icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patka33
8. apr 2017

potrebujem radu ovu uz prebehla?

adria88
8. apr 2017

@kaki221 ja si tiež myslím, že na 15 dc bola ovulka

adria88
8. apr 2017

@patka33 ja myslím, že ano

kaki221
8. apr 2017

@adria88 len ovu test bol negatívny,a až na druhý deň pozitívny...tak to ma teraz matie

adria88
8. apr 2017

@kaki221 hmm, mne napríklad ovu testy neukázali ovulku vôbec a pritom som ju mala potvrdrnú aj Dr. a aj bt, pocitmi a hlienom, takže ja testom moc neverím... no veď uvidíš, každopádne sa snažte a držím palce 😉

lauritka
8. apr 2017

@kaki221 16 dc bolo včera ? ach tie appky. som z nich stale mimo... a kolko bola BT včera ?

kaki221
8. apr 2017

@adria88 len teraz už sa adi neoplatí sa snažiť keďže už bola....ale včera sme sa snažili,aj keď už teda asi podľa všetkého bo po ovulke

kaki221
8. apr 2017

@lauritka áno 16 dc bol včera....a to sme tutu mutu mali 😃

lauritka
8. apr 2017

@kaki221 tak dnes ti to uz ide hore. ale este by som prepoistila. pre istotu .

adria88
8. apr 2017

@kaki221 nevadí, veď ťuťu vám neuškodí, možno ešte pomôže 😉

kaki221
8. apr 2017

@lauritka myslíš,že ešte sa snažiť môžeme?

kaki221
8. apr 2017

@adria88 to neuškodí,ale už asi nie je možné,že by sa mohlo zadariť😉

patka33
8. apr 2017

@adria88 a kedy

adria88
8. apr 2017

@patka33 asi dnes, no uvidíš zajtra, pokiaľ bude ešte vyššia alebo aspoň rovnaká teplota, tak určite už prebehla..

synzee
8. apr 2017

Ahojte! Viem že to sem nepatrí, ale prosím vás o pomoc s vyplnením dotazníka k diplomovej práci. Je to anonymné, nezaberie to veľa času a je to zaujímavá a aktuálna téma 🙂 Keď už link otvoríte, nezatvárajte ho pred vyplnením, aby sa správne načítali odpovede. Srdečne ďakujem!! 🙂 https://fsesuniba.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_...

patka33
8. apr 2017

@adria88 dnes vecer idem na nocnu tak asi rano nemozem merat lebo nebudem spat mam odmerat potom po spanku?

adria88
8. apr 2017

@patka33 fu, tak v tomto ti neporadím, ja v takýchto prípadoch radšej nemeriam, neviem, či to mám brať do úvahy

patka33
8. apr 2017

@adria88 ved hej aj ja si myslim ze by sa nemalo meriat takze uvidim co povie este test zajtra a v pondelok dr

myska999
8. apr 2017

@adria88 Tak ideme odznovu! 🙂 tfuj tfuj. nech je to úspešné tentokrát! 🙂

elly23
8. apr 2017

Ahojte, tak prikladam graf a testy...no pochopite to??? Vcera aj pred vcerom boli testy pozitivne a dnes teplota klesla...Ako to??? Ved som mala bolesti vajecnika aj ovu vytok...ako je mozne, ze teplota klesla? ☹

diduska777
8. apr 2017

@yuppy97 dakujem pekne, dufam ze sa to podarí aj vam 🙂 aj ked uz tretí den špiním (teda vcera iba jemne ale dnes tak ako predvčerom) tak neviem ci je to dobre alebo nie 😒

lauritka
8. apr 2017

@elly23 teplota ti stupne az tak cca dva dni po pozitivnom teste 😉

elly23
9. apr 2017

@lauritka mala si pravdu dnes mi stupla na 36,5 😉

elly23
9. apr 2017

@elly23 a myslis, ze dnes vecer este ma zmysel tutu mutu? Mali sme 6.4 a 7.4. vcera nic....

bevab
9. apr 2017

Tak a pokracujeme v trende....hore a dole...a stale rovnako. Ach jaj....

tea1909
9. apr 2017

Ahoj holky, snad nevadí, že jsem sem zavítala z ČR 🙂 . Je super, jak v tomto tématu sdílíte grafy. Tak taky prosím o názor 🙂 . Máme za sebou uz 14 neúspěšných cyklů, a teď to vypadá tak nadějně..ale bojim se ze jsem se na to příliš upnula 😖 . Mám cykly přesně 23 dni, takze bych to měla dnes dostat. BT merim zatím posledni dva cykly. Podivejte se na ty dva grafy - minulý a současný...jak to hodnotite?

kotatko1232
9. apr 2017

@lauritka ahoj ja mam dnes takto

ejuska2586
9. apr 2017

@kotatko1232 Jeeej. Mne prisiel graf bez tej poslednej teploty. Toto vyzera super. Drzim palce.

elly23
9. apr 2017

@lauritka myslis, ze este dnes vecer ma zmysel tutu mutu??? Mali sme 6.-7.4. ci myslus, ze uz to nema zmysel,dufam, ze to bude stacit

tyxoe
9. apr 2017

Babennky mi stale bojujeme aj po pozitivnych testoch na protilatky a po vsetkych rokoch snazenia zostava nadej 🙂 a zazrak