Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte chcem sa opytat bt nemeriam lebo vstavam vseliako a nikdy sa neviem nastsvit :-\ no teraz som doma s vcera ma napadlo ze skusim len tak pre zaujimavost aj ked som dnes 26dc ... no a vcera som mala 36.1 a dnes 36.6 viete mi to nejak vysvetlit velmi sa do bt nerozumiem dakujem 🙂
@laauraa Z dvoch nameraných teplôt ti nikto nepovie nič. Potrebuješ aspoň 2 cykli sledovať, aby si vedela, ako sa ti správa teplota počas cyklu. U každej je iné rozpätie teplôt pred ovulkou aj po nej.
@zunajda Myslím si, že 27.11. si mala ovulku. Teraz už len čakať, ako sa teplota bude "správať" ďalej.
@ejuska2586
Vodnatý hlien som mala 20.11., v tom obdobi bol aj ako vaječný bielok. Tak mi to pride trošku neskoro. Škoda, že som nemohla merať 27ho...prišla som z práce o piatej ráno a ja meriam o pol šiestej. 😕
@zunajda Tak ono to nie vždy musí sedieť všetko na ovulku. Preto je dobré merať teplotu - tá ti to vždy potvrdí, kedy bola ovulka.
@ejuska2586 teplota mi príde nízka nato,že je poovulačná...alebo sa mýlim? Môže to byť tým, že meriam skoro ráno? Mávala som už aj vyššie.
@zunajda Tiež sa mi zdá, ale veď možno ešte stúpne. Uvidíš. Zatiaľ sa to javí tak, že ovulka bola, hoci teplota až tak nevyskočila. Ale akurát včera sa tu riešilo, že môže stúpať aj pomaly, tak uvidíš.
@ejuska2586 dnes zas 36,5...nechápem!
@zunajda Nevadí, zvýšenie o 0,2 stupna tam je, takze si po ovulke. To je najdolezitejsie...
@ejuska2586 teraz už len čakať, či náhodou niečo z toho bude 😉
@zunajda Uvidíš, ale zo srdca ti prajem, aby to vyšlo.
@ejuska2586 Jeeej ďakujem! Už sa snažíme cca druhý rok.Aj keď musím povedať,že sme zmiernili tempo.

@ejuska2586 gratulujem!
@lauritkatesty Ty máš aký názor na moje teploty...prečo sa držia na jednej teplote?
@zunajda jej ved to mas pekne vyrovnane.niekedy je taky hadik.neries a uz odloz teplomer 😘
@lauritkatesty Keby to bolo také ľahké 😕
@zunajda skus.menej sa budes stresovat
@lauritkatesty Ahoj prosim ťa vyznačilo mi to spravne ovulku?Pretože na ten 14dc som bola aj u dr a povedala že už je po tak može byť že ovu bola na 13dc?Alebo dokonca 12dc???Ďakujem
@suesue1983 ano 13 dc

@ejuska2586 supeeeer 🙂 len tak dalej