Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Caute, brali by ste do uvahy teplotu po 5 a pol hodine spanku? O pol 6 rano 36.8 normalne meriam o 7mej. Vcera bola 36.7.
@zuzanita123 Podla mna kludne ber. Ja som mavala aj 3 hodinovy spanok a teplotu mi to neovplyvnilo.
@laura_pausini Uvidis zajtra, ak skoci naspat hore, pokles nic neznamena, ak sa teplota nevrati, ovu mozno nakoniec nebola
Viete mi poradit kedy si mam merat bazalnu teplotu ked sa pocas spanku niekolkokrat prebudim? Mam si merat po prvom prebudeni (ten cas je samozrejme vzdy iny) alebo az ked riadne vstavam (do prace) v tu istu hodinu? Dakujem za odpoved.
@wall77 musis merat po prebudeni v tu istu hodinu.inak to nebude mat zmysel. Ked sa budis pocas spanku,je to ok.hlavne aby nebola fyzicka aktivita.ale cas merania musi byt dodrzany
@lauritkatesty dakujem za odpoved.. nebola som si ista ci hned po prvom prebudeni alebo vzdy v rovnaku hodinu..
@evicka2016 mne sa tam cosi mari
Prajem Vám všetkým šťasnté a veselé Vianoce plné šťastia, zdravia, lásky a rodinnej pohody. A do Nového roku prajem snažilkám, aby sa im čoskoro zadarilo, tehuľkám, aby sa nič neskomplikovalo a išlo tehotenstvo naďalej tak, ako má a maminkám, aby detičky poslúchali a robili im radosť.
@tyxoe myslim.ze bola az 21dc a dnes si len 6dpo.na mrchu je este tyzden cas
@lauritkatesty och to vazne? :-\ no super tak stale som mala 27,28dnove cykly no uvidime
@tyxoe no niekedy sa moze ovulka posunut.
@lauritkatesty zacala somnbrat macu tak mozno preto
@cica1650 ahoj, kde a o kolkej si meras teplotu?
@zuzanita123 kazde rano okolo 6:00-6:30 a v ustach pod jazykom
Teploty pod jazykom zvyknu byt vyssie ako vaginalne ale neviem ci az takto, to by ti vedel skor poradit niekto kto meria pod jazykom, drzim palce...
@cica1650 odporucam merat dole.bude to presnejsie.zatial za to tvari anovulacne
@lauritkatesty alebo niekto kto sa v tom vyzná..
Ahoj, chcela by som ta poprosiť o názor.
Dnes ovu test pozitívny ale teplota už je na 36,3, to už je asi poovulacna či sa mýlim?
Velmi pekne ďakujem za názor.
@tuqanqa super.ale este nemas po ovulke.to je maly vzostup.predpokladam že poriadne stupne tak za dva dni
Teraz hlavne snazte
@muska251 dnes mozes byt 8-9 dpo. lebo uz sa drzis hore. ovulka mohla byt 20-21.12
a robila si testy kazdy den ???
@lauritkatesty skoro každý deň,niekedy aj 2-3x za deň .No nechám sa prekvapiť čo z toho bude či ms alebo vytúžené tehu.
@muska251 a nemala si ze skoro rovnake ?? alebo necikala si uz rano na testik ?
@lauritkatesty niektoré boli rovnaké,niektoré občas silnejšie a 2 boli silné ,ale ani jeden nebol úplne silný tak ako kontrolná čiarka.Testovala som medzi 10:00-20:00.
@muska251 no niekedy sa stane, ze sa nevystihne uplny vrchol. zatial meraj dalej, ak sa to stale bude drzat, tak je to potom ovulacny graf s neskoršou ovulaciou

@evicka2016 Pride to uz coskoro, treba tomu verit