Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritkatesty mohla by som ti to poslat na nejaky mail, by som to odfotila, lebo sem to z tel.nevložim :(
@lauritkatesty
odbery ako su pod sebou boli robene 2DC, 14DC a 23 DC
PROG. EST. FSH LH PROLAK. DHEA TST AMH
1,6 123,2 7,25 10,20 4,07 5,55 1,09 4,51
2,42 162,3 7,83 16,55 ** ** ** **
2,42 285,8 7,10 13,54 ** ** ** **
@lauritkatesty poslala som Ti vysledky, poslem ti aj ake su hodnoty v jednotlivych fazach, myslim rozhranie ?
@chrobaaacik tak z toho tiez nie som mudra.. nemaš tam normu ?? ze kolko ma byt ten progesteron vo folikularnej fazi ?? nemam čisla v hlave.
@chrobaaacik no aano treba to porovnat, kukni na ten posledny udaj progesteron.
no ak to prve je progesteron tak sa vôbec nezvyšik hmm
@lauritkatesty to prve je progesteron vo folikularnej, pod tym 14DC a pod tym 23DC, lenze pozeram teraz detailne vysledky z labaku a k tomu odberu 23DC napisali duplicita a ze hodnota je len odpisana=rovnaka ako bola zmerana na odbere 14DC, lebo nemerali to znovu, lebo poistovna to nezaplati, preto hodnoty progest. su rovnake 14Dc aj 23DC...no pochopis toto ?
@lauritkatesty posielam normy hormonov :
PROGESTERON : folik. 0,6-4,7, ovulacia 2,4-9,4 a lutealna 5,3-86
ESTROGEN : folik. 98-571, oluvka 177-1153 a lutealka 122-1094
FSH : folik.3,5-12,5, ovulka 4,7-21,5 a lutealka 1,7-7,7
LH : folik. 2,4-12,6, ovulka : 14-95,6 a lutealka 1,0-11,4
AMH mi vyšlo 4,51 a rozmedzie pre moj vek je 0,77-5,24
@atikab
@lauritkatesty
@madi727
@bienennest baby ja som to nevydrzala uroobila som si poobede test co myslite?bluznim?
no aj ja vidim nejakého dušika, silno drzim palce 😉
@lauritkatesty tak to uz ked ty povies ze vidis :D tak to musi uz vyjst
@tyxoe vyskusaj o 2dni znovu..mal by zosilniet..drzim palce..neboj raz musia prist aj dobre spravy po tak dlhom cakani
@bienennest uz zle ani nechcem ☹ chcela by ssom vyskusat este z ranneho zajtra ci bude lepsiie nieco predsa tho by malo byt 12dpo ...ale vidim tam nieco ruzove ☹
@tyxoe urcite vyskusaj..daj potom vediet
@madi727
@bienennest
@tyxoe som sklamana cakala som viac ☹
@tyxoe no este keby bola teoreticky 22dc 😵
@lauritkatesty ako coo ovulka?tho nemoze byt uz. Pred 22mi doktoor nasiel ovulacny hlien...ci co myslis?
@tyxoe ovu hlien moze byt aj tyzden pred ovu 😀
@lauritkatesty ahoj chcela som sa ta nieco opytat..23 mi skoncila ms ktora trvala len 3dni...
a dnes uz citim od rana vodnaty vytok nedavno som bola na wc a bol bleducko ruzovy... mozem mat tak skoro ovulku?? tento mesiac neberiem duphaston
@kotatko1232 vieš čo teoreticky.. ale to by trebalo potom potvrdit aj meranim BT.. ale mozu to byt aj dozvuky ms a nastup estrogenu, mozno zvyšena hladina, tym padom aj hlienik, aj ja mavam taky niekedy tesne po ms..
@lauritkatesty .ano??podla apky mi ovulka vychadza na 7.2
ale skusim si teda kupit ovu testy.
@kotatko1232 tak appka nevidi do tvojho tela 🙂
jasne, ak maš podozrenie, treba skusit testy.alebo potom merat BT

@chrobaaacik no a progesteron ti aky vyšiel, kedy bol vlastne odber ?
tak ale neviem, dnešna teplota je celkom zaujimava 🙂