Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bevab podla teploty ako pozeram na 100% ovu este nebola a lauritka ti napise to iste...niekedy zblbne aplikacia, moja v mobile mi vypisovala ze ovu a ze naj plodnost bola pred 4 dnami a podla teploty a ovu testov pred 6...a pritom som do aplikacie zadala aj kedy bol ovu test pozitivny a nie a nie sa posunut na inej aplikacii v pc mi to ukazovalo spravne tak ako som to mala aj v skutocnosti...aplikacia v mobile sa asi musi pravidelne aktualizovat a naj je asi ked si propojena aj na net, lebo mam pocit, ze mne vtedy ukazuje nezmysly....a ovu testy si si nerobila?
Ahojte ako spravne pit čaj z alchemilky?cely mesiac bez pauzy?snazime sa o babo a mam aj vytoky vraj aj na tie je dobry
@blackcat8885 od začiatku ms do do ovu potom pauza
@bevab no ja som tiez prve dva mesiace merala tesne pred ovu a az do konca, ale rozhodne meraj od konca ms, ja pocas ms nemeram, neviem si to predstavit, hlavne ked mam silnejsie dni...viac ti to povie o tvojich teplotach a mam pocit, ze od kedy meram cely cyklus teploty mam uplne ine 😀 treba cvik a rozhodne viac merani, aby si vedela potom urcit kedy je presne ovu aj co sa deje, Ale podla tychto teplot co si teraz napisala z minuleho cyklu, tak ovu musela byt, lebo mas vyssie teploty ako teraz aj v tom grafe mas horintalne ciaru asi po predchadzajucej ovu, ze nad 36,7 bola ovu, lebo aj mne tak ukazuje podla predchadzajuceho, preto si myslim, ze ovu este nebola, rozhodne meraj dalej a uvidis co ukazu dalsie teploty, rozhodne sa nestresuj 🙂

😲 fertility mi vypisalo 4 dpo :(