Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ejuska2586 no podla mna je dnes, uvidime, či zajtra stupneš a budes hore. pripadne bola včera ale teplota zareaguje az o den neskor
@lauritka Dakujem. Mam pocit, ze bola vcera. V kazdom pripade sme vcera zamiesili, tak snad sa zadari. A ked nie, o mesiac skusime zas...
@ejuska2586 😵
@lauritka Mozno mas pravdu, lebo zas boli podbrusko a krize. A krcok stale hore a makky ako pera. No, som zvedava, co povie zajtra teplota 😉
@lauritka Teplota stupla na krasnych 36.8. Takze ovulka prebehla...
@ejuska2586 supeeer 👍
@lauritka Takto to teraz vyzera. Na zaciatku mesiaca boli vyssie teploty, ale to bolo kvoli tomu potratu podla mna, takze tie som moc neriesila...
@ejuska2586 Zdravim 🙂 Chceli by ste vyskusat tester? Baby si ho chvalia..ci uz tie ktore sa chcu chranit pre tehu ,alebo snazilky :- ) Stoji 9,60€
@graco02 Nie dakujem. A reklamy sem nepatria - ak chcete predavat, je tu na to bazar!
@ejuska2586 Dakujem 🙂 nechcela som narusit chod... 😵
A neviete nahodou ci by aj toto mohol byt este tehotensky graf hoci som este stale nemala IP?Neviem ci to musi byt vzdy.
@miriam111111 IP vobec nemusi byt vraj.
@ejuska2586 Vážne?Ani nevies ako si ma potešila.Uvidim este dalsie dni ako sa bude drzat teplota ale zatial ide stale iba hore.
Baby kde si môžem stiahnuť takýto graf a ako s ním mám pracovať každý deň si merať teplotu anako zistím kedy sú plodnr dni a kedy nie.
@helenhelen podla mna to je anovulak
@helenhelen mne to pripada na anovulacny cyklus.
@kotuliatko1990 Skus womenzone.cz alebo si stiahni do mobilubaplikaciu Fertility friend.
Prosim poradíte aj mne? Môj aktuálny graf. Vo stvrtok 17teho som mala druhu čiarku na ovu teste tmavšiu ako kontrolnú
Moze byt cyklus anovulacny napriek tomu, ze ovu test je pozitívny?
Posledne tri noci som musela vstat k malemu chvilu pred meraním BT. Ako velmi to ovplyvní meranie?
Dakujem vopred za odpovede
plus, mame v spalni chladnejšie ako predchádzajúce noci
@brisid Mas tam malo udajov. Aky je hlien dnes? Mas aj nejake bolesti? Teoreticky, ak bol pozitivny test vo stvrtok, mozes mat ovulku este dnes. Uvidis, ci zajtra stupne, alebo nie.
@mausy21 @ejuska2586 ja len nerozumiem baby potom tomu, že prečo som na 19DC mala tmavšiu čiarku testovaciu než tú kontrolnú+tie bolesti....
@ejuska2586 hlien mam stale kremovy. Krčok si nedociahnem 😀 mam kratke ruky
Bolesti nemam ziadne (tie nemavam vobec). Vlastne nikdy neviem kedy mam ovulku co sa tyka príznakov
@helenhelen ja som na tom rovnako, len bolesti som nemala 😀 aj ked ja ovu bolesti nemávam

@ignorantka teraz skúsim test až v sobotu 😉...a ďakujem za radu😉