Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lienocka1988 paradny graf drzim palce 🙂
Ja pokracujem takto
Dakujem 🙂 Duuufam a veriiim🙏
@winnky1 poznám to, už teraz sa neviem dočkať, kedy budem zase testovať a to som len 2dc 😀 jaj no ale terntokrát to nechám minimálne až na dátum ms, alebo ak bude až meškať, lebo ja som bola taká nedočkavá, že som testovala už 11 dpo a 13 dpo prišla ms, takže sama sebe si zakazujem kupovať testy už!!!
Ahojte baby, ako je to s BTT, keď žena otehotnie napr. na začiatku cyklu, teda ak sa jej posunula ovu?? Teplota sa zvýši po koľkých dňoch??
S priateľom sme sa milovali 3DC, dnes som 14DC, ale už dobrých 10 dní ma pichá v podbrušku a viem aj o prípadoch, keď žena otehotnela počas MS. 🙂 Tak teda neviete, kedy by mala stúpnuť teplota v prípade tehotenstva??
Ďakujeem
@darling16 . to by sa zvyšila teplota uz po ovulacii, teda po oplodneni a bola hore.. meriaš ?
tam je jedine rozdiel v tom, ze ked si tehu.. na konci teplota neklesa ale drzi sa hore, len tak to zistiš, alebo potom ked urobiš tehu test.. ak je teplota zvyšena uz 18 dni, malo by sa pravdepodobne jednat o tehotenstvo
cize ak by bola ovulacia skor, povedzme 3-4 den cyklu. potom by sa zvyšila BT, co by dokazovaslo to, ze naozaj bola ovulacia.. a drzala by sa hore zvyšena. tak potom uz okolo 18 dc by mobol vyjst pozitivne tehu test
🙏👶
@lauritka Mam odvtedy teploty cca 36.5 - 36.6 a pod.
Tieto teploty som minuly cyklus mala az po ovu. Akoze stalo sa mi, ze som asi dva dni tohto cyklu mala 36.2, ale to neviem, co bol za vykyv ( asi som merala rano skor ako bezne), ale asi od 5DC mam obcas take bolesti v podbrusku, dnes sa mi nejako naliali prsia a to som 15dc. Tehu testy stale negativne. Tak neviem. Nezaoberala by som sa tym, ale citala som kdesi, ze vela zien otehotnelo pocas MS. 🙂
Aj som to zacala ale je to straaaaaasne dlhe....takze sorry
@veronika1603 podobnee :(

@lienocka1988 Podľa mňa si len 13 DPO , takže drím palce , nech ešte stúpaš. 😉