icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
21. jún 2014

@mawiya haciku zdar 😉

maciatko115
21. jún 2014

@adamnela
@zuzulienocka77
@paskolinka
@rybkaa
hahaha dnes ma pobavila teplota ze 37,6 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
aaaaaaaaa no ze nechapem

maciatko115
21. jún 2014

inak zacalo ma to bavit,to meranie......ale zase v hlave a vobec mam take zmiesane pocity 😒
a manzelik len hlavou kruti,ze ake experimenty same robim.......no niekedy sa sama na sebe zasmejem 😉

zuzulienocka77
21. jún 2014

@senta_sofia
@mawiya vy moje optimistky 🙂. Ja az taka optimistka nie som, aj minuly mesiac na 10Dc kleslo prvy krat a potom to uz islooo do pekiel. Netestovala som, budem, ak teplota stupne.
Veru tak haciku zdar a sikovnej mamine tiez 😉

zuzulienocka77
21. jún 2014

@maciatko115 ze a nelezis ty doma v horuckach? To nie je mozne taketo teploty! To som este nevidela, dnes si netestovala? Kde sa ta druha ciarka schovava

janderka
21. jún 2014

@mawiya ale sak jasne že som nevydržala a testla v štvrtok, a veľké nič... Od vtedy sa cítim dosť mrchovo každý deň, tak preto už netestujem a čakám. Ak máš nejaký návod a tie sovicky tak hoď link, tiež rada hackujem 😉

maciatko115
21. jún 2014

@zuzulienocka77 no ved mi nieco hovor.....som v pohode akurat ze ma bolia prsniky a inak nic.......po praci ked pridem domov spravim test,ale nevidim to na nejaku dobru spravu........ 😖 😒 este som si aj teplomer vcera novy kupila a to iste 😕 ja som z toho ,,madar''.......nemam ist k lekarovi,ci co mam robit?

zuzulienocka77
21. jún 2014

@maciatko115 uvidis, ci pride MS, ak pride tak budes merat aj dalsi mesiac, mozno je to u teba normalne. A ked nepride, tak pojdes k doktorovi. Popripade ak budes mat aj dalsi mesiac vysoke teploty mozes zbehnut k doktorovi, co ti povie 😉

maciatko115
21. jún 2014

@zuzulienocka77 no uvidime,kazdy den budem informovat ci a ako 😕 😖

afra
21. jún 2014

@mawiya dakujeme 🙂 No ja som chcela vzdy velku rodinu. JA mam len sestru a nevychadzame spolu, takze som ako keby jedinacik ☹ , tak som vzdy chcela 3 deticky. SOm vdacna za to jedno, co mame a rad by sme aj dalsie, len dnes ma chytila taka akasi melancholicka nalada a mam chut sa na to vykaslat vsetko.

afra
21. jún 2014

baby ja mam stale od 9DC rovnaky ten ovu test. robim ho stale skoro o tej istej hodine. Ked ho spravim vecer, je bledsi. Je to OK?

micikatka
21. jún 2014

@mawiya
@senta_sofia tu su moje testy.

bapsi123
21. jún 2014

juj @mawiya bodaj by si mala pravdu, ale u mna to bez ovu nepojde. jedine, ze sa zavriem do chladnicky :D :D ...fakt neviem co to za mesiac 😒

bapsi123
21. jún 2014

@janderka @mawiya ..jj ten navod by sa zisiel 🙂..aspon si skratim tento svoj skackavy anovulacny cyklus ..ja som sice v hackovani zaciatocnik, ale snazim sa...ak by z toho nebola sovicka, tak mozno vznikne nieco ine 😀

jaja9891
21. jún 2014

@afra je to ok,aj v priebehu dna moze LH kolisat,ja som robila vzdy poobede,ale nie v rovnaku hodinu a raz bol slabsi,raz tmavsi,dokonca tento mesiac uplne slaba druha ciarka a zrazu v jeden den bum a pozitivny hned... treba len testovat,lebo je to nevyspytatelne 🙂 inak aj ja som chcela velku rodinu,mam surodencov,ale bratov,tak sestra mi vzdy chybala... no a teraz budem rada,ak budem mat aspon to jedno ☹ aj domcek sme si naplanovali s dvomi detskymi izbami a teraz sa bojim,ci v nom neostaneme samy :( aj mna dnes,uz vcera,chytila akasi melancholi a zlost a nervozita v jednom... kazdy okolo mna rodi,alebo je tehotny,je mi z toho tazko... manzelovi by som dala znovu chut zit a takto len prezivame.... dnes som 5 DPO a tolko veci som robila,zdvihala,tazkych,nervozita doma,mama od rana vyrabu ju a ty sa mozes snazit o nieco v takomto prostredi?asi tazko... v kutiku duse som verila,ze to vyjde teraz,ale dnes uz akosi prestavam verit...

jaja9891
21. jún 2014

@micikatka vyzera to,ze o chvilu by mala dojst ovu,ktory DC si?

senta_sofia
21. jún 2014

@micikatka ale tak tmavnu postupne 😉 ja by som to poistila neska

afra
Autor odpoveď zmazal
micikatka
21. jún 2014

@jaja9891
@senta_sofia dnes uz 19 dc

kitulka
21. jún 2014

@denisa87 My od konca leta 2011, vtedy som mala MA a od neho sa mi rozhadzal cely cyklus, nabehlo mi PCO potom a teraz sa mi konecne po Metformine ako tak zacal zlepsovat a snad to teda vyslo. Ja tomu stale nemozem uverit. Reraz sa tym uz nezatazujem, netestujem, uzivam si dovcu a v pondelok 30.6. som objednana na krv, tak potom uvidime, co bude dalej. Vy ste mali nejaky konkretny problem? Ci sa len nedarilo?

jaja9891
21. jún 2014

@afra ako vravis dom je dom,ale je to makacka a o nervy teda... prizemny dom s obytnym podkrovim,taky ani malicky,ale ani velky...akurat,..byvali sme samy v byte, v prenajme....ale ked som ochorela,myslela som,ze mi bude rodina oporou a vratili sme sa k nasim byvat a stavat hned vedla nich,no chyba,osudova.... nie len ze ma nechapu a nepodporia,este hlupe reci pocuvam a musim sa tvarit ako my je fajn....a co sa tyka domceka este,je nam luto,ked chodime po detskych izbach,alebo ked pride rec na deti,alebo nieco s tym spojene,vzdy sa zasekneme a nevieme sa tesit... moj mm to iste,najprv chcel svadbu cim neskor,na deti vraj bol este cas,nechcel a ked sa dozvedel o co ide,ked sa to vsetko zomlelo,tak sa uz z neho neviem vysomarit,niekedy mam pocit,resp. ja ho obvinujem,ze ani nechce,ze mu to tak vyhovuje,ze nema o to zaujem,potom mi je to luto,lebo vidim,ze aj on sa trapi a stale ten isty kolotoc dookola.... ja uz fakt nic neviem,stratila som sa v tom vsetkom...a ozaj neviem ako dalej,neviem si predstavit co bude,ked nebudeme mat deticky,moj mm je uzasny a dobry clovek,ale ci dokaze niest tu tarchu so mnou,hlavne,ked ja som z toho taka na nervy,neviem ci to ustojime... vela kriz sme zvladli,ale tato nas rozdeluje...a mozno nemam pochopenie ja pre neho....neviem... inak mas krasneho synceka 🙂

jaja9891
21. jún 2014

@micikatka a aky dlhy mas cyklus?

micikatka
21. jún 2014

@jaja9891 30 dnovy. min. mesiac bola ovu 19 dc, mesiac predtym bola cca 22 dc

jaja9891
21. jún 2014

@micikatka tak by to uz mohlo byt za dverami,mozno ani uplny vrchol nevystihnes... ale uz skusajte 😉

micikatka
21. jún 2014

@jaja9891 ved skusame uz od zaciatku cyklu kazdy druhy den. dnes sa neda, snubenec je v nocnej.

jaja9891
21. jún 2014

@micikatka tak to budete mat vykryte 😉

mawiya
21. jún 2014

@micikatka dievka moja ale ten posledny je dost pozitivny, nemusis zachytit vrchol 😀

mawiya
21. jún 2014

@janderka sovicky od oka robim, bez navodu, ale na zvieratka ti poslem navody v pondelok / pripomen sa mi. mam to vo svojom pc. celkom su jednoduche a superne. 😀

janderka
21. jún 2014

Ty si aká namakaná ked len tak od oka hackujes 😉 ja som zatiaľ len čiapočky robila, takže by som chcela niečo nové vyskúšať.

mawiya
21. jún 2014

@bapsi123 posielam ti do IP a aj ja som zaciatocnik. to su navody jednoduche