Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@winnky1 14 dc potom uz sa to dvihlo a drzi aa hore
O ktorej merias
@lauritkatesty 5:15 ráno cez Nakoľko cez týždeň chodím skoro do prace. A mam budik aj cez vikend na 5:15. 🙂Som rozmyslala ci nie 11 dc. Dik
@winnky1 nie, lebo 36,9-37 maš predovulačne. preto sa pytam, lebo ich maš dost vysoke vššeobecne. štitnu zlazu maš vyšetrenu ?
@lauritkatesty myslis,že to môže byť zapricinene štitnou?
@winnky1 no nemusi, ale moze. kazdopadne ak śa snazite, tak je dobre si dat vysetrit aj stitnu zlazu.
Baby, takže pred ovu teplota klesa a v den OVU potom zase stupne??
@kaki221 podla mna to vyzera na 02.02.. teda 13.den.. vtedy sa ti predsa nahle zvysila teplota pokial to spravne vidim.. taky pokles teploty v druhy den po ovulacii nieje az taky zriedkavy, ovulacia sa potom berie ako posledny den s nizkou teplotou.. v kazdom pripade to nehra az taku rolu.. dolezite je, ze si ovulaciu mala 🙂
kto mi poradí? Moze byt toto priebeh prebehnutej ovulácie? Teploty takto:
36,4 - 36,1 - 36,3 - 36,5 - 36,3 - 36,3 - 36,5 - 36,4 . Dnes som 14 DC. Nerozumiem tomu. Pred kyretazou som mala teploty cca o 0,2 stupna vyssie. t.j. predovulacne 36,5 a poovulacne 36,7 - 36,8.
@lenka_vi1 nie je. este neprebehla.. treba merat dalej a cakat.
@lauritkatesty no som zvedava, inak tam kde bola 36,1 a hned 36,3 bol aj priesvitny vytok tak som si bola viac nez ista ze to bola ovu, no len tie dalsie teploty ma velmi nepotesili. Dakujem, budem merat dalej snad sa coskoro dostavi.
@lenka_vi1 no ale nezvyšili sa aj pred tou hodnotou 36,1 si mala 36,4.. stale sa to mota okolo tych36,3-36,4 .. nie je tam viditelne dvojfazove zvyšenie.. a ked si aj poovulačne mavala vyššie. tak si myslim, že ovulka este len bude.-
@lenka_vi1 Pozri, ako to skákalo mne. A priesvitný výtok som mala takmer celý cyklus - striedal sa s krémovým. A dnes som sa konečne dočkala mrchy - na 41 deň od kyretáže.
@ejuska2586 hm, tak potom estelen pride...vdaka za graf, ten moj bude asi to iste ako tvoj... no prva mi prisla na 29 DC, uvidime tento mesiac kedy sa jej uraci. Zajtra 15 DC a uvidime ci klesne teplota. Pozeram ze tebe 2x prudko klesla.
@bienennest ďakujem....len sa mi to zdalo na ovulku dosť skoro...väčšinou ju mávam na 18 alebo 19 dc 😉
@janulino nemeška ti. si len 10 dpo... testla by som zajtra alebo pozajtra.
ovulacia bola 20 dc
@lauritkatesty doteraz som mala stale 28..naposledy 30 vtedy mi neskalo teraz vobec netusim ci mam pocitat 28 alebo 30..ach..☹ uplne som z toho zmätena..dnes mam presne 30DC.. 😕
@janulino no to nie je podstatne kolko si mala doteraz 😉 vzdy moze prist cyklus, ked sa ovulacia posunie. dlzka cyklu vzdy zalezi ododna ovulacie.
ta druha faza od ovu po ms byva konstatna - 12-14 dni.
ak by bola menej ako 10 dni, uz to moze byt problem.
a kedze meriaš. tak to uvidiš presne.
pocitaj to oddodna ovulacie. +14 dni.
@lauritkatesty dakujeeem 😇uz som z toho mala hokej 😔nestastna som uz zo seba 😢
@janulino nemusiš. graf maš zatial pekny ovulačný 👍
@lauritkatesty ahojky, ja pokracujem takto..takze ovulka nebola, co uz bolo zrejme aj z odberu na 14DC, kedy gynekologicka zahlasila, ze teoreticky idem do ovulacie...keby nemeriam, tak ma presvedci ze ovulka urcite bola...ten narast bol len vdaka progest.kremu, kt.som uzivala..po vysadeni zase vidno pokles...takze nedostatok progesteronu je isty...
@chrobaaacik jj graf to potvrdzuje čierne na bielom

Ahojte,
Pridávam sa do skupiny 😉 začala som si merať BT minulý mesiac. Keď som si merala v lete prvý mesiac zostala som tehotná no bohuzial skončilo to MA. Tak sa pokúšame opäť 😉 chcela by som vás poprosiť o názor,či na tomto cykle vidiet kedy prebehla ovulacia a kedy:
1-4 menzes
5 d - 36.9
6 d - 37.0
7 d - 36.9
8 d - 37.1
9 d - 37.0
10 d - 37.1
11 d - 36.8
12 d - 36.9
13 d - 37.1
14 d - 37.1
15 d - 37.3