Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mawiya ajajaj dievca zlate... to sa ako moze take nieco podarit 😨 ? este ze ruky ti ostali cele a mozes hackovat 😉 skore uzdravenie prajem a dufam, ze to velmi neboli... 🙂
@zuzulienocka77 kym tam nie je L, M, H, je to v pohode 😉)
@rybkaa a ty uz nenapinaj, fotka testu, aktualizovany graf, sup, sup, sup 😀
@mawiya vies to, to ma neprekvapuje, ludia su dnes krepi, kazdy sa radsej otoci na druhu stranu, aby nevidel, este ze deti boli s tebou, lebo kebyze nemas mobil pri sebe, no neviem neviem, kolko by si tam cakala ☹(
@senta_sofia to bude najneskôr zajtra, lebo už mi idú vaječníky vyskočiť 🙂 Pekne som si grafík upravila? Šikovná som 😉
baby no ja som z tej rybky ( @rybkaa ) nervozna, ani na robotu sa neviem sustredit 😀 a ze ani netestovala vcera??? vsak to je viac ako podozrive, nieco tu neni v poradku 😀
@paskolinka mi hovor, zachvilu tu maly zacne nervacit, ze chce ist von a som v prdeli 😀 podla mna rozobera ten clear blue test, aby nam to ukazala, ako vypada rozobraty pozitivny
baby moje, nohy v teple a kľud 🙂 prekvapenie sa nekoná, dnes to vidím na 1 DC, ešte len trošku špiním, ale pobolieva ma už bruch, teplota ide pomaaaly dole, na teste prázdno, Bruchala si umyl zuby, bo je belší ako biely 😀 včera som ani nemerala, bo sme mali dni mesta, tak som bola na tokajskom vínku, keďže som už vedela podľa digitestu, že z toho tento mesiac nič nebude, tak sme si dali trochu do nosa a meranie ráno nemalo význam 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
Ahojte koceny moje. Som v robote, takže ktora si chcete kuknut môj graf, tak si ho najdete 😉 No v nedeľu som nemerala, lebo sme mali v sobotu grilovacku a dnes, ked som odmerala, tak som skoro odpadla, keď som namerala 37,8 😕 😕 Je pravda, ze som v noci zle spala, mala som zimnicu a preto som dnesnu teplotu discartla. Mala som aj mierne zvýšenú telesnu teplotu rano, ale tu uz mám v pohode. A do toho ma uz 3 krát od rána prehnalo, takže veselo a teraz vôbec netuším, či vlastne ovulka prebehla..
@kubisova no takže u mna veru vôbec netuším, ale u Teba sa to už blíži si myslím 🙂 @mawiya tak teda to ma mrzí, že si takto dopadla ☹ No moja skoré uzdravenie, nech si čím skôr fit.. @ rybkaa a Ty čo nás tak strašne natahujes? Davaj rýchlo o sebe znat..
@adamnela no ty si dopadla presne tak ako ja. Tiež som mala teplotu a nevedela som, či a kedy prebehla ovulka, ako na potvoru. Tak už iba podľa luterálky zistím kedy presne bola. Ale od ďalšieho mesiaca by som chcela začať používať ovulačné testy, nech je sranda 🙂
Ahojte zienky,vidim,ze to tu mame zaujimave 😕
@rybkaa ta co sa to deje s tymi tvojimi testami?podla mna cakaju na dovolenku 😉
@afra no super,dockala si sa pozitivneho testu,ale mozno tam plavci vydrzia,ved ovu je za dverami,poistili ste si to pred odchodom?nikdy nevies 😉
@zuzulienocka77 ako sa citis,kedy by mala/nemala dojst ms?
@adamnela hlavne,ze sa uz citis ok,mozno aj ovu bola a vystihli ste ju?mala si krasne teploty,moje su rozhadzane odkedy beriem inofolic... cudne,prvy cyklus krasny a potom inofolic asi nespravil dobre.... uz dalsi nekupujem
@mawiya och moja zlata,co sa ti to stalo??? ☹ skore uzdravenie,dufam,ze ta to velmi neboli
no a ja vyzeram takto,skacem si hore dole http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
nejake mam rozhadzane teploty,odkedy beriem Inofolic...hmm.... vikend sme sa s mm prehadali,ale konecne asi zo seba dostal vsetko co ho trapilo za posledny rok a pol a snad to uz teraz ustojime... keby sa uz zadarilo.... rozmyslam,ze skoncim s meranim od dalsieho cyklu,alebo neviem.... ten moj digi teplomer meria ako sa mu chce 😉
pekny dnik zienky
@afra na jednej strane super, ze mas pekny pozitívny testik, ale na prd, ze nebudeš mať s kým ovulovat :-/
@zuzulienocka77 no to je tak veru. Čakám na ovulu už poriadne dlho a keď uz ma možno prist, tak sa to ani nedozviem :| No som zvedavá aká teplota bude zajtra..Dúfam, že normálna..
@jaja9891 no moja uz zasa prichádza kríza a teplota pomaly stúpa ☹ Zatiaľ mam len 37,2 tak som zvedava čo to spraví do vecera..Joj bože zákon schvalnosti.. A inak Tvoj graf je náhodou celkom pekný..A čo sa týka tej Vašej hádky, tak aspoň ste si vsetko čo vas ťažilo a trápilo v tom afekte vykricali a teraz už musíme veriť, že bude dobre.. 🙂
@jaja9891 dnes som asi 12DPO, takže buď zajtra alebo v stredu, ale asi zajtra, už ma aj bruško bolí, vaječníky mi idú vyskočiť.
Neboj, tebe to pôjde už len hore a budeš sa pekne držať až sa z toho zozelenie 😉
@jaja9891 testy sú ok, to len ja som nemožná, zas som čakala na zázrak a ten sa nekonal.... tak neviem, rozmýšľam, že kúpim gynex, v auguste - resp. po ďalšej ms pôjdem k dr. na preventívku, tak uvidíme čo sa deje a prečo sa nedarí, nech dačo robí so mnou alebo čo...sa aj bojím, či sa dačo po tom mojom MA nepokazilo vo mne, cyklus síce funguje, aj ovulujem aj všetko ok, len sa nedarí aj keď triafame načas...asi je to v hlave....my sme sa s mm v sobotu tiež povadili, aj ma to mrzí čo sme si povykrikovali aj čo, ale aspoň máme jasno...on si totiž myslí, že ja stále ešte milujem môjho bývalého, ktorý sa zabil, že ho neviem dostať zo seba, ale to už dávno nie je pravda, neviem ako ho to aj napadlo...a tiež si myslí, že ho viním za to MA, lebo som chcela, aby prestal fajčiť, čo sa mu nepodarilo, síce dosť obmedzil a doma ani nikdy keď je so mnou si nezapáli, ale viem že v robote alebo s kamarátmi na pive hej, možno aj tam je nejaká príčina, ale rozhodne nehádžem vinu na neho, príčina mohla byť iná, to sa už nedozvieme a nemá význam sa obviňovať....potom som už aj plakala, že asi som ja tá vadná, že sa nedarí, že dačo je zle a že mu neviem dať dieťa, po ktorom tam tak veľmi túži a ja tiež....proste na prd víkend ☹
@afra no podla mna to je predzvest bliziacej sa ovu,ja takto citim ovu,moze ti prist coskoro,vobec nemusi cakat do 48 hod.,my sme minuly cyklus mohli len 4 dni pred zvysenim teploty a videla si aky som mala test,mozno s atam aj nieco dialo... takze uvidis 🙂 ale aj to,ze ovu prebieha je uz vitazstvo 🙂
@adamnela hmm...mozno nejaka crevna chripka,je to na potvoru,clovek vyckava ovu a potom sa vsetko pos... ale bude dobre,drz sa,rychlo sa vyliec,mne pomaha smecta ... no a hadka bola hrozna,ale moj mm je povaha,ktora vsetko dusi v sebe,tak snad sa mu aj ulavilo,aj ked ma boli co povedal,ale viem,ze toho so mnou tento rok zazil vela... snad sa coskoro zadari ten maly zazrak,nam vsetkym 🙂
@zuzulienocka77 kiezby si mala pravdu 🙂 no potom stresujucom vikende veru neviem 🙂 ale no,este mozes stupnut,alebo ms nedojde... nech sa to uz tu rozbehne s tehulkami
@rybkaa presne ako vravis,hrozne veci sme si aj my vykricali,vsetko mozne...ja sa stale obvinujem,ze som ja na vine,ze nemozem dat mm dietatko,ktore tak velmi chce a tazko sa s tym zije a myslim si,ze psychika je na vine,pretoze lekari ma rok deptali,strasili,najhorsie scenare a teraz aj ked si to mozno neuvedomujem,ale podvedomie robi svoje,aj moze to byt tak aj u teba,vela si si prezila,dokonca MA,tak je to narocne spracovat,musi to byt strasny zazitok a mozno ta aj strach z toho co bude dalej blokol....ja sama take reci neznasam,ze byt v klude a podari sa...to zatial nedokazem,ale asi to bude ta spravna cesta,ked ju tolko zien ospevuje.... urcite je len niekde nejaky maly hacik,hlavu hore,ked s apodarilo 1x,podari sa opät a uz so stastnym koncom,uvidis,na dovcu neber testy,teplomer,uzite si ju,vypni a uvidis,bude dobre 🙂 drzim vseeetky placeky 😉
@rybkaa ach jaj... neobvinuj sa, mozno fakt len prilis tlacite na pilu, naozaj mnohym sa podarilo dieta az vtedy, ked sa na vsetko vykaslali 😉 a posli mi do IP adresu, ja gynex mam, este na tych 21 dni tam urcite bude, vyskusas a ked tak, potom si kupis, nechcem za to nic, ja som ho chcela vyhodit
@jaja9891 ale ja sa neponáhľam, je vás tu dosť, čo si to zaslúžite viac ako ja. Ja už jedného miláčika mám a počkám si na druhého. Doprajem to hlavne tebe a rybke a žienkam, čo ešte nemajú dieťatko. Už som si rezervovala ovu testy a budem sa zabávať, len dúfam, že aj mm sa bude chcieť zabávať 😀
@rybkaa ja som si uz naozaj myslela, ze sa vam tento mesiac zadarilo 😒 ale zase vsak sa vobec nesnazite tak dlho, nie je dovod na paniku ani na hadky...ono je to podla mna choroba dnesnej doby, ze chceme mat vsetko pod kontrolou, naplanovane a ked to nejde, tak panika a robte so mnou nieco... ja ani velmi neverim tomu, ze pri snazeni treba prestat kopletne pit, fajcit, dat sa na vegetarianstvo, tancovat brusne tance, uzivat kyselinu listovu, pit alchemilku a ja neviem co este. ked sa dlhsie nedari, jasne clovek skusi kadeco... ale stale si myslim, ze to "medzi nebom a zemou", co nevieme ovpyvnit, je najpodstatnejsie - preto sa niekomu zadari na prvy sup hoc aj v alkoholovom opojeni a niekomu to trva dlsie 😉 inak ja mam ist v auguste tiez na preventivku, a len tichucko dufam, ze ma dr. necha na pokoji a nebude chciet do mna tlacit nejake lieky alebo co. nejako citim, ze potrebujem teraz pauzu od vsetkeho, mm som chudaka dotlacila na spermiogram (snad uz nema traumu 😀 ), chodila som na krv, bola som na operacii... no proste bolo toho dost a potrebujem klud 😉 a popri tom som sa rozhodla, ze sa budem trochu vzdelavat, tak mi dnes moj drahy mm objednal z amazonu knihu o tej naprotechnologii - to je relativne novy smer v gynekologii, ktory hlada priciny poruch plodnosti pomocou sledovania cyklu, tak som zvedava co sa dozviem 🙂
@senta_sofia sa rozumie, tak vas vsetky potom vykurirujem, ze budete dvojicky rodit ako na pase 😀

Dobre ranko vcera som sa sem nekukla malu sme vyletik dnes dozeniem....@adamnela ako si na tom ja stale nic http://www.womenzone.cz/uzivatelka/kubisova2 teplota klesa a klesa