icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lala1501
13. mar 2017

@elly23 drzim palce sby to bol aj tvoj prípad 😉

yuppy97
13. mar 2017

@elly23 kym nemam ms vzdy je nadej 😉
Mne tiez vcera klesla dnes opat vystupila no ale rano spinenie tak myslim ze nic z toho asi nebude nehadzem este flintu do zita ale som pripravena aj na neuspech 🙄

elly23
13. mar 2017

@yuppy97 spinenie este nic neznamena, pokial nemas normalnu ms, stale je nadej ;)

elly23
13. mar 2017

@lala1501 ďakujem, ak nevyjde skusime buduci mesiac, mm mal dost vazne zdravotné problémy teraz, tak mozno to aj bude lepšie....ale ked sa zadari budem happy, stale ma priserne bolia prsia, ze tak ma este nikdy neboleli, stale ma picha pri vajecnikoch, raz jeden raz druhy a sem tam ma chytaju mdloby a furt by som spala, pritom v noci skoro vôbec neviem spat

rula
13. mar 2017

😨 No , je mi ľúto, príde ms, ale nevadí, ideme do ďalšieho cyklu. 😉

rula
13. mar 2017

@elly23 to bolo pre Teba

elly23
13. mar 2017

@rula asi ano, to sa zas nacakam mesiac, kym bude ovu...:-/

zuzanita123
13. mar 2017

Dievcata kedy podla vas doslo k ovulke? Na gynde bol zrely folikul uz na 12dc no podla ovul.testu, hlienu a bolesti az 19dc. Co vy nato?

lala1501
13. mar 2017

@zuzanita123 vuxjadza to podla grafu tak ako vravis 20dc je 1dpo

zuzanita123
13. mar 2017

@lala1501 mohol uz teda dnes vidiet vysoko a silne prekrvenu maternicu ako pred menstruaciou? Akosi mi to unika logike...

elly23
13. mar 2017

Teplota potvrdila mrchu, takze som 1DC...

lala1501
13. mar 2017

@elly23 tak ro mi je luto lebo si mala pekne teploty az na tu dnešnú. Ale aapon vies ze sa na to mozes spolahnut.aj ja sa posla toho riadim a aspon neminiem zbytocne tehu test

elly23
13. mar 2017

@lala1501 Tak čo už, nevadí. Skúsime nabudúce. Málo sme sa snažili, ale mm nebol zdravotne na tom dobre počas mojej ovulky, ale nádej tám bola stále....Ja som veľmi rada, že som natrafila na túto stránku, lebo za tie dva mesiace mi veľa dala a veľa som si prečítala aj o ovu testoch a nakoniec som si ich objednala. Myslím, že ta kombinácia merania BT a ovu testov je super. Mne dosť pomohlo sa v tom zorientovať v mojom cykle, zistiť, kedy vlastne mam ovulku, čo mi približne podľa mojich bolesti prs sedelo, u mňa je toto orientačný bod, ovulačné bolesti vaječníkov ani veľmi nie...Hlavne lauritka mi dosť pomohla a aj tie jej testy v albumoch. Teším sa z toho aspoň, že podľa grafu vyzerá všetko ok, že nemam anovulačné cykly ani podľa predchadzajucich hoci som ich nerobila tak dôsledne ako tento s ovu testami. Len mám dlhú folikulárnu fázu, neviem či mam ist k dr to nejako riešiť, alebo nechať tak...minulý rok som mala cykly od 43-57 dní, ale minulý rok bol veľmi hektický začiatkom roka svadba, potom zdravotné problémy môjho mm, opakovane v intervaloch, potom jeho pracovné cesty, málo bol doma, úmrtie v rodine a tak...možno aj to to spôsobilo, pred tym rok som mala 36 dni pravidelne po dlllhom case a uz som bola šťastná, že sa to konečne znormalizovalo. Pred par rokmi mi ešte robila dr hormonalne testy a neboli dobre, ale to som este nerobila vtedy bt ani nic, keby som jej vtedy povedala, ze ja ovulku nemam v strede ale posunutu o min 10 dni tak ktovie co by na to povedala...

lala1501
13. mar 2017

@elly23 vies co ja mam tiez dlhšiu a nasadila som si na ro agnucastom to mi poradila dr na upravenie cyklu a hmed prvy mesiac co ho uzivam sa mi ovulka z 21 dna posunula na 16.tiez som sa tu vela dozvedela a tiez ma tesi ze aspon co ro o sebe uz viem🙂

lauritka
13. mar 2017

@zuzanita123 a nevieš kolko mal na 12 dc ? niekedy sa stane , ze nepraskne a dozreje tam este jeden.. lebo ani sa ti potom teplota nezvyšila. az teraz.. a sedi to aj podla testu

elly23
13. mar 2017

@lala1501 ja som proti liekom, snazim sa skor bylinky, ale nejak nepomaha, a nemoze sa stat, ze sa mi skrati ta folikularna faza, ale nestihne dozriet vajicko?

winnky1
13. mar 2017

Ahojte,tak u mňa dnes takto. Mala prísť. Nedorazila. Som 14 dpo. Tak čakám a verím,že ostatné testy,čo sú biele klamú 😂

lala1501
13. mar 2017

@elly23 ono to nie je liek je to na prirodnej báze su to nejake bobule kukni na nete. Ovulka pride len ked vajko dozrie kwd nedozrie ovulka nebude

elly23
13. mar 2017

@lala1501 aha, ok tak skusim pozriet 😉

zuzanita123
13. mar 2017

@lauritka na 12dc mal 21mm dnes mi povedal ze mam prekrvenu maternicu a hore pred menzesom alebo tehu... cyklus mam 29dnovy normalne

elly23
13. mar 2017

@zuzanita123 hmm to su skvele odpovede dnes od dr, takze si na tom na com si bola....moja kamoska je tehu berie atb v 12 tt je a bola dnes na utz ze ako to vyzera ta nijako ma ist zajtra znova...

lauritka
13. mar 2017

@zuzanita123 aha takze uz len čakat ako to dopadne 🙂 uvidime aka dlaha bude LF

zuzanita123
13. mar 2017

@elly23 Tak to veru ze hej...

zuzanita123
13. mar 2017

@lauritka nikdy som kratsiu ako 14 dni nemala 🤔

lauritka
13. mar 2017

@zuzanita123 no ved prave teraz uvidim epodla teplot ako dlho sa to bude držat a či videl dobre na usg 😝

zuzanita123
13. mar 2017

@lauritka ak mam pravdu ja a som 4dpo je mozne aby maternica uz bola prekrvena? Nieje to este skoro?

lauritka
13. mar 2017

@zuzanita123 no čo ja viem ako to myslel🙂 aj po ovulke moze byt prekrvena. skoda ze nevieš hrubku

zuzanita123
13. mar 2017

@lauritka neviem veru aj ma napadlo ze sa spytam ale napadlo ma az na chodbe 😁 teraz musim cakat ci pride mrcha v nedelu alebo nie...

lauritka
13. mar 2017

@zuzanita123 no som zvedava a ovu čo maš označeny bol na tuti pozitivny ?

zuzanita123
13. mar 2017

@lauritka jj bola a robila som si aj na 12dc a tam mi druha ani vobec neukazala