Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte zienky,ja dnes akosi skoro padam dole..... http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
hoci som skusala ci mera teplomer aj po pipani a zistila som,ze zapipal,ked som mala 36,8 a po pipani mi za par sekund nameral az 37.... ale beriem teplotu 36,8 kedze musia byt zachovane podmienky merania kazdy den... ale potom to nie je vobec spolahlive,potom je ten graf len taky orientacny,ked tie digi takto meraju.... 😕
@jaja9891 cykly mavam okolo 31, aj ked som myslela ze sa mi skratia po duphastone a inofolicu. Uzivam to druhy cyklus a ziadna zmena co sa tyka dlzky cyklu.
Zajtra pojdes urcite hore, to je este skoro na pad. Tym teplomerom tiez velmi neverim. Dnes som skusala merat teplotu v priebehu dna, ci nie je pokazeny ze furt mi ukazuje rovnaku teplotu a raz mi vyslo 37,4 a o kusok neskor 36,7...
Rano som robila tehu test a po hodine sa tam s velkou davkou fantazie nieco objavilo. Zajtra znovu testnem. Na fotke nieje vidiet nic, tak ani naprikladam
Ahojte partacky, dnes je tu mlkvo, samozrejme je to nedelou 😉 . Tesim sa na zajtra ako to zase ozije. Ja dnes ziadna zmena http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862 pekny dnik
@zuzulienocka77 ahojte 🙂 takze dnes moja teplotka 37,2........idem na krstiny,hadam sa cosi na mna nalepi-hehe 😀 paaa
@zuzulienocka77 pani napinava 😀 zajtra to bude este napinavsie, cakame na spravy @rybkaa @mawiya 😉
@afra uvidis, co zajtra teplota a mozno ze uz bola, len si nevystihla vrchol 😉 dufam, ze drahy vrchol vystihol 😀 lebo clovek nikdy nevie, kedy sa bicikovce hodia
@senta_sofia mi hovor, ani len o 0,01 stupna sa to nezmenilo, ani hore ani dole 🙂. Zajtra sa to rozhodne. A tie nase baby uplne na nas kaslu, a hlavne @rybkaa
@zuzulienocka77 ze, keby si aspon vikendove udaje do grafu hodila, ze by sme si to potajomky kukli 😀 ale ne, ona bude tajomna 😀
ahojte baby, som tu len na skok....mrcha mala dnes doraziť, ale nič....test som nerobila, počkám do rána, lebo krčok mäkne.....tak čakám 🙂
Ahojte kočky mam otázku ....pridávam foto môjho grafu a ovu testov .... keď vyšiel poz, ovu test tak do 24 hodín je ovulácia??? a podla grafu som už dnes po ovulácii či ako ??? lebo už som hneď ráno mala poovulačnú teplotu a včera na nesnažili akosi nebola možnosť :( je tam nejaká šanca na oplodnenie 😅
@witch393 ak sa nemylim, udavaju, ze po pozitivnom ovulacnom teste moze ovulacia prist do 12-36, niekde dokonca 48hodin, vidis to nasledne na teplote... tebe teplotka vyskocila riadne, takze zrejme ovulacia uz prebehla, takze ak ste na to dnes skocili, nejaka sanca tam je 😉
@senta_sofia skočili sme nato 18DC večer a 20 DC ráno 😅 tak dufam že sa to mohlo podariť...
caute baby. tak ja som si dnes zlomila obe nohy. lave chodidlo a na pravej palec nielen zlomeny ale aj vyklbeny. a kedze som upozornila na to ze sa snazime tak vsetko mi napravali bez umrtvenia a pri rontgene dali na mna dve dosky a tri vesty. ako naozaj. este aj z ctcka isli zobrat. ze keby nahodou. takze odo dnes budem lezat v posteli minimalne dva tyzdne. ale inak v poho. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@witch393 pokial bola ta ovulacia 21DC, co sa uvidi za par dni podla teplot, tak den pred ovulaciou je tak akurat 😉
@senta_sofia no isla som odprevadit deti na zastavku asi tak 30 metrov od domu. a tam pokazene schodiky tak sa mi jedna noha posmyka na kamienkoch, ta sa vytkla a zlomila mala kosticka a druhou som sa asi chcela zachytit a palec to schytal naplno. prosto stastie 😀 😀 😀
@mawiya zazalovat spravcu schodika a vysudit majland 😀 inak skore uzdravenie, budeme ti robit spolocnost 😉 ozaj a teplota ako?
@senta_sofia teplotka isla dnes o stupen vyssie. ale tak uvidime po dnesnom strese. inak krasa. isla som s deckami, ked som sa sterigala starsi bezal po muza mladsi ma kriesil a presli asi 2 minutky kym muz prisiel ale pre mna vecnos a okolo preslo asi 5 dospelych ludi a nikto nic. absolutny nezajem, co sa stalo, ci som oky alebo tak. ako fuj tito bystricania. co uz. inak nechapem ako ma muz doniesol domov, mam skoro dvojnasobok kil ako on, lubim hooooo.
Dobré ránko, prekvapenie sa nekoná 😒 http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862
@mawiya juuuj mojko, no ty si sa dokaličila!!! Dúfam, že ťa to veľmi nebolí ☹ Oddychuj
Pekný začiatok týždňa 😉
Baby poraďte mi ako si manuálne zadám, kedy bola ovulka, aby som mala tie modré čiary? Ďakujem
@zuzulienocka77 ides cez Analysis a potom Ovulation Override
@mawiya cim skor nech sa ti to vsetko da doporiadku. Ti ludia su teda otrasni ☹

@janderka ale sovicka je len kruh a idem hore a od oka ukoncim 😀 posielam ti do ip tie navody