icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bevab
14. apr 2017

😲 fertility mi vypisalo 4 dpo :(

elly23
14. apr 2017

@bevab podla teploty ako pozeram na 100% ovu este nebola a lauritka ti napise to iste...niekedy zblbne aplikacia, moja v mobile mi vypisovala ze ovu a ze naj plodnost bola pred 4 dnami a podla teploty a ovu testov pred 6...a pritom som do aplikacie zadala aj kedy bol ovu test pozitivny a nie a nie sa posunut na inej aplikacii v pc mi to ukazovalo spravne tak ako som to mala aj v skutocnosti...aplikacia v mobile sa asi musi pravidelne aktualizovat a naj je asi ked si propojena aj na net, lebo mam pocit, ze mne vtedy ukazuje nezmysly....a ovu testy si si nerobila?

bevab
14. apr 2017

@elly23 do stredy som robila. Potom ked teplota isla na 36,6 uz nie.😢

bona69
14. apr 2017

Dievčatá,mam 2dni do ms a tak skoro pokles?z tohto uz asi tento mesiac nič nebude,či?včera večer som myslela ze mi roztrhne podbrusko a bradavky bolia,doteraz som nemala nikdy žiaden pms,tak ja uz neviem.

linda1984
14. apr 2017

@bona69 aj mne dva dni pred začne klesať a vten deň ešte viac. Pekne som to videla minulý cyklus, je to dosť stresujúce to vedieť už dopredu ze nič z toho zase. Ani nemusim čakať ci príde, viem to, ani testy netreba, zbytočne...

bona69
14. apr 2017

@linda1984 a tak som dufala ze ☹

linda1984
14. apr 2017

@bona69 ja už ani nedufam, neviem co iné by som mala ešte robiť. Skratka nám to nejde 😕

lauritka
14. apr 2017

@bevab no ono mal by tam byt rozdiel medzi predovulacnymi a poovulacnymi aspon 0.2 stupna. Ale treba este viac teplot nameraných. Su pripady ked teplota po ovulke lezie pomalsie hore. Takze meraj dalej co ukaze.👍

elly23
14. apr 2017

@bevab hmm podla testov to vyzera na 5 dni, ze ovulka, ale nemas velmi citlive testy? 1-2 dni ok, ale az tolko pozitívnych? ten zo stredy vyzera naj, ovu by mala byt do 12-48 hodin, no ked zvykne niekomu dlhsie trvať v zostup tak mozno ti uz zajtra vyskoci o 0,2 stupna

diduska777
14. apr 2017

Ahojte, vcera prisla mrcha (ale kedže pri prvom som mala 1.mesiac), tak som dnes spravila test. Je tam duch a nesilnie. Prsia ma uz prestali bolieť :( ja uz neviem co si o tom myslieť.. ani neviem co zapísať do FF... dakujem

bevab
14. apr 2017

@lauritka budem dakujem 🙂

bevab
14. apr 2017

@elly23 dufam 🙏

kriistin
14. apr 2017

Můj graf

elly23
15. apr 2017

@bevab ahoj tak ako dnesna teplota?

bevab
15. apr 2017

@elly23 bohuzial 36,5 😢

elly23
15. apr 2017

@bevab a merias prvy krat? Ci uz si merala, ake zvyknes mat poovulacne teploty?

blackcat8885
15. apr 2017

Ahojte ako spravne pit čaj z alchemilky?cely mesiac bez pauzy?snazime sa o babo a mam aj vytoky vraj aj na tie je dobry

elly23
15. apr 2017

@blackcat8885 od začiatku ms do do ovu potom pauza

bevab
15. apr 2017

@elly23 toto je druhy mesiac. V marci som merala cca 9 dni pred ms. Teploty boli cca 36,8-36,9. Ovu testy boli krasne pozitivne, ale asi ovulka nebola... 😢

bona69
15. apr 2017

@linda1984 tak a dnes mi stupla na 36,5 ale uz si nerobim nadeje,dnes od rana sa mi strasne kruti hlava.zajtra sa to cele rozluskne, ci pride ci co

elly23
15. apr 2017

@bevab no ja som tiez prve dva mesiace merala tesne pred ovu a az do konca, ale rozhodne meraj od konca ms, ja pocas ms nemeram, neviem si to predstavit, hlavne ked mam silnejsie dni...viac ti to povie o tvojich teplotach a mam pocit, ze od kedy meram cely cyklus teploty mam uplne ine 😀 treba cvik a rozhodne viac merani, aby si vedela potom urcit kedy je presne ovu aj co sa deje, Ale podla tychto teplot co si teraz napisala z minuleho cyklu, tak ovu musela byt, lebo mas vyssie teploty ako teraz aj v tom grafe mas horintalne ciaru asi po predchadzajucej ovu, ze nad 36,7 bola ovu, lebo aj mne tak ukazuje podla predchadzajuceho, preto si myslim, ze ovu este nebola, rozhodne meraj dalej a uvidis co ukazu dalsie teploty, rozhodne sa nestresuj 🙂

lauritka
15. apr 2017

@bevab hmm takze si ešte klesla. este ma napadlo bola si na vyšestreni či nemaš pco

bevab
15. apr 2017

@lauritka robili hormonalne vysetrenie a to vraj vyslo super a vaginalny ultrazvuk kde zistili par malych myomov.....pco sa ako vysetruje ?

bevab
15. apr 2017

@lauritka pco sa aj prehavuje volako ci.? Poriadne vysetrenie bude robit nova lekarka v maji

bevab
15. apr 2017

@elly23 budem merat dalej len mam ten pocit, ze tento mesiac to bol anovulak. Nevadi. Dalsi mesiac bude nova sanca. Aj gynekologa mam noveho. Tak snad nieco vymyslime.dakujem 🙂

lauritka
15. apr 2017

@bevab no tiez sonom, to je vacsinou vidno taku retiazku folikulov a este podla krvi.. to ma napadlo len v suvislosti s testami, že si ich mala take silne .. lebo aj pri pco vychadzaju často v cykle pozitivne. vtedy je prirodzene zvyšeny LH

bevab
15. apr 2017

@lauritka no lebo robili ultrazvuk a na vajecniky nic nepovedali. Menila som lekara a urobi mi vraj v maji poriadne vysetrenie. Tak sa dozviem. Len som citala, ze aj zdrave mozu mat anovulacny cyklus......

lauritka
15. apr 2017

@bevab ano . jasne, pokial nie je nejak často, moze sa vyskytnut

bevab
15. apr 2017

@lauritka dakujem 🙂

lauritka
15. apr 2017

@bevab nz, ale pomeraj ako to bude vyzerat, u mna to vyzera tiez na anovulak tento cyklus 😨.. a prsia uz bolia uplne ako pred ms... ale u mna nebol ani pozitivny test