiya
21. jún 2014

@jaja9891 ale ako pekne ty grafujes. hm hm hm. nech to skonci na zeleno 😀

mawiya
21. jún 2014

@micikatka ale hlienik a teplotka vyzera ako pred ovu. uvidis, mozno nemal len dostatok toho lh hormonu alebo sa ti jednoducho nevylucuje dostatok do krvi. uvidime. som zvedava aj ja, ale hlavne mas dovod snazilkovat 😀 😀 😀

mawiya
21. jún 2014

@janderka dievka moja nehovor, ze si netestovala. ja mat takuto krasnu teplotu, tak som uz po ocikani 3 testov. velmi drzim palcoke, aby to skoncilo zeleno

mawiya
21. jún 2014

@afra to je nadherne babatko. ani sa nedivim, ze chces este jedno. 😀 no ale tak co by sme cakali vsak? pekna mamicka, pekne babatko 😀 ako tie moje 😀 😀 😀 ale naozaj je nadherny. krasny vikendik

mawiya
21. jún 2014

@zuzulienocka77 micka ale ved to neni az nejaky tvrdy pad. to je len nebadany pokles. testovala si? pockaj zajtra vyleti hore.