icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kotatko1232
28. feb 2017

@tyxoe a uz 2 den pijem caj ALCHEMIKA a Ms je uplne slabucka..co ja som mala aj 4-5 dni a.dnes 2 den a je uplne slaba

piacere
Autor odpoveď zmazal
lauritka
1. mar 2017

@piacere no podla mna skor meškanie ovulky ak si chora a tym padom by sa posunul aj cyklus

piacere
Autor odpoveď zmazal
lauritka
1. mar 2017

@piacere aj si merala ?? a kolky si dc ??

piacere
Autor odpoveď zmazal
lauritka
1. mar 2017

@piacere hmm zaujimave, jedine zeby ta priznaky nejak oklamali a ovu bola o par dni neskor ?

piacere
Autor odpoveď zmazal
lauritka
1. mar 2017

@piacere a planujete bábo ?

piacere
Autor odpoveď zmazal
veronika1603
1. mar 2017

@piacere tak skus test aby si bola kludna.ja som 3mes po porode a tiez rozmyslam aku antiku si dat lebo spoliehať sa ze vsak davame si pozor,sa neda.niekedy staci kvapka a to prave vtedy ked clovek neplanuje.skús ten test a daj nam vediet

elly23
1. mar 2017

@piacere chranite ako,beres hak? Lebo na tie maju atb vplyv, znizuju ucinnost

piacere
Autor odpoveď zmazal
nikus071
1. mar 2017

@lauritka to som znova ja :D mala by som jednu otázku 🙂 čiže ak mám 1DC 36,7 teplotu, tak DPO sa počíta odvtedy, kým bt sa nevyšplhá na tú teplotu 1DC, čiže 36,7? to znamená, že už prebehla ovulka? správne to chápem?

lala1501
1. mar 2017

@nikus071 po ovulke by si mala mat 3 dni po sebe vyssiu teplotu ako poslednych 6 teplot

nikus071
1. mar 2017

@lala1501 super, už som pochopila 😉 ďakujem ti veľmi pekne

lauritka
1. mar 2017

@nikus071 tak presne, tri zvyšene potvrdia ovulku, pozri si moje grafy v blogu 😉

winnky1
1. mar 2017

Baby u mňa to vyzerá tento mesiac takto. Predpokladám,že som 2dpo🙂

lauritka
1. mar 2017

@winnky1 pekny vzostup 🙂

winnky1
1. mar 2017

@lauritka verím,ze sa to tento mesiac podarilo 😉

darling16
1. mar 2017

Baby, keď je tehu, v zásade musí byť BT zvýšená? BT mám 36,45 a som tri dni po MS, ktorú som mala normálnu ako vždy. Už pred MS mi bolo zle, bola som strašne unavená, ale ostalo mi to - zaspávam postojačky, točí sa mi hlava, pichá ma v podbrušku, chodím často na wc (hlavne, keď ležím na bruchu), mávam návaly tepla... Ale test zatial nič neukazuje. Myslíte, že to môže byť tehu aj ked BT nie je zvýšená??

tyxoe
1. mar 2017

@kotatko1232 mne alchemilka nepomaha na boleesti uz vsetko som skusala...a. inak ako sa citis

ejuska2586
1. mar 2017

@darling16 Ahoj. Je mi to luto, ale urcite to nebude tehotenstvo. Hladala by som pricinu inde. Pri tehotenstve musi byt aspon 18 dni za sebou zvysena bazalna teplota.

kotatko1232
1. mar 2017

@tyxoe ahoj.no mne to pomaha iba ze ju mam slabucku ..inak stale som ju mala taku ze ked som sedela a potom sa postavila tak ako keby som pustila vodu tieklooooo.a teraz ani neviem ze ju mam 😉 a ako sa citim hmm no som trosku smutna ze dosla mrcha aj ked teplotka bola 14 dni pekne hore.....
A ty?? ako?

kotatko1232
1. mar 2017

@tyxoe a ohladom tych bolesti tak nato mam moju polovicku.ked vidi ze sa trapim tak mi pomoze..stiahne ma do spalne a .....🙏 😇😅

tyxoe
1. mar 2017

@kotatko1232 pozdravujem 😀 ten moj nedokaze ani namna pozriet ako sa trapim..bt teraz nemerame a cakame kedy sa rozbehne iui..po hysteroskopii doktor navrhol dalsie riesenia...tak snad tento cyklus by nam uz

tyxoe
1. mar 2017

@kotatko1232 mohol dopriat

kotatko1232
1. mar 2017

@tyxoe tie 3 znaky znamenali ze sa modlime😉

tyxoe
1. mar 2017

@kotatko1232 🙂 treba vo viere je sila😇

kotatko1232
1. mar 2017

@tyxoe no niektory su taky chlapi..ale ja dakujem ze moj mi pomoze ...a ked to nepaha tak ma dopuje liekmi...😥verim ze teraz sa vam uz podari...ja si hladam pracu ale na nervy lebo je to tazke😒