Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@piacere tak skus test aby si bola kludna.ja som 3mes po porode a tiez rozmyslam aku antiku si dat lebo spoliehať sa ze vsak davame si pozor,sa neda.niekedy staci kvapka a to prave vtedy ked clovek neplanuje.skús ten test a daj nam vediet
Baby, keď je tehu, v zásade musí byť BT zvýšená? BT mám 36,45 a som tri dni po MS, ktorú som mala normálnu ako vždy. Už pred MS mi bolo zle, bola som strašne unavená, ale ostalo mi to - zaspávam postojačky, točí sa mi hlava, pichá ma v podbrušku, chodím často na wc (hlavne, keď ležím na bruchu), mávam návaly tepla... Ale test zatial nič neukazuje. Myslíte, že to môže byť tehu aj ked BT nie je zvýšená??
@kotatko1232 mne alchemilka nepomaha na boleesti uz vsetko som skusala...a. inak ako sa citis
@darling16 Ahoj. Je mi to luto, ale urcite to nebude tehotenstvo. Hladala by som pricinu inde. Pri tehotenstve musi byt aspon 18 dni za sebou zvysena bazalna teplota.
@tyxoe ahoj.no mne to pomaha iba ze ju mam slabucku ..inak stale som ju mala taku ze ked som sedela a potom sa postavila tak ako keby som pustila vodu tieklooooo.a teraz ani neviem ze ju mam 😉 a ako sa citim hmm no som trosku smutna ze dosla mrcha aj ked teplotka bola 14 dni pekne hore.....
A ty?? ako?
@tyxoe a ohladom tych bolesti tak nato mam moju polovicku.ked vidi ze sa trapim tak mi pomoze..stiahne ma do spalne a .....🙏 😇😅
@kotatko1232 pozdravujem 😀 ten moj nedokaze ani namna pozriet ako sa trapim..bt teraz nemerame a cakame kedy sa rozbehne iui..po hysteroskopii doktor navrhol dalsie riesenia...tak snad tento cyklus by nam uz
@kotatko1232 mohol dopriat
@tyxoe tie 3 znaky znamenali ze sa modlime😉
@kotatko1232 🙂 treba vo viere je sila😇
@tyxoe no niektory su taky chlapi..ale ja dakujem ze moj mi pomoze ...a ked to nepaha tak ma dopuje liekmi...😥verim ze teraz sa vam uz podari...ja si hladam pracu ale na nervy lebo je to tazke😒

@tyxoe a uz 2 den pijem caj ALCHEMIKA a Ms je uplne slabucka..co ja som mala aj 4-5 dni a.dnes 2 den a je uplne slaba