icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rula
8. mar 2017

@lienocka1988 Podľa mňa si len 13 DPO , takže drím palce , nech ešte stúpaš. 😉

yuppy97
8. mar 2017

@elly23 bodaj by ti tak bolo😍🙏

yuppy97
8. mar 2017

@elly23 tvoj graf vyzera nadejne drzim palce😇👏

yuppy97
8. mar 2017

@lienocka1988 paradny graf drzim palce 🙂
Ja pokracujem takto

yuppy97
8. mar 2017

@adria88 ahoj videla som tvoj grafik a aj testik ako pokracujes s teplotami, robila si aj dalsi test?drziiim palceky 🙂

adria88
8. mar 2017

@yuppy97 ahoj, no ja som dnes 1dc, teplota síce ešte neklesla, drží sa, no mne klesá až počas ms, takže nič z toho 😒 ale o týždeň začíname odznova 🙂 a Tebe držím paľčoky 🙏

yuppy97
8. mar 2017

@adria88 och to ma mrzi😔dalsi mesiac, dalsia sanca, verim ze tento cyklus bude uspesny drzim palce 😉 a dakujem 🙂 ako dlho sa uz snazite? My osmy mesiac... milacik ma 12.3. narodeniny, ms NEcakam 14.3. bolo by to krasne prekvapenie ak by nam to vyslo😇

adria88
8. mar 2017

@yuppy97 no mohol by byť, vianočné babatko 😍 a tak skôr si nedávame pozor cca rok, ale snažiť sme sa tak viac začali minulý mesiac, tak to neberiem tragicky 🙂 tak to by si mu dala fakt supiš darček, držím palce, nech mrcha nepríde a Ty si nájdeš // na tehu teste 😉

yuppy97
8. mar 2017

Dakujem 🙂 Duuufam a veriiim🙏

elly23
8. mar 2017

@yuppy97 ďakujem, uvidim v piatok by som mala dostat...tak skusim cez víkend test, ked tak. V robote sme mali dve kolegynky tehotne a jedna potratila predvcerom, mlade dievca som bola uplne z toho hotova...

winnky1
9. mar 2017

Ahojte dievčatá ,tak som dnes 10dpo a teplota je takato. U mňa to nič neznamená, nakolko začína klesať 26dc,ale verím,že tentokrát to vyslo

adria88
9. mar 2017

@winnky1 Držím palce 🙂

kaki221
9. mar 2017

Babenky myslíte,že už bola ovu?

lala1501
9. mar 2017

@kaki221 vyzera ze este nie

kaki221
9. mar 2017

@lala1501 ďakujem...lebo tiež si myslím,že ešte nebola aj ovu testy negatívne

winnky1
9. mar 2017

@adria88 dakujem,veď uvidim. Keď tie dni su tak dlhe, keď čakám. A to prsia ma bolia,podbrusko tiež pichne,ale uz po roku mám milión príznakov 😉

lala1501
9. mar 2017

@kaki221 tak testuj pekne ďalej 🙂

adria88
9. mar 2017

@winnky1 poznám to, už teraz sa neviem dočkať, kedy budem zase testovať a to som len 2dc 😀 jaj no ale terntokrát to nechám minimálne až na dátum ms, alebo ak bude až meškať, lebo ja som bola taká nedočkavá, že som testovala už 11 dpo a 13 dpo prišla ms, takže sama sebe si zakazujem kupovať testy už!!!

winnky1
9. mar 2017

@adria88 toto som si hovorila aj ja,ale som to nevydržala 😀 ono keď veľmi túžime sa nedá myslieť. Už som si povedala nepodarí sa teraz,zacinam behať 🙂 veď uz som cvok.taky vitamín,iný.....

adria88
9. mar 2017

@winnky1 ja som si povedala teraz, kým som ešte nemala ms, že nepodarí sa, tak musí prísť zmena, viac pohybu, zdravšia strava, aby som sa aj ja vo svojom tele cítila lepšie sa potom sa možno budú cítiť aj mužove rybičky a niečo z toho bude 😀

darling16
9. mar 2017

Ahojte baby, ako je to s BTT, keď žena otehotnie napr. na začiatku cyklu, teda ak sa jej posunula ovu?? Teplota sa zvýši po koľkých dňoch??
S priateľom sme sa milovali 3DC, dnes som 14DC, ale už dobrých 10 dní ma pichá v podbrušku a viem aj o prípadoch, keď žena otehotnela počas MS. 🙂 Tak teda neviete, kedy by mala stúpnuť teplota v prípade tehotenstva??
Ďakujeem

normab
10. mar 2017

Tak konecne som sa dockala 😝 @lauritka co moze posunut ovulu?? Lebo takto neskoro som este nemala.. ci ako sa jej zachce 😀

lauritka
10. mar 2017

@normab to ani srnka netuši 😝 kazdy mesiac mozu byt ine hormonalne hladiny, mne raz došla az na 26 dc, ked uz obyčajne chodi ms 😀

lauritka
10. mar 2017

@darling16 . to by sa zvyšila teplota uz po ovulacii, teda po oplodneni a bola hore.. meriaš ?
tam je jedine rozdiel v tom, ze ked si tehu.. na konci teplota neklesa ale drzi sa hore, len tak to zistiš, alebo potom ked urobiš tehu test.. ak je teplota zvyšena uz 18 dni, malo by sa pravdepodobne jednat o tehotenstvo
cize ak by bola ovulacia skor, povedzme 3-4 den cyklu. potom by sa zvyšila BT, co by dokazovaslo to, ze naozaj bola ovulacia.. a drzala by sa hore zvyšena. tak potom uz okolo 18 dc by mobol vyjst pozitivne tehu test

normab
10. mar 2017

@lauritka no fajn teda 😀 ja som si bola ista ze 13 dc bude.. ale tak sme dali stvordnovy maraton..nechcela som to prepast i ked je to jedno asi..a dnes konecne stupla tak pohov 😁😁

lauritka
10. mar 2017

🙏👶

darling16
10. mar 2017

@lauritka Mam odvtedy teploty cca 36.5 - 36.6 a pod.
Tieto teploty som minuly cyklus mala az po ovu. Akoze stalo sa mi, ze som asi dva dni tohto cyklu mala 36.2, ale to neviem, co bol za vykyv ( asi som merala rano skor ako bezne), ale asi od 5DC mam obcas take bolesti v podbrusku, dnes sa mi nejako naliali prsia a to som 15dc. Tehu testy stale negativne. Tak neviem. Nezaoberala by som sa tym, ale citala som kdesi, ze vela zien otehotnelo pocas MS. 🙂

nataliaondrejkova
Odpoveď bola odstránená
veronika1603
10. mar 2017

Aj som to zacala ale je to straaaaaasne dlhe....takze sorry

darling16
10. mar 2017

@veronika1603 podobnee :(