Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@linda1984 to ma mrzí :( chcela som skusit tiez 13 DPO tak uvidim aka bude teplota. Držím palce v ďalšom cykle, nech sa podarí 🙂
@diduska777 ďakujem, ty máš ešte super šancu, držím palčeky 😊❤️
@linda1984 dakujem 🙂 ❤ dufam, ze sa podarí 🙂
Baby ja som suvix z teplot tento mesiac :-O. Ked pridem vecer domov hodim sem foto grafu...
@diduska777 drzim palce vyzera to nadejne 😉
Kočky ktorym sa to tento cyklus nepodarilo, je mi to luto, ale dalsi cyklus-nova nadej, drzim palce a snad sa to uz podari vsetkym ktory po tom tak velmi tuzia <3 pre nas je to pokus c.10 verim ze to uz vide😇
Stupa 😉 ale ovulka nastava 24-48h od pozitivneho ovu testu 😉 cize najprv je pozitivny test do dvoch dni je ovu a na ten treti uz stupne a drzi sa hore, to vies potom ze uz mas po 😉 a je dobre sa snazit uz v den pozitivneho testu a par dni po, potom ked uz stupne je mala sanca bo vajko zije par hodin len myslim ze 12 neni som si ista...
@lauritkatesty ahoj neviem ci som to bevab dobre vysvetlila skus to ty, si ovela skusenejsia v tomto mne si tiez velakrat poradila🙂😉
@yuppy97 ano dobre si to napisala, idealne je snažit sa este pred vzostupom teploty 🙂
@lauritkatesty
@yuppy97 pridavam nove foto. Spodny je dneska. Teplota stale 36,4-36,5. Dakujeeeem 🙂
@bevab podla na bol vrchol včera, ten druhy a treti zodpodu čo maš.
teplota ti vystupi bud zajtra alebo pozajtra.
😢 no tak to je zle ....muza som mala vo stvrtok a dnes bude az t.j. tutu mutu bolo vo stvrtok a dnes bude az. Kedze cyklus mam 30 dnovy ratala som s ovu troska neskor.Ach joj.
@lauritkatesty
@yuppy97

@adria88 áno jasne, pokračujeme ďalej 😊👌raz to musí vyst