Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@senta_sofia ved to, a casom si mozno na univerzite tretieho veku aj medicinu dorobim, nech je to koser 😝
@paskolinka jaka univerzita tretieho veku, mladica, pekne teraz, budes sprtat do skoly, ani nebudes vediet, kedy sa ti pocas okyslicovania mozgu pri uceni na skusku baby podari 😀
Ahojte koceny,ja dnes teplota 37,1 a vcera spinenie....ms este neprisla......za tyzden v pondelok zacinam v novej praci,a moj manzel ma oboznamil s tym,ze jemu je jedno ci budem fizicky ci psychicky unavena a aj on,ale budeme ,,jazdit'' jak na maratone....,takze uvidime ako sa co podari..... 😀 .myslene v dobrom 🙂 no a nemilujte ho,hlavne ze budeme obaja unaveny ale sex bude aj keby co bolo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pekny dnik
@maciatko115 ja este prihodim ten tvoj graf, aby sme my s mensou predstavivostou mali na co kuknut 😉 ciary mi nejako zmizli cez vikend, tak som musela este raz nakreslit 😉
@senta_sofia
@maciatko115 tak vyzera to, ze ms sa blizi, ale kedze jeden nikdy nevie, my sa tu usmievame az do konca 😅 a potom zase od zaciatku 😉
@senta_sofia ďakujem, napíšem adresu, ale zadarmo to určite nechcem 🙂 ono - berieme to s humorom aj čo, ale vo vnútri niekde hlboko to v nás je, tá túžba... ale to je zase len tá sprostá depka ako súčasť PMS, už je dobre 🙂
@rybkaa ja to nechcem za peniaze, tak mi obratom posli v sacku trochu tvojho optimizmu 😀
@paskolinka - heh dakujem za graf,ale taky na prd..sa mi nan ani pozerat nechce......
@senta_sofia - na a hej ten smajlo uz vie co prichadza 😖
a inak dnes ma pobavila moja susedka,co je v 3tyzni tehotna.......susedka- Majka vies boli ma podbrusko.....a ja-no ved to by malo byt normalne asi pri kazdej tehotnej.......susedka-vies ale mna napina,nervozna som,bolia ma prsia atd........a ja jen nato........vies moja ja som tehotna este nebola,ale ked mam dostat alebo mam ms,tak mi je tak isto.........heheheh a bola ticho,necakala.......no a ze nemyslite nato(tehu) a ona uz od rana mi hlavu pili......... 😨
@paskolinka ja tiež dúfam, že nebudem musieť brať lieky po preventívke, nechcem to takto siliť a pchať do seba lieky, to nie...len potrebujem tú istotu, že som ok, že sa mi v tele dáka pliaga nezrodila, mala som predtým aj pozitívne testy na HPV, ale onkomarkery boli čisté, tak dúfam, že sa niečo nepototo, ale hádam nie, keď všetko beží ako má, len tehu sa nedarí...mala som aj cystu, ktorú mi laparkou vybrali, tak hádam sa neutvorila nová....zase ani ja nie som zástancom toho, aby človek prešiel kvôli otehu na nejaký light režim, že prestane piť, fajčiť, ponocovať, seno žrať a neviem čo 😀 proste, sme ľudia, užime si život...všetko s mierou je v pohode, nie som v liehu denno denne, ale keď máme chuť, ideme na pivo, ideme sa baviť, kým nie som tehotná, tak sa ani ako tehotná nesprávam, na to mám čas potom 🙂 Keby som sa mala vo všetkom obmedzovať, čo ak náhodou, ešte viac by som to mala pred očami, že proste sa snažíme a nemôžem nič...ja som chcela, aby prestal fajčiť ešte pred tým, ako sme sa začali snažiť, lebo mi ten smrad vadí a tiež má ekzém na rukách čo je zrejme aj z toho...
@afra no, to sme aj my mali na programe, že kto koho ľúbi-neľúbi....asi dačo bolo vo vzduchu, dáka planá karma tento víkend 🙂 hlavne, že už je dobre, všetko ujasnené, emócie ustálené 🙂 hm a to že si stále sama, to je také naprd, ti verím....mm robí na 3 zmeny a už to mi ide na nervy, že sme spolu málo, že sa míňame, no furt je to lepšie ako u teba, keďže ty si sama často a dlho...
@paskolinka smajlo prebehol na druhú stranu ako badám a dáky je smutný neveselý, úsmev krivý 🙂
@zuzulienocka77 dakujem,si zlata 🙂 kazda zena si zasluzi byt matkou,skoda len,ze zivot je v tomto nespravodlivy... ale my to tu vsetky zvladneme,skor ci neskor,ja vkladam nadej do toho,ze sa zadarit moze,ked ten test minule bol pozitivny,verim,ze nebol chybny,len sa nieco pokazilo...
@paskolinka no super,potom nas tu priebezne informuj co si sa dozvedela,nech nejako zatocime s tou nasou dg. 😀
@rybkaa inak s tym alkoholom je to zakerne 🙂 ja teda tiez ziadny velky alkoholik nie som (ani nie tak pivo ale vino napr. mam rada), ale parkrat som sa pristihla, ze ja vlastne niekedy pijem len preto, aby si ostatni nemysleli, ze som tehotna. ja normalne uz takto rozmyslam dopredu - nukaju, ani velmi nemam chut, ale keby som povedala, ze nie, tak sa zacnu sirit reci, ze uz som konecne v tom a kedze toto teda nechcem, tak si radsej dam.... no nie je to chore? 😕
zacala som si robit aj ja graf, ale zatial si meriam len tyzden, a to uprostred neidentifikovatlneho cyklu, kedze od 16.aprila nic... :D mam ustalene teploty 36,5 - 36,7 ..asi mam ist na vyvolacku a potom si kreslit ciarky? co poviete? 🙂
@vicianocka pockaj, to od 16. aprila sa ti akoze taha cyklus? a to je u teba bezne? lebo su tu baby s nekonecnymi cyklami, ale ovuluju... 🙂 teploty eviduj, ved uvidis, co to spravi, vyvolavacku si potom poznac, ze bola a ides odznova 😉
Pred chvilou som sa docitala na jednej stranke, ze po ovulke si treba sex uzivat. Teda papat listovku a mat co najviac sexu 😅 Tak baby, sup na to 😉
@senta_sofia no je to u mna bezne... mam PCO a uzivam inofolic 🙂 ...dakujem, idem pokracovat v merani, nieco z toho dufam vyjde 🙂

@paskolinka to vies, nie kazdy ma na zaciatku kariery to stastie, ze ma hned zastup pokusnych kralikov k dispozicii 😉)