icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

linda1984
7. apr 2017

@adria88 áno jasne, pokračujeme ďalej 😊👌raz to musí vyst

diduska777
7. apr 2017

@linda1984 to ma mrzí :( chcela som skusit tiez 13 DPO tak uvidim aka bude teplota. Držím palce v ďalšom cykle, nech sa podarí 🙂

linda1984
7. apr 2017

@diduska777 ďakujem, ty máš ešte super šancu, držím palčeky 😊❤️

diduska777
7. apr 2017

@linda1984 dakujem 🙂 ❤ dufam, ze sa podarí 🙂

elly23
8. apr 2017

Baby ja som suvix z teplot tento mesiac :-O. Ked pridem vecer domov hodim sem foto grafu...

bevab
8. apr 2017

Ja som na tom podobne. Nerozumiem teplotam....Pomoooc 😲

adria88
8. apr 2017

@myska999 @linda1984 @elly23 babyyy hlásim 1DC

yuppy97
8. apr 2017

Ahojte🙂

@bevab vyzera to tak ze ovulka este nebola 😉 ovu testy nerobis?

Ja som na tom podobne, cakam na ovulku...mavam neskor, okolo 21dc a kedze drahy je do stredy pracovne mimo, tak aj dufam ze bude tak ako zvykne a nie skor🙏ovu testy su zatial slabe...

yuppy97
8. apr 2017

@diduska777 drzim palce vyzera to nadejne 😉

yuppy97
8. apr 2017

Kočky ktorym sa to tento cyklus nepodarilo, je mi to luto, ale dalsi cyklus-nova nadej, drzim palce a snad sa to uz podari vsetkym ktory po tom tak velmi tuzia <3 pre nas je to pokus c.10 verim ze to uz vide😇

linda1984
8. apr 2017

@adria88 ja tiež 😕

adria88
8. apr 2017

@linda1984 tak začíname odznova teda, možno tento krát už... ale, ja som s tým aj rátala tento cyklus, takže u mňa nejaké sklamanie nie je a ty hore hlavu, určite sa zadarí čoskoro 🙂

adria88
8. apr 2017

@yuppy97 držím palce aj Tebe, nech to tentokrát výjde a ovulka sa teda nepoponáhľa 🙂

bevab
8. apr 2017

@yuppy97 robim. Prikladam foto. Co myslis ? Spodny je zo vcera vecera. Dnes som este nerobila.

yuppy97
8. apr 2017

@adria88 dakujem pekne 🙂

yuppy97
8. apr 2017

@bevab nooo troska mu este chyba uvidis podla dnesneho 😉 ja ked mam takto silny tak zvyknem robim aj viackrat za den ale este nikdy som nemala silnejsiu ciarku ako tu kontrolnu 😉 dnes som mala asi taky ako ty ten druhy skusim este okolo 15tej ale este by nemusel silniet :-P

yuppy97
8. apr 2017

@bevab a tiez uvidis podla teoloty 😉 ak by bol dnes uz slabsi a teplota by zajtra stupla tak moze byt ze ten vcerajsi by bol pozitivny len si nevystihla uplny vrchol 😉

bevab
8. apr 2017

@yuppy97 praveze ja som uz mala rovnako silne a aj silnejsie.🙂 dakujem.

bevab
8. apr 2017

@yuppy97 a nestupa teplota ked pride ovulka ?

yuppy97
8. apr 2017

Stupa 😉 ale ovulka nastava 24-48h od pozitivneho ovu testu 😉 cize najprv je pozitivny test do dvoch dni je ovu a na ten treti uz stupne a drzi sa hore, to vies potom ze uz mas po 😉 a je dobre sa snazit uz v den pozitivneho testu a par dni po, potom ked uz stupne je mala sanca bo vajko zije par hodin len myslim ze 12 neni som si ista...

yuppy97
8. apr 2017

@lauritkatesty ahoj neviem ci som to bevab dobre vysvetlila skus to ty, si ovela skusenejsia v tomto mne si tiez velakrat poradila🙂😉

elly23
8. apr 2017

@adria88 ☹ nevadi skusis dalsi cyklus, ale ako mne fakt odveci aj testy aj teplota aj ovu, som v praci tak vecer hodim graf aj testy aj vsetko, lebo nechápem vobec co sa stalo

lauritkatesty
8. apr 2017

@yuppy97 ano dobre si to napisala, idealne je snažit sa este pred vzostupom teploty 🙂

bevab
8. apr 2017

@lauritkatesty
@yuppy97 pridavam nove foto. Spodny je dneska. Teplota stale 36,4-36,5. Dakujeeeem 🙂

lauritkatesty
8. apr 2017

@bevab podla na bol vrchol včera, ten druhy a treti zodpodu čo maš.
teplota ti vystupi bud zajtra alebo pozajtra.

bevab
8. apr 2017

😢 no tak to je zle ....muza som mala vo stvrtok a dnes bude az t.j. tutu mutu bolo vo stvrtok a dnes bude az. Kedze cyklus mam 30 dnovy ratala som s ovu troska neskor.Ach joj.
@lauritkatesty
@yuppy97

lauritka
8. apr 2017

@bevab ved kym je teplota a dole tak nezmeskas

bevab
8. apr 2017

@lauritka urcite sa budeme este dnes snazit. O kolko ma stupnut teplota ?
Dakujeeem.

lauritka
8. apr 2017

@bevab moze ist hore postupne, ale aj naraz. rozdiel medzi predovulacnymi a poovulacnymi by mal byt aspon 0,2 stupna, kukni moje grafy v blogu pre ilustraciu- album s grafmi

kaki221
8. apr 2017

Ahojte baby😃....toto je môj graf bt...len mám teraz v tom zmätok...neviem kedy prebehla ovulka...nakoľko mi graf nesedí s ovulačným testom...na 15dc cyklu ovu test negatívny...na 16dc už pozitívny....ale graf podľa grafu bola kedy?...poradíte mi?..'ďakujem